Snelle aanpassing
Wegwijzer voor de afmetingen
Wegwijzer voor de afmetingen
 

Ontwerp uw

GLAMIRA Armbanden Bowen

3

Gemaakt van echt leder
3
[i]

U kunt kiezen uit drie opties voor de lengte.

1

 • 375 Goud - 9K
 • 585 Goud - 14K
 • 750 Goud - 18K
2

€ 467,00

GLAMIRA Armbanden Bowen

585 Wit Goud

Deze prijs is tot 55% lager dan bij de traditionele juweliers!
€ 467,00
inclusief BTW
Geen Verzendkosten
60 dagen bedenktijd

GLAMIRA Armbanden Bowen

585 Wit Goud

GLAMIRA Armbanden Bowen
 • {{label}}:{{options}}
{{qty}} {{name}}
{{qty}} {{name}}
 •  

 Bestel nu, Geschenk voor levering

Meer over [?]
Stel uw vraag
0800 09000470800 0900047

Ma. t/m Vrij. 8:00 tot 18:00u (Gratis telefoonnummer)

Details

Algemeen

Artikelnummer [i] bowen-l
Massief [i] Ja
Product Afmetingen Klik om te bekijken
Gemiddeld gewicht 7.57 Gram
 

SURPRISE AANBIEDINGEN %

Dit aanbod is alleen geldig voor deze specifieke configuratie van het product en de prijs zal variëren als het product wordt aangepast met andere opties.

Bestseller modellen


 
BEOORDELINGEN EN RECENSIES

Laat een reactie achter en deel uw Glamira ervaring met iedereen!

Klanten foto's
De foto's die u met het bestelde product hebt genomen zullen hier worden geplaatst wanneer u ze met ons deelt.

VERZENDING DETAILS

 • Geschatte Levertijd:
 •  
 • Gratis verzending via:
 • DHL
 •  Geen Verzendkosten
 •  Gratis gravure
 •  Gratis geschenkdoos
 •  Optie anonieme verpakking
EXTRA VOORDEEL BIJ DEZE AANKOOP:
 • 60 Dagen Retourbeleid

  60 Dagen Retourbeleid Wij zijn betrokken aan uw tevredenheid. Met gravure of zonder gravure, als u niet tevreden bent met uw keuze, moet u het product binnen 60 dagen in originele staat terugsturen.

 • Gratis Aanpassing Ringmaat binnen 60 Dagen

  Gratis Aanpassing Ringmaat binnen 60 Dagen Geweldige dingen beginnen met kleine details. GLAMIRA zal u helpen met het houden van het geheim van deze verrassing en biedt de mogelijkheid om de ringmaat één keer gratis te wijzigen mits het item binnen de 60 dagen is geretourneerd na de ontvangst.

 • Levenslange Garantie

  Levenslange Garantie We staan achter de kwaliteit van onze juwelen en bieden een levenslange garantie voor al onze producten. Elke bestelling wordt zorgvuldig gemaakt door onze experts, vanaf de allereerste moment. Geniet van de kwaliteit van het professionele meesterwerk en wees ervan overtuigd dat uw unieke design sieraden die de hele levensduur zullen behouden.

 • 100% tevredenheidsgerichte klantenservice

  100% tevredenheidsgerichte klantenservice GLAMIRA klantenservice team helpt u graag met een van de mooiste momenten van uw leven. Ons doel is uw tevredenheid; neem uw tijd om dat perfecte ontwerp te ontdekken, terwijl we voor de rest zorgen.

 • Aangepaste Productie voor U

  Aangepaste Productie voor U Uw speciale gelegenheid is het belangrijkste moment voor ons en we begrijpen hoe cruciaal het is om er klaar voor te zijn. Breng uw energie uit om een perfecte meesterwerk sieraden te selecteren, en GLAMIRA zal het speciaal voor u produceren.
  Uw aankoop bevat ook een gratis mooi geschenkdoos, ontworpen door professionals, omdat elk klein detail van belang is.

 • Snelle Bezorging

  Snelle Bezorging De timing is het trefwoord bij het organiseren van een verrassing voor een voorstel of een bruiloft. GLAMIRA is trots om één van de snelste productie- en levertijden van de markt te bieden.
  Wij bieden ook gratis levering voor alle bestellingen. Bovendien, als een bestelling een verrassend is, kies dan de optie voor anonieme verzending en we zullen uw bestelling in een gewone verpakking zonder GLAMIRA logo verzenden.

 • Authenticity Certificates for Brilliants and Gemstones

  Echtheidscertificaten voor Diamanten en Edelstenen Expert in huisgemmologen inspecteren alle GLAMIRA diamanten en edelstenen zorgvuldig voordat er certificaten afgeven worden. Bij elke bestelling ontvangt u een certificaat. Als u geïnteresseerd bent in GIA (Gemological Institute of America) gecertificeerde diamanten, dan zal onze klantenservice team u met plezier verder helpen.

 • Allergievrij materiaal

  Allergievrij materiaal De beste kwaliteit metalen en stenen die gebruikt worden in onze productie zijn allergievrij. Als het gaat om het dragen van sieraden, is comfort zo belangrijk als de sieraden zelf. Ons doel is ervoor te zorgen dat uw gepersonaliseerde en unieke juweel niet alleen mooi, maar ook comfortabel is"

 • Jaren ervaring

  Jaren ervaring Door jarenlange professionele houding, streven wij om ons werk voortdurend te verbeteren.GLAMIRA heeft zich verspreid over vele landen en over de hele wereld. Als u een bestelling heeft geplaatst bij ons, heeft een stuk juweel verzekert dat toewijding geeft aan het vakgebied en de jarenlange ervaring.

 • Founded in Heilbronn - Germany, delivering top quality since 2008

  Gevestigd in Heilbronn - Duitsland, die sinds 2008 topkwaliteit levert De wortels van GLAMIRA is gevestigd in Duitsland. Belangrijkste kernwoorden: kwaliteit en nauwkeurigheid. Gevestigde en geteste processen in de jaren van professionaliteit en discipline.

 • Direct vanaf de bron

  Direct vanaf de bron Alle edelstenen en sieraden. Elke stap in een typisch winkel beïnvloedt de uiteindelijke prijs van het product. Wij zijn de fabrikant, die alle fasen in het proces omvat vanaf de eerste aanraking totdat het product aan de koerier wordt overhandigd. Door afzien van dealers, importeurs, groothandelaren en winkels in populaire straten kunnen we enorme besparingen aan onze klanten brengen.

 • Conflictvrije diamanten en edelstenen

  Conflictvrije diamanten, edelstenen en metalen Edelstenen en metalen worden vaak ontgonnen onder verschrikkelijke omstandigheden over de hele wereld. Bij GLAMIRA garanderen we dat alle diamanten, edelstenen en metalen die worden gebruikt in de productie voor onze sieraden, conflictvrij, afkomstig van ethische bronnen zijn en gewelddadige regio's in overeenstemming met het Kimberley-proces.

Diamant

De diamant is al sinds mensenheugenis één van de meest gegeerde edelstenen. Een diamant ontstaat enkele honderden kilometers onder het aardoppervlak en is meer dan een miljard jaar oud. Het is ook de hardste van alle edelstenen. Deze steen staat ook bekend als ''de koningin van de edelstenen en de edelsteen van koninginnen''. De diamanten van Glamira zijn gegarandeerd 'conflict-vrij'.

Lemonkwarts

Geclassificeerd als een halfedelsteen, Lemonkwarts fascineert de sieraden liefhebbers met zijn frisse kleuren. Het komt meestal in een kleurklasse van een heldere citroen tot een zeer levendige gele kleur voor. Deze steen staat bekend met zijn krachtige en energieke functie die negatieve emoties verwijdert, zelfvertrouwen en het moreel van de drager verhoogt.

Zultanite

Geclassificeerd als een halfedelsteen, Zultanite verbaast met zijn unieke kleur veranderende functie. Afhankelijk van de lichtbron en uit verschillende interacties van lichtstroom is deze zeer zeldzame edelsteen dat verkrijgbaar is in verschillende tinten. Limoengroen bij daglicht, perzik en kersenroze bij weinig licht.

Groene Topaas

Groene Topaas is geclassificeerd als een halfedelsteen en maakt deel uit van de Topaas-familie die vaak wordt geassocieerd met loyaliteit en liefde met zijn groene kleur. Het biedt innerlijk lichaam vrede, intellect en helpt om problemen op te lossen en een goede gezondheid te krijgen.

Groene Saffier

Geclassificeerd als een edelsteen, de speciale kleur van Groene Saffıer varieert van licht mintgroen tot donkerrijk groen door de aanwezigheid van ijzer. Er wordt gezegd dat deze zeldzame edelsteen heel rustgevend is en dat het de ogen kalmeert en het vertrouwen van de drager verhoogt.

Oranje Saffier

Geclassificeerd als een kostbare steen, Oranje Saffıer maakt het hart van degenen die van de oranje kleur houden sneller kloppen. De lichtoranje tot roodachtig oranje kleur kalmeert uw hart en geest, ontslaat u van negatieve gedachten en activeert vrolijke energieën.

Diamant

De diamant is al sinds mensenheugenis één van de meest gegeerde edelstenen. Een diamant ontstaat enkele honderden kilometers onder het aardoppervlak en is meer dan een miljard jaar oud. Het is ook de hardste van alle edelstenen. Deze steen staat ook bekend als ''de koningin van de edelstenen en de edelsteen van koninginnen''. De diamanten van Glamira zijn gegarandeerd 'conflict-vrij'.

Diamant

De diamant is al sinds mensenheugenis één van de meest gegeerde edelstenen. Een diamant ontstaat enkele honderden kilometers onder het aardoppervlak en is meer dan een miljard jaar oud. Het is ook de hardste van alle edelstenen. Deze steen staat ook bekend als ''de koningin van de edelstenen en de edelsteen van koninginnen''. De diamanten van Glamira zijn gegarandeerd 'conflict-vrij'.

