Bezig met laden...
 

GLAMIRA BEOORDELINGEN

Kom erachter wat klanten van onze service vinden, met meer dan 10.000 beoordelingen op een onafhankelijke beoordelingssite.

Prijzen

Sorteren op:

Cornelis.,J.F. Meijer

Steen: Diamant

Metaal / Materiaal: 925 Zilver

alluring Balance 2mm Geverifieerde kopers
Glamira., // L.S., dank voor review mogelijkheid,voor ons een dik verdiende five star. 1) een goed overzichtelijke uitgebreide keuze mogelijkheid. 2) betaling en nota verantwoording en inclusief verpakking verzending helemaal uitstekend.een paar prachtige ringen die precies goed bestemd aangekocht werden om andere niet te verliezen.dank voor uw werk , zeer tevreden en blij met uw afwerking van deze bestelling. gezondheid voor uw allemaal in deze aankomende corona periode en succes met uw werk. met vriendelijke groet.km.30/10/22 c.meijer01@kpnmail.nl
Was deze beoordeling nuttig?
0
0

Mike

Prachtige ring Geverifieerde kopers
Ik heb deze ring gekocht voor mijn vriendin vanwege ons 5 jarig jubileum. Het mooie aan Glamira vind ik dat je zelf de belangrijkste elementen van de ring kunt bepalen. Ik heb dus gekozen om de 16 stenen die om de grote steen heen zitten in robijn uit te voeren. Zo vormen ze een kroontje of een hartje, wat je wilt... Ik vond deze combinatie de mooiste, en zo maak je de ring ook een beetje uniek. De Amorina is een mooie ring, met de bloemen aan weerskanten van de grote steen in het midden, en hoe de 64 diamanten zich slingeren rond de ring. Heel sierlijk. Uibundig en misschien opvallend, maar niet opzichtig.
Beoordeeld op:Verlovingsring Amorina
Was deze beoordeling nuttig?
0
0

Marie-Jeanne

mijn ring Glamira Kalandula Geverifieerde kopers
een prachtige ring in zilver, heel rustig en speciaal ontwerp, kan goed gecombineerd worden met andere sieraden, het is geen grove ring, maar een ring, die er aan alle kanten anders uitziet en daardoor heel speciaal is en transparant. De service was fantastisch en ik ben er echt heel blij mee, hij schittert van alle kanten doordat hij gerodineerd is. Dat houdt de zilververkleuring tegen. De verpakking, het speciale doosje is ook erg mooi, daar is heel goed over nagedacht en echt leuk ontworpen. De ring was er al 2 dagen eerder dan gepland en was prima verpakt en aangetekend verstuurd. Kortom: ik vind hem fantastisch, en ik geniet er van.
Was deze beoordeling nuttig?
0
0

D

Voordelen en nadelen Geverifieerde kopers
Het bestelproces is erg gemakkelijk en leuk! Maar zodra de bestelling eenmaal geplaatst is valt het wat tegen. Het lijkt alsof de klantenservice zelf ook geen idee heeft van de productietijden, bij mij werd het drie keer verlengd en duurde het uiteindelijk 16 dagen. Toen de ring eenmaal bij hun magazijn binnen was ontving ik hem wel meteen de volgende dag. Ze antwoorden altijd wel op de dag zelf wat erg fijn is, ookal antwoorden ze alleen de makkelijke vragen uit je mails. De ring zelf is mooi geworden.. Bij levering was het wel even schrikken omdat hij toch enigszins afweek van het plaatje, maar dat is vanzelfsprekend bij een custom design vanuit een sterk vergroot 3d model. Graag zou ik in ieder geval de vorm van de ring vantevoren op een hand hebben willen zien maar dat kon niet. (bij andere modellen schijnbaar wel). Daarnaast vond ik het erg jammer dat er toch een groot glamira logo op het pakket stond bij een anonieme verzending.. Maar ik durf niet te zeggen of ik daarbij zelf de fout heb gemaakt want er staat niks over op de bestelbevestiging. Al in al blij dat ik hier heb besteld omdat je hier toch sieraden samen kan stellen die nergens anders zo verkrijgbaar zijn. Ik zal waarschijnlijk vaker iets kopen maar dan wel ver vantevoren en minder duur. En zoals altijd blijven internetaankopen eigen risico. Nu de grote vraag nog stellen.
Was deze beoordeling nuttig?
0
0