Zwarte Diamant

Zwarte Diamant wordt geslepen tot een zwarte edelsteen met een karakteristieke zwarte, metaalachtige glans.

ROZE SAFFIER

Roze saffier werd als een zeer zeldzaam edelsteen beschouwd tot in de jaren negentig totdat nieuwe afzettingen werden ontdekt in Madagascar. Roze is één van de zeldzaamste kleuren voor een saffier. Deze stenen kunnen in allerlei tinten voorkomen, van babyroze tot levendige, intense magenta. Er wordt gezegd dat roze saffier loyaliteit, vertrouwen en oprechtheid vertegenwoordigd, daarom zijn ze erg populair bij het selecteren van deze steen voor een verlovingsring.

RHYOLIETE GRANAAT

Geklasseerd als halfedelsteen, is het rhyoliete granaat snel uitgegroeid tot een standaard sieraden edelsteen vanwege zijn aantrekkelijke kleur en het feit dat het vaak erg schoon is, zonder gebreken en insluitsels. De naam komt uit het Griekse woord "rhodon", wat betekent roos. In het hindoeïsme is het geassocieerd met de wortelchakra en wordt aangenomen dat het gezonde seksuele activiteit stimuleert, gevoelens van stabiliteit en veiligheid. Het bevordert ook succesvolle zaken en helpt bij het opbouwen van zelfvertrouwen.

BLAUWE lONDON TOPAAS

Een van de drie beschikbare tinten van de Topaas-halfedelstenen; De Blauwe London Topaas is zeker bijzonder en exclusief voor zijn donkere kleur. Met deze donkerere schaduw staat Blauwe London Topaas uit en wordt geprezen door degenen die alles willen, behalve de gewone. Met zijn specifieke groene tint en de donkergrijze ondertoon is Blauwe London Topaas perfect voor de verlovingsringen wanneer u wilt beduiden hoe buitengewoon uw liefde is. Dit is de edelsteen die niet alleen de aandacht van iedereen zal aantrekken, maar ook zal uw communicatie en uw expressieve vaardigheden sterker worden.

MORGANIET

Geklasseerd als een halfedelsteen, Morganiet wordt beschouwd als een natuurlijke, uitzonderlijke en verfijnde edelsteen die alleen op een paar plaatsen over de hele wereld te vinden is. Ironisch genoeg weerspiegelt de prijs niet zijn zeldzaamheid. De meest nauwkeurige beschrijving bevat woorden zoals zeldzaam, glanzend, duurzaam, uitstekende duidelijkheid en briljantheid. Kleur die natuurlijk wordt veroorzaakt door de aanraking van mangaan, kan variëren van een heldere zachtroze tot perzik en paarsroze, waardoor Morganiet uitzonderlijk en uitstekend is. Net als Groene Smaragd is Morganiet een symbool van goddelijke liefde, die kan worden veroorzaakt door de reden dat beide stenen de variëteiten van Beryl zijn. Een uitstekende keuze voor een unieke verlovingsring of als een cadeau voor die speciale bijzondere gelegenheid.

Amethist

Wordt geclassificeerd als halfedelsteen. Amethist is een paarskleurige variëteit van het mineraal Kwarts. Amethist ontleent zijn prachtige kleur vaak aan onzuiverheiden van ijzer in de kristalstructuur. Soms komt de verkleuring ook door natuurlijke blootstelling aan straling.

Groene Toermalijn

Geclassificeerd als half edelsteen, is de groene Toermalijn(Verdelite) die zijn boor-silicaat lichaam ontwikkeld door zijn talrijke metalen vormen, een van de meest complexe kristalstructuren. Het dankt zijn smaragd groene kleur aan het chroom in zijn structuur. De steen wordt verondersteld geluk, succes, overvloed en welvaart aan te trekken.

Citrien

Wordt geclassificeerd als halfedelsteen. Citrien ontleent haar naam van een geelkleurige vrucht; de citroen. Het is een gele of geeloranje variëteit van het mineraal Kwarts. Deze zeer populaire en betaalbare edelsteen staat symbool voor succes en voorspoed.

Smaragd

Wordt geclassificeerd als edelsteen. De smaragd is één van de kostbaarste edelstenen; hoe dieper en donkerder de groene kleur, hoe kostbaarder de steen is. Smaragd is één van de zeldzaamste edelstenen op aarde. De steen heeft vaak insluitsels die tot aan het oppervlakte reiken. De smaragd is de edelsteen van Venus en staat symbool voor eeuwige jeugd en wedergeboorte.

Blauwe Topaas

Wordt geclassificeerd als halfedelsteen. Topaas is Het komt voor als grote en zuivere kristallen die kunnen worden gespleten in duizenden karaat aan edelstenen. Er zijn vele variëteiten, vaak kleurloos tot geel. De goede hardheid en het relatief veel voorkomen maken het een populaire siersteen. Echter, een natuurlijk blauwe topaas is relatief zeldzaam.

Granaat

Wordt geclassificeerd als halfedelsteen. Granaat is een samenstelling van een aantal gerelateerde mineralen met eenzelfde uitstraling en kristalstructuur. Granaat komt voor in verschillende kleurvariëteiten en afmetingen. De meest voorkomende kleur is echter donkerrood; de kleur van passie en toewijding.

Robijn

Wordt geclassificeerd als edelsteen. Robijn is met zijn hardheid, duurzaamheid en zeldzaamheid is robijn één van de meestgewilde edelstenen. De grotere, doorschijnende robijnen zijn zelfs zeldzamer dan diamanten. De robijn staat sinds mensenheugenis symbool voor vitaliteit en vorstelijkheid.

Saffier

Wordt geclassificeerd als edelsteen. Saffier is een variëteit van corundum. Deze doorgaans blauwe edelsteen staat symbool voor vreugde en vrede. Samen met de robijn is de saffier, na de diamant, de op één na hardste steen.

Witte Saffier

Wordt geclassificeerd als edelsteen. De Witte Saffier is een kleurloze vorm van de saffier. De kleur van een saffier komt van sporenelementen wanneer de steen wordt gevormd. Bij de witte saffier ontbreken deze sporenelementen en dat maakt deze steen zeldzaam en uniek.

Vuuropaal

Wordt geclassificeerd als halfedelsteen. Vuuropaal is een doorzichtige variant van de opaal. Bij deze vorm ontbreekt echter doorgaans de opalescentie of is deze beperkt tot een heldergroene schittering. De kleur van deze steen varieërt van geel, oranje tot rood. Staat symbool voor verbeeldingskracht en dromen.

Kwarts

Wordt geclassificeerd als halfedelsteen. Kwarts komt veel voor in metamorf- en stollingsgesteente. Doorgaans heeft een roze of rookachtige kleur als gevolg van onzuiverheden.

Rozenkwarts

Wordt geclassificeerd als halfedelsteen. Rozenkwarts is een roodroze kwartsvariëteit met een zachte kleur, die kan variëren een bleek lichtroze tot een intens roze kleur.

Rookkwarts

Wordt geclassificeerd als halfedelsteen. Rookkwarts is een variëteit van kwarts die gekenmerkd wordt door zijn bruinachtige, rokerige kleur, variërend van licht grijsbruin tot diepzwart.

Tanzaniet

Wordt geclassificeerd als halfedelsteen. Tanzaniet is een blauwe tot violette variëteit van ziosiet die vanadium bevat. Een recent ontdekte siersteen die al snel uitgroeide tot één van de meest populaire edelstenen. Het staat symbool voor leven.

Swarovski Kristal

Swaroski is een klein stuk kristal dat op een bijzondere hightech manier is geslepen. Hierdoor krijgt de steen een schittering wanneer het licht erop schijnt die vergelijkbaar is met die van een diamant.

Swarovski Groen

Swaroski is een klein stuk kristal dat op een bijzondere hightech manier is geslepen. Hierdoor krijgt de steen een schittering wanneer het licht erop schijnt die vergelijkbaar is met die van een diamant.

Swarovski Donkerblauw

Swaroski is een klein stuk kristal dat op een bijzondere hightech manier is geslepen. Hierdoor krijgt de steen een schittering wanneer het licht erop schijnt die vergelijkbaar is met die van een diamant.

Swarovski Rood

Swaroski is een klein stuk kristal dat op een bijzondere hightech manier is geslepen. Hierdoor krijgt de steen een schittering wanneer het licht erop schijnt die vergelijkbaar is met die van een diamant.

Peridot

Wordt geclassificeerd als halfedelsteen. Kleiner dan drie karaat komt Peridot veel voor, maar boven de vijf karaat is deze steen erg zeldzaam en dus veel kostbaarder. De kleur van een individuele peridot varieërt in vele tinten groen. Er wordt gezegd dat de drager van deze steen kracht krijgt.

Aquamarijn

Wordt geclassificeerd als halfedelsteen. Aquamarijn is een siersteen die bestaat uit een lichte, blauwgroene variëteit van beryl. De naam is goed gekozen; al eeuwen staat deze steen, met de blauwgroene kleur van de zee, symbool voor jeugdigheid, hoop, gezondheid en trouw.

Roze Toermalijn

Wordt geclassificeerd als halfedelsteen. De toermalijn is de siersteen met het grootste kleurenspectrum. De toermalijn wordt daarom ook wel de regenboog van de edelstenen genoemd. De roze toermalijn is de meest bekende en meest gebruikte kleurvariëteit van deze edelsteen.

Groene Amethist

Wordt geclassificeerd als halfedelsteen. De groene amethist is een groene variëteit van de kwartssoort Prasioliet. De groene kleur ontstaat door verhitting door vulcanische avtiviteit of door natuurlijke verhitting in de aardkorst. Van de groene amethist wordt gezegd dat het de intuïtie vergroot, in combinatie met de liefde.

Gele Saffier

Wordt geclassificeerd als halfedelsteen. De gele saffier is een mineraal uit de coridonfamilie. De gele tint van deze steen wordt veroorzaakt door het lichte ijzergehalte in het materiaal. De saffier staat symbool voor vruchtbaarheid en huwelijksgeluk.

Parel

De parel is de oudst bekende edelsteen en werd eeuwenlang ook gezien als de meest kostbare. Wat de parel onderscheidt van andere edelstenen is dat deze gemaakt is van organisch materiaal, aangemaakt door een levend dier – oesters en mossels. Ze worden ook wel de ''Tranen van de Maan'' genoemd. De kleur van een parel variëert van roze, wit tot zwart.

Parel

De parel is de oudst bekende edelsteen en werd eeuwenlang ook gezien als de meest kostbare. Wat de parel onderscheidt van andere edelstenen is dat deze gemaakt is van organisch materiaal, aangemaakt door een levend dier – oesters en mossels. Ze worden ook wel de ''Tranen van de Maan'' genoemd. De kleur van een parel variëert van roze, wit tot zwart.

Parel

De parel is de oudst bekende edelsteen en werd eeuwenlang ook gezien als de meest kostbare. Wat de parel onderscheidt van andere edelstenen is dat deze gemaakt is van organisch materiaal, aangemaakt door een levend dier – oesters en mossels. Ze worden ook wel de ''Tranen van de Maan'' genoemd. De kleur van een parel variëert van roze, wit tot zwart.

Onyx

De zwarte onyx, een variëteit van het mineraal chalcedoon, is een edelsteen uit de kristalglasfamilie. Het is een aardende steen, waarvan geloofd wordt dat het de drager ervan met beide voeten op de grond houdt en zowel interne onbalans als naar buiten stralende, negatieve energie wegneemt.

Zwarte Onyx

De zwarte onyx, een variëteit van het mineraal chalcedoon, is een edelsteen uit de kristalglasfamilie. Het is een aardende steen, waarvan geloofd wordt dat het de drager ervan met beide voeten op de grond houdt en zowel interne onbalans als naar buiten stralende, negatieve energie wegneemt.

Bruine Diamant

Bruine diamanten zijn bruin van kleur, fancy diamanten die worden beschouwd als een van de meest populaire diamanten. De naam geeft de kleur al aan en er kunnen mooie kleurencombinaties onstaan ; Bruine diamanten worden ook omschreven als cognac diamanten of champagne diamanten, afhankelijk van hun aantrekkelijke kleurbereik van licht tot donker. Bruine diamanten zijn edelstenen die momenteel een groeiende trend zijn in de sieraden-industrie. Deze type diamanten zijn zeker uw soort diamanten, als u gek op bent op de bruine kleurtinten bij sieraden!

Blauwe Diamant

Blauwe diamanten werd eerst in India ondekt en in de 17e eeuw gebracht naar het Westen. Deze aantrekkelijke diamanten, die de tinten van de ocean en de hemel dragen, houden hun buitengewone schijn en een aantal kenmerken vast. Net als bij andere gekleurde diamanten, kunnen blauwe diamanten een brede variëteit tonen, van pastel tinten die laat denken aan een zuivere lucht, tot staalblauw of tot een intense diepe zee. Namen zoals babyblauw, koninklijk, marine of middernacht worden ook vaak gebruikt om deze zeldzame diamanten te classificeren.

Gele Diamant

Gele diamanten zijn momenteel de meest gewilde diamanten onder gekleurde diamanten. Gele diamanten worden ook in het Engels naar "de Canarische" als "kanariegele diamant'' genoemd. Het heeft een prachtige uitstraling die perfect geschikt is voor Halo of solitaire ringen, maar kan ook op andere stijlen worden gebruikt, omdat het een zeer unieke waarde heeft aan combinatie vanwege de levende complexiteit. Als u geïnteresseerd bent in gele diamanten, zijn er veel opties beschikbaar als het gaat om stijlen, die deze diamant zal versieren op een prachtige manier!

Groene Diamant

Symboliseert de natuur, de ontwikkeling en de harmonie, groene diamanten zijn hoog geprijsd en bewonderd natuurlijke edelstenen. Groene diamanten hebben een breed scala van tinten. Deze tonen zullen variëren van helder groen tot donkergroen, afhankelijk van wat de eigenaar kiest en wilt. Groene diamanten worden beschouwd als de meest rustgevende kleur aan het oog en heeft een sterke emotionele gehechtheid met de veiligheid. Het is misschien wel de reden dat veel sieraden liefhebbers kiezen voor groene diamanten bij hun oorbellen en kettingen, en niet alleen bij hun ringen!

Roze Diamant

Roze diamanten zijn ook een van de meest gevraagde diamanten en misschien wel favoriete metgezel voor de dames als het gaat om sieraden! Een dromerige kleur in deze perfect geslepen diamant is echt een droom die uitkomt. Roze Diamanten zijn fantastische aanvulling op dames sieraden collectie, dat een gevoel van luxe en romantiek weergeeft. Net als andere gekleurde diamanten komen Roze diamanten ook in de kleuren van lichtroze tot donkerroze en deze tinten zijn zwak, zeer helder, licht, buitensporig licht, buitensporige intense, fancy diep en fancy levendig.