Jeroen Bouma

Mooie klassieke verlovingsring Geverifieerde kopers
De ring is op tijd geleverd en ziet er fantastisch uit. De diamant schittert prachtig in het licht, de gewenste gravure is mooi aangebracht. Ik ben over de ring zelf erg tevreden. De "gratis ringdoos" had wat mij betreft niet meegeleverd hoeven worden, de kwaliteit ervan komt de ring niet ten goede. Ook vind ik het een beetje flauw dat ik expliciet moet aangeven dat ik geen Glamira reclame in de ring gegraveerd wil hebben. Waarom zou ik dat willen? De levering was binnen de aangegeven leveringstijd, echter was de postverpakking van bedroevende kwaliteit. Een flut doosje, waarvan de onderkant praktisch open was. De verpakking van de ring zou met weinig moeite uit het postpakket gehaald kunnen worden zonder deze "normaal" te openen. Daarnaast vind ik een periode van "maximaal 25 werkdagen" ontzettend lang voor het aanpassen van de ring maat. Het betreft een verlovingsring, wat betekend dat de drager van de ring hem waarschijnlijk niet gepast heeft en dat de maat waarschijnlijk incorrect zal zijn. Een (maximale) periode van 5 weken vind ik absurd, zo lang wil je als pas verloofd stel de ring natuurlijk niet missen. De juwelier om de hoek heeft het nu gedaan, in 3 werkdagen. Maar dat kost ons dus de "levenslange garantie" van Glamira (en extra geld). Een behoorlijk minpunt.
Was deze beoordeling nuttig?
0
0

Denise Schild

Steen: Zirconia

Metaal / Materiaal: 925 Zilver

Heel tevreden Geverifieerde kopers
Deze ringen besteld en al na enkele dagen binnen gekregen. Voor de verzending ontving ik een 3D video van de ringen, wat ik heel leuk vond. De ringen zijn prachtig en mooi fijn. Enorm tevreden over de levering, de ringen zaten heel goed verpakt en zijn geleverd met een mooi doosje met daarin een lampje. Op dit moment wordt de herenring 1 maat verkleind. Ik vertrouw erop dat dit goed komt!
Was deze beoordeling nuttig?
0
0
Review image
Review image

JHM Olislagers

Steen: Zwarte Diamant

Metaal / Materiaal: 9K Rood

Glamira ring Cavalerie Geverifieerde kopers
Glamira ring Cavalerie (rose goud zwarte diamant) Heel mooi en modern design. Zoals altijd perfect en snel afgeleverd. Je kunt het zelf samenstellen naar je eigen smaak. Naar gelang de materiaal keuze (metaal en steen) kun je meteen de prijs zien. En dan nog een flinke korting als vaste klant. Glamira bedankt !
Was deze beoordeling nuttig?
0
0
Review image
Review image

Ben James

Steen: Blauwe Diamant

Metaal / Materiaal: 14K Wit Goud

Prachtige ring, mooie prijs, goeie service Geverifieerde kopers
De website helpt je om een geweldige ring samen te stellen, de levering van de ring was sneller als beloofd( prioriteit shipping), eenmaal aangekomen was de ring prachtig. Ze is er dolblij mee. De ringmaat aanpassen ging ook soepel en makkelijk. Madam had ringen in haar bezit die haar niet pasten :-). Al met al, geweldige ervaring en een geweldig product, kan het zeker aanraden.
Was deze beoordeling nuttig?
0
0
Review image

Erik Stolk

Steen: Diamant

Metaal / Materiaal: 14K Geel & Wit Goud

Beautiful ring Geverifieerde kopers
I love this ring! It is beautiful and personalised according to my budget and wishes. The ring comes with a box with a light in it, nice touch! About the diamonds: wow shiny!!! Beautiful. The crown of the ring is beautiful and holds the diamond perfectly in place. The ring is rounded and fits comfortably around the finger (mine, but soon my fiancees as well
Was deze beoordeling nuttig?
0
0
Review image

Anna Pross

Steen: Blauwe Topaas & Swarovski Kristal

Metaal / Materiaal: 9K Wit

Happy Geverifieerde kopers
Erg blij met mijn ring! Helaas is het niet gelukt om de afspraak na te komen voor de expres levering. Ik heb de ring een week later gekregen dan de afspraak was. Ik heb wel de extra verzendkosten zonder gedoe terug gekregen en de klantenservice emailde mij binnen 10 minuten terug elke keer. Dat was erg fijn. Maar hou er rekening mee dat de leverdatum geen harde garantie is. Ring is prachtig en erg blij mee!
Was deze beoordeling nuttig?
0
0
Review image

You’ve viewed 10 of 12209 reviews

Load More (10)