Witte Topaas

Witte Topaas wordt beschouwd als een halfedelsteen, een silicaat mineraal, dat een hoge gelijkenis heeft met de diamanten. Alhoewel deze minder hard zijn dan de diamanten (8 op de Mohs-schaal) wordt de witte topaas gekenmerkd met zijn zuiverheid en transparantie. De naam van de Topaas komt van het Griekse woord 'tapazos', wat betekent 'te zoeken'. Waarschijnlijk is het geen toeval dat over Witte Topaas wordt gezegd dat hij zorgt voor een spirituele genezing, negatieve gedachten verandert in positief, begeleiden in route, doel op gemak laten bereiken en geven van de nodige extra energie. Als u op zoek bent naar de sieraden met een opvallende steen die zich gelijk stelt aan de diamanten met zijn helderheid en de lijvigheid, kan de witte topaas zeker de beste keuze zijn.
Donkerblauwe kleur zonder de capaciteit om licht te reflecteren. Basis kwaliteit voor fijne saffieren.
Medium intensiteit met de capaciteit om een beetje licht te reflecteren. Bevat lichte opnames die zichtbaar zijn voor het blote oog.
Hoge intensiteit in kleur met hoge glans. Kan zeer kleine insluitsels bevatten die zichtbaar zijn voor het blote oog.
Zeer hoge intensiteit met extra glans. Moeilijk te vinden en bekend als de beste kwaliteit voor saffier juwelen.
Redelijke intensiteit zonder de capaciteit om licht te reflecteren. Basis kwaliteit voor fijne smaragd juwelen.
Medium intensiteit met de capaciteit om een beetje licht te reflecteren. Bevat lichte opnames die zichtbaar zijn voor het blote oog.
Hoge intensiteit in kleur met hoge glans. Kan zeer kleine insluitsels bevatten die zichtbaar zijn voor het blote oog.
Zeer hoge intensiteit met extra glans. Moeilijk te vinden en bekend als de beste kwaliteit voor Smaragd juwelen.
Donkerrode kleur zonder de capaciteit om licht te reflecteren. Basis kwaliteit voor fijne robijnen.
Medium intensiteit met de capaciteit om een beetje licht te reflecteren. Bevat lichte opnames die zichtbaar zijn voor het blote oog.
Hoge intensiteit in kleur met hoge glans. Kan zeer kleine insluitsels bevatten die zichtbaar zijn voor het blote oog.
Zeer hoge intensiteit met extra glans. Moeilijk te vinden en bekend als de beste kwaliteit voor robijnen juwelen.
Deze gele diamanten hebben meestal een lichte kleur en een lage intensiteit. Het is de minimale vereiste voor fijne juwelen.
Met zijn levendige kleur is het zeker een goedschiks favoriete gele diamant. Deze gele diamanten hebben een medium intens kleur en een licht donkere schaduw.
Deze diamanten zijn zeker de meest geprefereerde keuze als het gaat om gele diamanten. Deze gele diamanten hebben een intense gele kleur en zijn zeer geschikt voor fijne sieraden.
Deze gele diamanten hebben de meest intens en levendige kleur. Ze zijn zeer zeldzaam en zijn geschikt voor de mooiste sieraden.
Deze blauwe diamanten hebben meestal een lichte kleur en een lage intensiteit. Het is de minimale vereiste voor fijne juwelen.
Deze diamanten zijn zeker de meest geprefereerde keuze als het gaat om blauwe diamanten. Deze blauwe diamanten hebben een intens blauwe kleur en zijn zeer geschikt voor fijne sieraden.
Deze blauwe diamanten hebben de meest intens en levendige kleur. Ze zijn zeer zeldzaam en zijn geschikt voor de mooiste sieraden.
Met zijn levendige kleur is het zeker een goedschiks favoriete roze diamant. Deze roze diamanten hebben een medium intens kleur en een licht donkere schaduw.
Deze diamanten zijn zeker de meest geprefereerde keuze als het gaat om de roze diamanten. Deze roze diamanten hebben een intens roze kleur en zijn zeer geschikt voor fijne sieraden.
Deze roze diamanten hebben de meest intens en levendige kleur. Ze zijn zeer zeldzaam en zijn geschikt voor de mooiste sieraden.
Deze groene diamanten hebben meestal een lichte kleur en een lage intensiteit. Het is de minimale vereiste voor fijne juwelen.
Met zijn levendige kleur is het zeker een goedschiks favoriete groene diamant. Deze groene diamanten hebben een medium intens kleur en een licht donkere schaduw.
Deze diamanten zijn zeker de meest geprefereerde keuze als het gaat om groene diamanten. Deze groene diamanten hebben een intens groene kleur en zijn zeer geschikt voor fijne sieraden.
Deze groene diamanten hebben de meest intens en levendige kleur. Ze zijn zeer zeldzaam en zijn geschikt voor de mooiste sieraden.
Deze bruine diamanten hebben meestal een lichte kleur en een lage intensiteit. Het is de minimale vereiste voor fijne juwelen.
Met zijn levendige kleur is het zeker een goedschiks favoriete bruine diamant. Deze bruine diamanten hebben een medium intens kleur en een licht donkere schaduw.
Deze diamanten zijn zeker de meest geprefereerde keuze als het gaat om bruine diamanten. Deze bruine diamanten hebben een intens bruine kleur en zijn zeer geschikt voor fijne sieraden.
Deze bruine diamanten hebben de meest intens en levendige kleur. Ze zijn zeer zeldzaam en zijn geschikt voor de mooiste sieraden.
Redelijke intensiteit zonder de capaciteit om licht te reflecteren. Basis kwaliteit voor fijne amethist juwelen.
Matige intensiteit met een capaciteit om een beetje licht te reflecteren. Bevat kleine insluitsels, die zichtbaar zijn voor het blote oog.
Hoge intensiteit in kleur met hoge glans. Kan zeer kleine insluitsels bevatten die zichtbaar zijn voor het blote oog.
Zeer hoge intensiteit met extra glans. Moeilijk te vinden en bekend als de beste kwaliteit voor amethist juwelen.
Redelijke intensiteit zonder de capaciteit om licht te reflecteren. Basis kwaliteit voor fijne citrien juwelen.
Matige intensiteit met een capaciteit om een beetje licht te reflecteren. Bevat kleine insluitsels, die zichtbaar zijn voor het blote oog.
Hoge intensiteit in kleur met hoge glans. Kan zeer kleine insluitsels bevatten die zichtbaar zijn voor het blote oog.
Zeer hoge intensiteit met extra glans. Moeilijk te vinden en bekend als de beste kwaliteit voor citrien juwelen.
Redelijke intensiteit zonder de capaciteit om licht te reflecteren. Basis kwaliteit voor fijne granaat juwelen.
Matige intensiteit met een capaciteit om een beetje licht te reflecteren. Bevat kleine insluitsels, die zichtbaar zijn voor het blote oog.
Hoge intensiteit in kleur met hoge glans. Kan zeer kleine insluitsels bevatten die zichtbaar zijn voor het blote oog.
Zeer hoge intensiteit met extra glans. Moeilijk te vinden en bekend als de beste kwaliteit voor granaat juwelen.
Redelijke intensiteit zonder de capaciteit om licht te reflecteren. Basis kwaliteit voor fijne blauwe topaas juwelen.
Matige intensiteit met een capaciteit om een beetje licht te reflecteren. Bevat kleine insluitsels, die zichtbaar zijn voor het blote oog.
Hoge intensiteit in kleur met hoge glans. Kan zeer kleine insluitsels bevatten die zichtbaar zijn voor het blote oog.
Zeer hoge intensiteit met extra glans. Moeilijk te vinden en bekend als de beste kwaliteit voor blauwe topaas juwelen.
Redelijke intensiteit zonder de capaciteit om licht te reflecteren. Basis kwaliteit voor fijne peridoot juwelen.
Matige intensiteit met een capaciteit om een beetje licht te reflecteren. Bevat kleine insluitsels, die zichtbaar zijn voor het blote oog.
Hoge intensiteit in kleur met hoge glans. Kan zeer kleine insluitsels bevatten die zichtbaar zijn voor het blote oog.
Zeer hoge intensiteit met extra glans. Moeilijk te vinden en bekend als de beste kwaliteit voor peridoot juwelen.
Redelijke intensiteit zonder de capaciteit om licht te reflecteren. Basis kwaliteit voor fijne aquamarijn juwelen.
Matige intensiteit met een capaciteit om een beetje licht te reflecteren. Bevat kleine insluitsels, die zichtbaar zijn voor het blote oog.
Hoge intensiteit in kleur met hoge glans. Kan zeer kleine insluitsels bevatten die zichtbaar zijn voor het blote oog.
Zeer hoge intensiteit met extra glans. Moeilijk te vinden en bekend als de beste kwaliteit voor aquamarijn juwelen.
Redelijke intensiteit zonder de capaciteit om licht te reflecteren. Basis kwaliteit voor fijne vuur-opaal juwelen.
Matige intensiteit met een capaciteit om een beetje licht te reflecteren. Bevat kleine insluitsels, die zichtbaar zijn voor het blote oog.
Hoge intensiteit in kleur met hoge glans. Kan zeer kleine insluitsels bevatten die zichtbaar zijn voor het blote oog.
Zeer hoge intensiteit met extra glans. Moeilijk te vinden en bekend als de beste kwaliteit voor vuur-opaal juwelen.
Redelijke intensiteit zonder de capaciteit om licht te reflecteren. Basis kwaliteit voor fijne groene amethist juwelen.
Matige intensiteit met een capaciteit om een beetje licht te reflecteren. Bevat kleine insluitsels, die zichtbaar zijn voor het blote oog.
Hoge intensiteit in kleur met hoge glans. Kan zeer kleine insluitsels bevatten die zichtbaar zijn voor het blote oog.
Zeer hoge intensiteit met extra glans. Moeilijk te vinden en bekend als de beste kwaliteit voor groene amethist juwelen.
Redelijke intensiteit zonder de capaciteit om licht te reflecteren. Basis kwaliteit voor fijne groene toermalijn juwelen.
Matige intensiteit met een capaciteit om een beetje licht te reflecteren. Bevat kleine insluitsels, die zichtbaar zijn voor het blote oog.
Hoge intensiteit in kleur met hoge glans. Kan zeer kleine insluitsels bevatten die zichtbaar zijn voor het blote oog.
Zeer hoge intensiteit met extra glans. Moeilijk te vinden en bekend als de beste kwaliteit voor groene toermalijn juwelen.
Redelijke intensiteit zonder de capaciteit om licht te reflecteren. Basis kwaliteit voor fijne roze toermalijn juwelen.
Matige intensiteit met een capaciteit om een beetje licht te reflecteren. Bevat kleine insluitsels, die zichtbaar zijn voor het blote oog.
Hoge intensiteit in kleur met hoge glans. Kan zeer kleine insluitsels bevatten die zichtbaar zijn voor het blote oog.
Zeer hoge intensiteit met extra glans. Moeilijk te vinden en bekend als de beste kwaliteit voor roze toermalijn juwelen.
Redelijke intensiteit zonder de capaciteit om licht te reflecteren. Basis kwaliteit voor fijne rozenkwarts juwelen.
Matige intensiteit met een capaciteit om een beetje licht te reflecteren. Bevat kleine insluitsels, die zichtbaar zijn voor het blote oog.
Hoge intensiteit in kleur met hoge glans. Kan zeer kleine insluitsels bevatten die zichtbaar zijn voor het blote oog.
Zeer hoge intensiteit met extra glans. Moeilijk te vinden en bekend als de beste kwaliteit voor rozenkwarts juwelen.
Redelijke intensiteit zonder de capaciteit om licht te reflecteren. Basis kwaliteit voor fijne tanzaniet juwelen.
Matige intensiteit met een capaciteit om een beetje licht te reflecteren. Bevat kleine insluitsels, die zichtbaar zijn voor het blote oog.
Hoge intensiteit in kleur met hoge glans. Kan zeer kleine insluitsels bevatten die zichtbaar zijn voor het blote oog.
Zeer hoge intensiteit met extra glans. Moeilijk te vinden en bekend als de beste kwaliteit voor tanzaniet juwelen.
Redelijke intensiteit zonder de capaciteit om licht te reflecteren. Basis kwaliteit voor fijne Rook Kwarts juwelen.
Matige intensiteit met een capaciteit om een beetje licht te reflecteren. Bevat kleine insluitsels, die zichtbaar zijn voor het blote oog.
Hoge intensiteit in kleur met hoge glans. Kan zeer kleine insluitsels bevatten die zichtbaar zijn voor het blote oog.
Zeer hoge intensiteit met extra glans. Moeilijk te vinden en bekend als de beste kwaliteit voor Rook Kwarts juwelen.
Redelijke intensiteit zonder de capaciteit om licht te reflecteren. Basis kwaliteit voor fijne morganiet juwelen.
Matige intensiteit met een capaciteit om een beetje licht te reflecteren. Bevat kleine insluitsels, die zichtbaar zijn voor het blote oog.
Hoge intensiteit in kleur met hoge glans. Kan zeer kleine insluitsels bevatten die zichtbaar zijn voor het blote oog.
Zeer hoge intensiteit met extra glans. Moeilijk te vinden en bekend als de beste kwaliteit voor morganiet juwelen.
Redelijke intensiteit zonder de capaciteit om licht te reflecteren. Basis kwaliteit voor fijne rhodoliet granaat juwelen.
Matige intensiteit met een capaciteit om een beetje licht te reflecteren. Bevat kleine insluitsels, die zichtbaar zijn voor het blote oog.
UHoge intensiteit in kleur met hoge glans. Kan zeer kleine insluitsels bevatten die zichtbaar zijn voor het blote oog.
Zeer hoge intensiteit met extra glans. Moeilijk te vinden en bekend als de beste kwaliteit voor rhodoliet granaat juwelen.
Redelijke intensiteit zonder de capaciteit om licht te reflecteren. Basis kwaliteit voor fijne tsavorite juwelen.
Matige intensiteit met een capaciteit om een beetje licht te reflecteren. Bevat kleine insluitsels, die zichtbaar zijn voor het blote oog.
Hoge intensiteit in kleur met hoge glans. Kan zeer kleine insluitsels bevatten die zichtbaar zijn voor het blote oog.
Zeer hoge intensiteit met extra glans. Moeilijk te vinden en bekend als de beste kwaliteit voor tsavorite juwelen.
Redelijke intensiteit zonder de capaciteit om licht te reflecteren. Basis kwaliteit voor fijne witte saffieren juwelen.
Matige intensiteit met een capaciteit om een beetje licht te reflecteren. Bevat kleine insluitsels, die zichtbaar zijn voor het blote oog.
Hoge intensiteit in kleur met hoge glans. Kan zeer kleine insluitsels bevatten die zichtbaar zijn voor het blote oog.
Zeer hoge intensiteit met extra glans. Moeilijk te vinden en bekend als de beste kwaliteit voor witte saffer juwelen.
Redelijke intensiteit zonder de capaciteit om licht te reflecteren. Basis kwaliteit voor fijne roze saffieren juwelen.
Matige intensiteit met een capaciteit om een beetje licht te reflecteren. Bevat kleine insluitsels, die zichtbaar zijn voor het blote oog.
Hoge intensiteit in kleur met hoge glans. Kan zeer kleine insluitsels bevatten die zichtbaar zijn voor het blote oog.
Zeer hoge intensiteit met extra glans. Moeilijk te vinden en bekend als de beste kwaliteit voor roze saffier juwelen.
Redelijke intensiteit zonder de capaciteit om licht te reflecteren. Basis kwaliteit voor fijne gele saffieren juwelen.
Matige intensiteit met een capaciteit om een beetje licht te reflecteren. Bevat kleine insluitsels, die zichtbaar zijn voor het blote oog.
Hoge intensiteit in kleur met hoge glans. Kan zeer kleine insluitsels bevatten die zichtbaar zijn voor het blote oog.
Zeer hoge intensiteit met extra glans. Moeilijk te vinden en bekend als de beste kwaliteit voor gele saffier juwelen./span>
Groene Swarovski Zirkoon: Bevat dezelfde eigenschappen met groene cubic zirkoon. Het verschil is dat Swarovski een wereldwijd bekend merk is voor synthetische stenen.
Groene Cubic Zirkoon: Groene Cubic Zirkoon wordt vaak gebruikt als vervanging voor smaragd. Het is echter een synthetische steen in tegenstelling tot smaragd. Smaragd, dat is een natuurlijke edelsteen die beschikbaar is in verschillende tinten en kwaliteiten.
Swarovski Zirkoon: Bevat dezelfde eigenschappen als Cubic zirkoon; kleurloos en helder. Het verschil van Cubic zirkoon en Swarovski is dat Swarovski een wereldwijd bekend merk is voor synthetische stenen.
Cubic Zirkoon: Cubic Zirconia is een door de mens vervaardigde materiaal die wordt gebruikt als een goedkoper alternatief voor diamanten door zijn duurzaamheid en glans in de sieraden-industrie. Deze synthetische steen kan helder en kleurloos zijn, naast verschillende kleuren en vormen.
Blauwe Swarovski Zirkoon: Bevat dezelfde eigenschappen als blauwe cubic zirkoon. Het verschil is dat Swarovski een wereldwijd bekend merk is voor synthetische stenen.
Blauwe Cubic Zirkoon: Blauwe Cubic Zirkoon wordt vaak gebruikt als vervanging voor saffier. Het is echter een synthetische steen in tegenstelling tot saffier. Saffier, dat is een natuurlijke edelsteen die beschkbaar is in verschillende tinten en kwaliteiten.
Rode Swarovski Zirkoon: Bevat dezelfde eigenschappen als rode cubic zirkonia. Het verschil is dat Swarovski een wereldwijd bekend merk is voor synthetische stenen.
Rode Cubic Zirkoon: Rode Cubic Zirkoon wordt vaak gebruikt als vervanging voor robijn. Het is echter een synthetische steen in tegenstelling tot robijn. Robijn, dat is een natuurlijke edelsteen die beschikbaar is in verschillende tinten en kwaliteiten.
VS-diamanten zijn bekend dat ze zeer kleine insluitsels hebben die niet zichtbaar zijn voor het blote oog en alleen onder vergroting zichtbaar zijn.
Diamanten met VVS-helderheid bevatten heel erg kleine insluitsels die extreem moeilijk te detecteren zijn bij een vergroting van 10x. Deze insluitsels zijn niet merkbaar met het blote oog.
De kleine tot zeer kleine insluitsels die niet zichtbaar zijn voor het blote oog en kan alleen gezien worden onder een vergrootglas.
Verwijst naar ''zeer kleine insluitsels'' en staat bekend als één van de hoogste classificaties, beoordeeld als perfect en onberispelijk.
Diamanten bevatten open insluitsels die geïdentificeerd kunnen worden onder 10x vergroting en gemakkelijk zichtbaar zijn voor het blote oog
SI-diamanten hebben kleine insluitsels die zichtbaar zijn onder een vergroting van 10x en vaak zichtbaar voor het blote oog.
Diamanten met deze zuiverheid bevatten heel licht mineur insluitsels, die kan gezien worden onder een 10X microscoop en zijn niet opmerkzaam met blote oog.
Diamanten met deze zuiverheid kunnen heel heel licht insluitsels bevatten, die zeer uitermate alleen gedetecteerd kunnen worden onder een 10X microscoop. Met blote oog zijn deze onwaarneembaar en dus onzichtbaar.
Natuurlijke, briljante robijn die niet blootgesteld is aan een hittebehandeling. Dit type robijn heeft premiumkwaliteit met kleine insluitsels die zichtbaar zijn voor het blote oog.
Natuurlijke en zeer intense gekleurde robijn die niet onderhevig is blootgesteld aan hittebehandeling. Erkend als de hoogst gewaardeerde robijn.
Natuurlijke, diepblauwe saffier die niet blootgesteld is aan een hittebehandeling. Dit type saffier heeft een premium kwaliteit met kleine insluitsels die mogelijk zichtbaar zijn voor het blote oog.
Natuurlijke en zeer intense gekleurde saffier die niet onderhevig is blootgesteld aan hittebehandeling. Erkend als de meest gewaardeerde saffier.
Natuurlijke, levendig gekleurde smaragd die niet blootgesteld is aan een hittebehandeling. Dit type smaragd heeft premiumkwaliteit met kleine insluitsels die mogelijk zichtbaar zijn voor het blote oog.
Natuurlijke en zeer intens gekleurde smaragd die niet onderhevig blootgesteld is aan een hittebehandeling. Erkend als de hoogst gewaardeerde smaragd.

Smaragd (Lab Gecreëerd)

Verschillend in kleuren en zonder insluitsels,in het lab gemaakte smaragden zijn de belichamingen van onberispelijkheid. Trouwens, in laboratorium gemaakte smaragden hebben dezelfde astrologische kenmerken als de natuurlijke, zodat het ook effectief kan zijn voor uw lichaam en ziel. Het is een geweldige keuze voor mensen die op zoek zijn naar perfectie op hun stenen.

Saffier (Lab Gecreëerd)

Met zijn diepblauwe tinten heeft de in het laboratorium gemaakte saffier dezelfde fysieke, chemische en optische eigenschappen als de natuurlijke saffier. Dankzij zijn sprankelende schoonheid is in het laboratorium gemaakte saffier een geweldige optie voor diegenen die de visuele uitmuntendheid op hun stenen willen hebben.

Robijn (Lab Gecreëerd)

Met zijn perfectie en gladheid zijn robijnstenen in het laboratorium net zo prachtig als de natuurlijke. Naast de betoverende schoonheid is robijn in het laboratorium het symbool van kracht en levensvreugde. Omdat het laboratorium gemaakte robijnen dezelfde fysieke, optische en chemische eigenschappen hebben als de natuurlijke robijnen, zullen ze ook een geweldig alternatief zijn voor Robijn liefhebbers.

Rubelliet (Lab Gecreëerd)

Rubellite, ook bekend als Roze Toermalijn, ontleent zijn naam aan het Latijnse woord ‘rubellus’ dat ‘roodachtig’ betekent. Met zijn adembenemende combinatie van roze en rood is Rubelliet een steen waarvan wordt aangenomen dat deze de levensenergie bij de koper brengt. Voor degenen die niet kunnen kiezen tussen de natuurlijke en de originele, lab gecreerde Rubellieten hebben dezelfde kenmerken als de natuurlijke.

Moissanite (Lab Gecreëerd)

Moissanite lijkt op diamant met zijn transparante en glanzende oppervlak en is de minerale vorm van siliciumcarbide en het is een ander type van in het laboratorium gemaakte stenen. Moissanite is zo duurzaam als diamanten en is een geweldig alternatief voor verlovingsringkeuzes.

Blauwe zirkoon

Ook bekend als Cambodjaanse blauwe zirkoon omdat de oorsprong ervan Cambodja is, komt de tint blauwe zirkoon dichter bij hemelsblauw of pastelblauw. Lijkt op diamanten en deelt dezelfde namen met zirconia, de natuurlijke blauwe zirkoon mag niet worden verward met de synthetische zirconia. Als lid van de zirkoonfamilie heeft Blauwe zirkoon een grote invloed op het menselijk lichaam. Blauwe zirkoon zou de gebruiker geruststellen en de geest van de gebruiker zuiveren.

Bruine zirkoon

Bruine zirkoon is afkomstig uit Tanzania en is een ander lid van de zirkoonfamilie. Met zijn diamantachtige uiterlijk en naam mag de natuurlijke bruine zirkoon niet worden verward met de synthetische zirconia. Omdat het een natuursteen is zoals andere leden van de Zircon-familie, wordt ook gedacht dat bruine zirkoon positieve effecten heeft op het menselijk lichaam. Dankzij de helende effecten wordt aangenomen dat Bruine Zirkoon fysieke pijn afgeeft. Het kan een geweldige optie zijn voor diegenen die de helende kracht van moeder aarde willen voelen.

Witte Zirkoon

Witte zirkoon is afkomstig uit Tanzania en Nigeria en is een transparante natuursteen met een diamantachtig uiterlijk. Het mag niet worden verward met de zirconia omdat witte zirkoon natuursteen is terwijl zirconia synthetisch is. Omdat het dubbele breking vertoont, heeft Witte Zirkoon een ongelooflijke visuele kwaliteit. Het is een geweldig alternatief voor de diamant als u op zoek bent naar dezelfde aantrekkingskracht met een andere keuze.

Kunziet

Kunziet is een onbekende maar zeldzame schoonheid en valt op door het kleurbereik dat varieert van delicaat pastelroze tot intens violet paars. Vaak gevonden in grotere maten, kunziet is monoklinisch en de kristallen veranderen meestal in een bladachtige vorm. Zelfs als het voor de meeste mensen onbekend is, zijn er zulke belangrijke figuren die zichzelf met kunziet versieren als hertogin van Gloucester.

Zwarte Opaal

Beschouwd als de zeldzaamste vorm van Opaal, heeft Zwarte Opaal verschillende kleurtinten die variëren van gitzwart tot donkergrijs. Wat deze steen bijzonder maakt, is de verscheidenheid aan tinten die in de steen te zien waren. U kon de glimmende rode, oranje of groene tinten zien die reflecteren door de zwarte opaal.

Neptune Garden Topaas

Vernoemd naar het harmonieuze kleurengamma van het oppervlak van Neptunus, verwelkomt Neptun Garden Topaz u in de buitenaardse charme van zijn steen. Om de kleur en kwaliteit te verbeteren, is Neptun Garden Topaz gecoat met een stof. Als lid van de topaasstenen heeft deze steen dankzij zijn energie ook ontspannende eigenschappen. Voor de gelovigen van de krachten van de steen, zal het uw zenuwen kalmeren en u beschermen tegen ziekte.

Mercure Topaas

Met zijn transparante oppervlak reflecteert de Mercure Topaas het licht door het aurora-effect te geven. Zoals de planeet Mercurius blauw wordt wanneer het zonlicht wordt gereflecteerd, waren de schitterende kleuren van Mercure Topaas te zien zodra ze werden blootgesteld aan zonlicht. Dit effect wordt geleverd door het coatingproces dat fysieke dampafzetting wordt genoemd en het lichteffect komt daardoor naar voren.

Mystiek Topaas

Hoe mystiek de naam ook is, Mystiek Topaas is een kleurenparadijs met zijn regenboogglans. Door het coatingproces wordt de kleur verbeterd en krijgt het zijn definitieve vorm. Aangenomen wordt dat deze steen de negatieve gevoelens wegjaagt en de boze geesten afweert. Met zijn 'oogreinigende' steen is er geen plaats voor imperfectie in Mystiek Topaas. Voor een gecondenseerde versie van de regenboog is deze steen een geweldige keuze voor u.

Roze Topaas

Als een van de zeldzaamste versies van de topaas, zal Roze Topaas de harten van roze liefhebbers smelten met zijn delicate schoonheid. Door het coatingproces wordt de kleur verbeterd en krijgt het zijn definitieve vorm. Deze steen brengt de energie van de eigenaar tot leven en wordt verondersteld u te redden van de negatieve energie dankzij de goddelijke bescherming van de zon. Omdat het creatief denken bevordert, kan Roze Topaas een uitstekende keuze zijn voor ontwerpers of kunstenaars. U zult de warmte van de kleuren voelen als u erin kijkt.

Opaal

Omdat het een verbazingwekkende steen is met zijn sprankelende schoonheid, is Opaal met de witte kleur het meest voorkomende type Opaal. Net als andere opaalstenen wordt aangenomen dat het een hoge energie en opmerkelijke effecten op het lichaam heeft. Van opaal wordt aangenomen dat het negatieve energie in de positieve verandert en de geest van de gebruiker zuivert.

Sultansteen

Geclassificeerd als een halfedelsteen, is Sultansteen de laatste tijd erg populair geworden. Afhankelijk van de lichtbron kunnen de kleuren van champagne tot perzik veranderen. Dankzij de hoge brekingsindex kon u de reeks van die kleuren zelfs bij weinig licht zien. Het wordt meestal geproduceerd in grotere karaten om die adembenemende verandering in de kleuren te zien.

Tsavorite

Als een van de leden van de Grossular Granaat familie is Tsavorite met zijn zeldzaamheid een van de meest populaire edelstenen geweest. Door zijn adembenemende groene kleur doet hij u misschien denken aan Smaragd. Zijn groene kleur ontleend aan de chemische structuur die chroom of vanadium bevat, is Tsavorite een lust voor het oog. Aangenomen wordt dat Tsavorite het emotionele trauma of de ziekte van de gebruiker geneest.

Zwarte saffier

Als lid van de saffierfamilie is zwarte saffier een van de variëteiten van het minerale korund. Met zijn pikzwarte kleur behoudt zwarte saffier zijn donkere tinten, terwijl sommigen van hen ook metaalachtige tinten kunnen onthullen wanneer ze worden blootgesteld aan licht. Hoofdzakelijk gedolven in Australië, zou zwarte saffier een geweldig alternatief kunnen zijn voor zwarte liefhebbers. zwarte saffieren zouden de eigenaar kalm houden in een chaotische situatie en dienen als beschermend schild tegen pesten.

375 Rood/Wit Goud

De benamingen 18K, 14K en 9K geven aan hoeveel puur goud het mengsel bevat. 24K goud staat bekend als 100% puur goud. Het systeem wordt gebruikt om te verklaren hoe veel puur goud zich in een item bevindt:
375 goud - 9K goud bestaat uit 9 delen goud en 15 delen uit een andere legering metaal(en), meestal variërend van zilver, koper, zink, platina en palladium, zodat het bestaat uit 37,5% goud.

375 Wit/Rood Goud

De benamingen 18K, 14K en 9K geven aan hoeveel puur goud het mengsel bevat. 24K goud staat bekend als 100% puur goud. Het systeem wordt gebruikt om te verklaren hoe veel puur goud zich in een item bevindt:
375 goud - 9K goud bestaat uit 9 delen goud en 15 delen uit een andere legering metaal(en), meestal variërend van zilver, koper, zink, platina en palladium, zodat het bestaat uit 37,5% goud.

375 Wit/Geel Goud

De benamingen 18K, 14K en 9K geven aan hoeveel puur goud het mengsel bevat. 24K goud staat bekend als 100% puur goud. Het systeem wordt gebruikt om te verklaren hoe veel puur goud zich in een item bevindt:
375 goud - 9K goud bestaat uit 9 delen goud en 15 delen uit een andere legering metaal(en), meestal variërend van zilver, koper, zink, platina en palladium, zodat het bestaat uit 37,5% goud.

375 Geel/Wit Goud

De benamingen 18K, 14K en 9K geven aan hoeveel puur goud het mengsel bevat. 24K goud staat bekend als 100% puur goud. Het systeem wordt gebruikt om te verklaren hoe veel puur goud zich in een item bevindt:
375 goud - 9K goud bestaat uit 9 delen goud en 15 delen uit een andere legering metaal(en), meestal variërend van zilver, koper, zink, platina en palladium, zodat het bestaat uit 37,5% goud.

Weiß-Gelb-Rotgold 375

De benamingen 18K, 14K en 9K geven aan hoeveel puur goud het mengsel bevat. 24K goud staat bekend als 100% puur goud. Het systeem wordt gebruikt om te verklaren hoe veel puur goud zich in een item bevindt:
375 goud - 9K goud bestaat uit 9 delen goud en 15 delen uit een andere legering metaal(en), meestal variërend van zilver, koper, zink, platina en palladium, zodat het bestaat uit 37,5% goud.

375 Geel/Wit/Rood Goud

De benamingen 18K, 14K en 9K geven aan hoeveel puur goud het mengsel bevat. 24K goud staat bekend als 100% puur goud. Het systeem wordt gebruikt om te verklaren hoe veel puur goud zich in een item bevindt:
375 goud - 9K goud bestaat uit 9 delen goud en 15 delen uit een andere legering metaal(en), meestal variërend van zilver, koper, zink, platina en palladium, zodat het bestaat uit 37,5% goud.

375 Rood/Wit/Geel Goud

De benamingen 18K, 14K en 9K geven aan hoeveel puur goud het mengsel bevat. 24K goud staat bekend als 100% puur goud. Het systeem wordt gebruikt om te verklaren hoe veel puur goud zich in een item bevindt:
375 goud - 9K goud bestaat uit 9 delen goud en 15 delen uit een andere legering metaal(en), meestal variërend van zilver, koper, zink, platina en palladium, zodat het bestaat uit 37,5% goud.

375 Wit Goud

De benamingen 18K, 14K en 9K geven aan hoeveel puur goud het mengsel bevat. 24K goud staat bekend als 100% puur goud. Het systeem wordt gebruikt om te verklaren hoe veel puur goud zich in een item bevindt:
375 goud - 9K goud bestaat uit 9 delen goud en 15 delen uit een andere legering metaal(en), meestal variërend van zilver, koper, zink, platina en palladium, zodat het bestaat uit 37,5% goud.

375 Geel Goud

De benamingen 18K, 14K en 9K geven aan hoeveel puur goud het mengsel bevat. 24K goud staat bekend als 100% puur goud. Het systeem wordt gebruikt om te verklaren hoe veel puur goud zich in een item bevindt:
375 goud - 9K goud bestaat uit 9 delen goud en 15 delen uit een andere legering metaal(en), meestal variërend van zilver, koper, zink, platina en palladium, zodat het bestaat uit 37,5% goud.

375 Rood Goud

De benamingen 18K, 14K en 9K geven aan hoeveel puur goud het mengsel bevat. 24K goud staat bekend als 100% puur goud. Het systeem wordt gebruikt om te verklaren hoe veel puur goud zich in een item bevindt:
375 goud - 9K goud bestaat uit 9 delen goud en 15 delen uit een andere legering metaal(en), meestal variërend van zilver, koper, zink, platina en palladium, zodat het bestaat uit 37,5% goud.

585 Rood/Wit Goud

De benamingen 18K, 14K en 9K geven aan hoeveel puur goud het mengsel bevat. 24K goud staat bekend als 100% puur goud. Het systeem wordt gebruikt om te verklaren hoe veel puur goud zich in een item bevindt:
585 goud - 14K goud bestaat uit 14 onderdelen goud en 10 delen uit een ander gelegeerd metaal(en); meestal variërend van zilver, koper, zink, platina en palladium, zodat het bestaat uit 58,5% goud.

585 Wit/Rood Goud

De benamingen 18K, 14K en 9K geven aan hoeveel puur goud het mengsel bevat. 24K goud staat bekend als 100% puur goud. Het systeem wordt gebruikt om te verklaren hoe veel puur goud zich in een item bevindt:
585 goud - 14K goud bestaat uit 14 onderdelen goud en 10 delen uit een ander gelegeerd metaal(en); meestal variërend van zilver, koper, zink, platina en palladium, zodat het bestaat uit 58,5% goud.

585 Wit/Geel Goud

De benamingen 18K, 14K en 9K geven aan hoeveel puur goud het mengsel bevat. 24K goud staat bekend als 100% puur goud. Het systeem wordt gebruikt om te verklaren hoe veel puur goud zich in een item bevindt:
585 goud - 14K goud bestaat uit 14 onderdelen goud en 10 delen uit een ander gelegeerd metaal(en); meestal variërend van zilver, koper, zink, platina en palladium, zodat het bestaat uit 58,5% goud.

585 Geel/Wit Goud

De benamingen 18K, 14K en 9K geven aan hoeveel puur goud het mengsel bevat. 24K goud staat bekend als 100% puur goud. Het systeem wordt gebruikt om te verklaren hoe veel puur goud zich in een item bevindt:
585 goud - 14K goud bestaat uit 14 onderdelen goud en 10 delen uit een ander gelegeerd metaal(en); meestal variërend van zilver, koper, zink, platina en palladium, zodat het bestaat uit 58,5% goud.

Weiß-Gelb-Rotgold 585

De benamingen 18K, 14K en 9K geven aan hoeveel puur goud het mengsel bevat. 24K goud staat bekend als 100% puur goud. Het systeem wordt gebruikt om te verklaren hoe veel puur goud zich in een item bevindt:
585 goud - 14K goud bestaat uit 14 onderdelen goud en 10 delen uit een ander gelegeerd metaal(en); meestal variërend van zilver, koper, zink, platina en palladium, zodat het bestaat uit 58,5% goud.

585 Geel/Wit/Rood Goud

De benamingen 18K, 14K en 9K geven aan hoeveel puur goud het mengsel bevat. 24K goud staat bekend als 100% puur goud. Het systeem wordt gebruikt om te verklaren hoe veel puur goud zich in een item bevindt:
585 goud - 14K goud bestaat uit 14 onderdelen goud en 10 delen uit een ander gelegeerd metaal(en); meestal variërend van zilver, koper, zink, platina en palladium, zodat het bestaat uit 58,5% goud.

585 Rood/Wit/Geel Goud

De benamingen 18K, 14K en 9K geven aan hoeveel puur goud het mengsel bevat. 24K goud staat bekend als 100% puur goud. Het systeem wordt gebruikt om te verklaren hoe veel puur goud zich in een item bevindt:
585 goud - 14K goud bestaat uit 14 onderdelen goud en 10 delen uit een ander gelegeerd metaal(en); meestal variërend van zilver, koper, zink, platina en palladium, zodat het bestaat uit 58,5% goud.

585 Wit Goud

De benamingen 18K, 14K en 9K geven aan hoeveel puur goud het mengsel bevat. 24K goud staat bekend als 100% puur goud. Het systeem wordt gebruikt om te verklaren hoe veel puur goud zich in een item bevindt:
585 goud - 14K goud bestaat uit 14 onderdelen goud en 10 delen uit een ander gelegeerd metaal(en); meestal variërend van zilver, koper, zink, platina en palladium, zodat het bestaat uit 58,5% goud.

585 Geel Goud

De benamingen 18K, 14K en 9K geven aan hoeveel puur goud het mengsel bevat. 24K goud staat bekend als 100% puur goud. Het systeem wordt gebruikt om te verklaren hoe veel puur goud zich in een item bevindt:
585 goud - 14K goud bestaat uit 14 onderdelen goud en 10 delen uit een ander gelegeerd metaal(en); meestal variërend van zilver, koper, zink, platina en palladium, zodat het bestaat uit 58,5% goud.

585 Rood Goud

De benamingen 18K, 14K en 9K geven aan hoeveel puur goud het mengsel bevat. 24K goud staat bekend als 100% puur goud. Het systeem wordt gebruikt om te verklaren hoe veel puur goud zich in een item bevindt:
585 goud - 14K goud bestaat uit 14 onderdelen goud en 10 delen uit een ander gelegeerd metaal(en); meestal variërend van zilver, koper, zink, platina en palladium, zodat het bestaat uit 58,5% goud.

750 Rood/Wit Goud

De benamingen 18K, 14K en 9K geven aan hoeveel puur goud het mengsel bevat. 24K goud staat bekend als 100% puur goud. Het systeem wordt gebruikt om te verklaren hoe veel puur goud zich in een item bevindt:
750 goud - 18K goud bestaat uit 18 onderdelen goud en 6 delen uit een ander gelegeerd metaal(en); meestal variërend van zilver, koper, zink, platina en palladium, zodat het bestaat uit 75% goud.

750 Wit/Rood Goud

De benamingen 18K, 14K en 9K geven aan hoeveel puur goud het mengsel bevat. 24K goud staat bekend als 100% puur goud. Het systeem wordt gebruikt om te verklaren hoe veel puur goud zich in een item bevindt:
750 goud - 18K goud bestaat uit 18 onderdelen goud en 6 delen uit een ander gelegeerd metaal(en); meestal variërend van zilver, koper, zink, platina en palladium, zodat het bestaat uit 75% goud.

750 Wit/Geel Goud

De benamingen 18K, 14K en 9K geven aan hoeveel puur goud het mengsel bevat. 24K goud staat bekend als 100% puur goud. Het systeem wordt gebruikt om te verklaren hoe veel puur goud zich in een item bevindt:
750 goud - 18K goud bestaat uit 18 onderdelen goud en 6 delen uit een ander gelegeerd metaal(en); meestal variërend van zilver, koper, zink, platina en palladium, zodat het bestaat uit 75% goud.

750 Geel/Wit Goud

De benamingen 18K, 14K en 9K geven aan hoeveel puur goud het mengsel bevat. 24K goud staat bekend als 100% puur goud. Het systeem wordt gebruikt om te verklaren hoe veel puur goud zich in een item bevindt:
750 goud - 18K goud bestaat uit 18 onderdelen goud en 6 delen uit een ander gelegeerd metaal(en); meestal variërend van zilver, koper, zink, platina en palladium, zodat het bestaat uit 75% goud.

Weiß-Gelb-Rotgold 750

De benamingen 18K, 14K en 9K geven aan hoeveel puur goud het mengsel bevat. 24K goud staat bekend als 100% puur goud. Het systeem wordt gebruikt om te verklaren hoe veel puur goud zich in een item bevindt:
750 goud - 18K goud bestaat uit 18 onderdelen goud en 6 delen uit een ander gelegeerd metaal(en); meestal variërend van zilver, koper, zink, platina en palladium, zodat het bestaat uit 75% goud.

750 Geel/Wit/Rood Goud

De benamingen 18K, 14K en 9K geven aan hoeveel puur goud het mengsel bevat. 24K goud staat bekend als 100% puur goud. Het systeem wordt gebruikt om te verklaren hoe veel puur goud zich in een item bevindt:
750 goud - 18K goud bestaat uit 18 onderdelen goud en 6 delen uit een ander gelegeerd metaal(en); meestal variërend van zilver, koper, zink, platina en palladium, zodat het bestaat uit 75% goud.

750 Rood/Wit/Geel Goud

De benamingen 18K, 14K en 9K geven aan hoeveel puur goud het mengsel bevat. 24K goud staat bekend als 100% puur goud. Het systeem wordt gebruikt om te verklaren hoe veel puur goud zich in een item bevindt:
750 goud - 18K goud bestaat uit 18 onderdelen goud en 6 delen uit een ander gelegeerd metaal(en); meestal variërend van zilver, koper, zink, platina en palladium, zodat het bestaat uit 75% goud.

750 Wit Goud

De benamingen 18K, 14K en 9K geven aan hoeveel puur goud het mengsel bevat. 24K goud staat bekend als 100% puur goud. Het systeem wordt gebruikt om te verklaren hoe veel puur goud zich in een item bevindt:
750 goud - 18K goud bestaat uit 18 onderdelen goud en 6 delen uit een ander gelegeerd metaal(en); meestal variërend van zilver, koper, zink, platina en palladium, zodat het bestaat uit 75% goud.

750 Geel Goud

De benamingen 18K, 14K en 9K geven aan hoeveel puur goud het mengsel bevat. 24K goud staat bekend als 100% puur goud. Het systeem wordt gebruikt om te verklaren hoe veel puur goud zich in een item bevindt:
750 goud - 18K goud bestaat uit 18 onderdelen goud en 6 delen uit een ander gelegeerd metaal(en); meestal variërend van zilver, koper, zink, platina en palladium, zodat het bestaat uit 75% goud.

750 Rood Goud

De benamingen 18K, 14K en 9K geven aan hoeveel puur goud het mengsel bevat. 24K goud staat bekend als 100% puur goud. Het systeem wordt gebruikt om te verklaren hoe veel puur goud zich in een item bevindt:
750 goud - 18K goud bestaat uit 18 onderdelen goud en 6 delen uit een ander gelegeerd metaal(en); meestal variërend van zilver, koper, zink, platina en palladium, zodat het bestaat uit 75% goud.

925 Zilver

Zilver is een edel metaal en zoals goud, ook te fijn om te worden gebruikt in zijn pure vorm. Om zilver duurzaam genoeg te maken voor het gebruik in sieraden, wordt puur zilver, die een 0.999 fijnheid heeft(99,9%), vaak gelegeerd met kleine hoeveelheden van koper of andere metalen (7,5%).Koper of andere metalen zijn toegevoegd aan het zilver om het te versterken en het resulterende product is 0.925 sterling zilver (92,5%). Aanvaardbare kwaliteitskeurmerken voor sterling zilver zijn sterling, sterling zilver, ster en 925.

950 Platina

Beschouwd als een van de meest zuivere en kostbare metalen die gebruikt worden in hedendaagse sieraden, staat platina synoniem voor luxe en een lange levensduur. Vanwege de hardheid en duurzaamheid, is pure platina vaak vermengd met andere metalen om het meer smeedbaar te maken. De meest voorkomende legeringen gecombineerd met platina zijn koper, palladium, rhodium, iridium en titanium. Vier keer sterker dan goud, is platina bekend om zijn slijtvaste eigenschappen, weerstand tegen schade en slijtage, en haar aanzienlijke gewicht. Sieraden gemarkeerd met een 950 zuiverheid, zijn een mix van 95% platina en 5% legering (meestal ruthenium, koper, kobalt, iridium, rhodium of palladium). Alleen de metalen die zijn gemarkeerd met een 950 zuiverheid, worden beschouwd als hoogwaardige platina.

950 Palladium

950 palladium legeringen worden meestal gebruikt voor sieraden en bevatten 95% Palladium en hebben ongeveer 5% ruthenium en sporen van andere metalen legering. 950 palladium vereist bovendien geen rhodium plating.

500 Palladium

Palladium behoort tot de platina-groep van metalen en deelt dezelfde chemische eigenschappen met Platinum, maar is zachter en handiger in prijs. Het kan worden gebruikt als bleekmiddel in de productie van wit goud. Het is natuurlijk, glanzend, en zilver - witte kleur hoeft niet te worden verzilverd.
Palladium 500 bevat 50% Palladium en de rest bestaat uit andere elementen. De overige metaallegeringen zijn gewoonlijk zilver en zink.

600 Platinum

Platina wordt beschouwd als 's werelds meest edele metalen en is zeer zeldzaam om 100% puur platina te zien en is de resterende metaal meestal samengesteld uit andere elementen. Uiteindelijk is het niet alleen vanwege zijn uitstekende schoonheid en duurzaamheid waardevol, maar ook omdat Platinum niet eenvoudig te vinden is in vele delen van de wereld. Wist u dat om een enkele ounce platina te produceren, een totale hoeveelheid van 10 ton erts moet worden ontgonnen?
Platinum 600 is gelijk aan 60% zuiver platina terwijl de rest van de metalen uit andere elementen bestaat.
Bij GLAMIRA verzamelen we onze metalen die in ons productieproces gebruikt wordt van de meest betrouwbare leveranciers die wereldwijd en met grote zorg en waarde wordt bemachtigd. Onze klanten hebben vertrouwen in ons daarom is ons uiterste best plicht om hen te voorzien van de kwaliteit die ze verdienen in de stukken die wij aanbieden.

950 platina en goud

950 Platina-sieraden bestaan 95% uit platina. Platinum is een hypoallergeen metaal en met zijn duurzame en roestvrije structuur, maakt het een langdurig gebruik mogelijk.Gouden sieraden zijn gemaakt van goud en een legering van verschillende metalen die vereist zijn om het te verwerken. Met 950 Platinum & Gold kunnen beide metalen samen op hetzelfde sieraad worden gebruikt. De hoeveelheid goud hangt af van de gouden karaat die je selecteert.

950 platina en goud

950 Platina-sieraden bestaan 95% uit platina. Platinum is een hypoallergeen metaal en met zijn duurzame en roestvrije structuur, maakt het een langdurig gebruik mogelijk.Gouden sieraden zijn gemaakt van goud en een legering van verschillende metalen die vereist zijn om het te verwerken. Met 950 Platinum & Gold kunnen beide metalen samen op hetzelfde sieraad worden gebruikt. De hoeveelheid goud hangt af van de gouden karaat die je selecteert.

950 platina en goud

950 Platina-sieraden bestaan 95% uit platina. Platinum is een hypoallergeen metaal en met zijn duurzame en roestvrije structuur, maakt het een langdurig gebruik mogelijk.Gouden sieraden zijn gemaakt van goud en een legering van verschillende metalen die vereist zijn om het te verwerken. Met 950 Platinum & Gold kunnen beide metalen samen op hetzelfde sieraad worden gebruikt. De hoeveelheid goud hangt af van de gouden karaat die je selecteert.

925 zilver en goud

925 zilver, ook wel "Sterling Silver" genoemd, bestaat 92,5% uit zilver. Gouden sieraden zijn gemaakt van goud en een legering van verschillende metalen die vereist zijn om het te verwerken. 925 Silver & Gold maakt het gebruik van beide metalen samen op hetzelfde sieraad mogelijk. De hoeveelheid goud hangt af van de gouden karaat die je selecteert.

925 zilver en goud

925 zilver, ook wel "Sterling Silver" genoemd, bestaat 92,5% uit zilver. Gouden sieraden zijn gemaakt van goud en een legering van verschillende metalen die vereist zijn om het te verwerken. 925 Silver & Gold maakt het gebruik van beide metalen samen op hetzelfde sieraad mogelijk. De hoeveelheid goud hangt af van de gouden karaat die je selecteert.

925 zilver en goud

925 zilver, ook wel "Sterling Silver" genoemd, bestaat 92,5% uit zilver. Gouden sieraden zijn gemaakt van goud en een legering van verschillende metalen die vereist zijn om het te verwerken. 925 Silver & Gold maakt het gebruik van beide metalen samen op hetzelfde sieraad mogelijk. De hoeveelheid goud hangt af van de gouden karaat die je selecteert.

950 platina en goud

950 Platina-sieraden bestaan 95% uit platina. Platinum is een hypoallergeen metaal en met zijn duurzame en roestvrije structuur, maakt het een langdurig gebruik mogelijk.Gouden sieraden zijn gemaakt van goud en een legering van verschillende metalen die vereist zijn om het te verwerken. Met 950 Platinum & Gold kunnen beide metalen samen op hetzelfde sieraad worden gebruikt. De hoeveelheid goud hangt af van de gouden karaat die je selecteert.

950 platina en goud

950 Platina-sieraden bestaan 95% uit platina. Platinum is een hypoallergeen metaal en met zijn duurzame en roestvrije structuur, maakt het een langdurig gebruik mogelijk.Gouden sieraden zijn gemaakt van goud en een legering van verschillende metalen die vereist zijn om het te verwerken. Met 950 Platinum & Gold kunnen beide metalen samen op hetzelfde sieraad worden gebruikt. De hoeveelheid goud hangt af van de gouden karaat die je selecteert.

950 platina en goud

950 Platina-sieraden bestaan 95% uit platina. Platinum is een hypoallergeen metaal en met zijn duurzame en roestvrije structuur, maakt het een langdurig gebruik mogelijk.Gouden sieraden zijn gemaakt van goud en een legering van verschillende metalen die vereist zijn om het te verwerken. Met 950 Platinum & Gold kunnen beide metalen samen op hetzelfde sieraad worden gebruikt. De hoeveelheid goud hangt af van de gouden karaat die je selecteert.

925 zilver en goud

925 zilver, ook wel "Sterling Silver" genoemd, bestaat 92,5% uit zilver. Gouden sieraden zijn gemaakt van goud en een legering van verschillende metalen die vereist zijn om het te verwerken. 925 Silver & Gold maakt het gebruik van beide metalen samen op hetzelfde sieraad mogelijk. De hoeveelheid goud hangt af van de gouden karaat die je selecteert.

925 zilver en goud

925 zilver, ook wel "Sterling Silver" genoemd, bestaat 92,5% uit zilver. Gouden sieraden zijn gemaakt van goud en een legering van verschillende metalen die vereist zijn om het te verwerken. 925 Silver & Gold maakt het gebruik van beide metalen samen op hetzelfde sieraad mogelijk. De hoeveelheid goud hangt af van de gouden karaat die je selecteert.

925 zilver en goud

925 zilver, ook wel "Sterling Silver" genoemd, bestaat 92,5% uit zilver. Gouden sieraden zijn gemaakt van goud en een legering van verschillende metalen die vereist zijn om het te verwerken. 925 Silver & Gold maakt het gebruik van beide metalen samen op hetzelfde sieraad mogelijk. De hoeveelheid goud hangt af van de gouden karaat die je selecteert.

950 platina en goud

950 Platina-sieraden bestaan 95% uit platina. Platinum is een hypoallergeen metaal en met zijn duurzame en roestvrije structuur, maakt het een langdurig gebruik mogelijk.Gouden sieraden zijn gemaakt van goud en een legering van verschillende metalen die vereist zijn om het te verwerken. Met 950 Platinum & Gold kunnen beide metalen samen op hetzelfde sieraad worden gebruikt. De hoeveelheid goud hangt af van de gouden karaat die je selecteert.

950 platina en goud

950 Platina-sieraden bestaan 95% uit platina. Platinum is een hypoallergeen metaal en met zijn duurzame en roestvrije structuur, maakt het een langdurig gebruik mogelijk.Gouden sieraden zijn gemaakt van goud en een legering van verschillende metalen die vereist zijn om het te verwerken. Met 950 Platinum & Gold kunnen beide metalen samen op hetzelfde sieraad worden gebruikt. De hoeveelheid goud hangt af van de gouden karaat die je selecteert.

950 platina en goud

950 Platina-sieraden bestaan 95% uit platina. Platinum is een hypoallergeen metaal en met zijn duurzame en roestvrije structuur, maakt het een langdurig gebruik mogelijk.Gouden sieraden zijn gemaakt van goud en een legering van verschillende metalen die vereist zijn om het te verwerken. Met 950 Platinum & Gold kunnen beide metalen samen op hetzelfde sieraad worden gebruikt. De hoeveelheid goud hangt af van de gouden karaat die je selecteert.

925 zilver en goud

925 zilver, ook wel "Sterling Silver" genoemd, bestaat 92,5% uit zilver. Gouden sieraden zijn gemaakt van goud en een legering van verschillende metalen die vereist zijn om het te verwerken. 925 Silver & Gold maakt het gebruik van beide metalen samen op hetzelfde sieraad mogelijk. De hoeveelheid goud hangt af van de gouden karaat die je selecteert.

925 zilver en goud

925 zilver, ook wel "Sterling Silver" genoemd, bestaat 92,5% uit zilver. Gouden sieraden zijn gemaakt van goud en een legering van verschillende metalen die vereist zijn om het te verwerken. 925 Silver & Gold maakt het gebruik van beide metalen samen op hetzelfde sieraad mogelijk. De hoeveelheid goud hangt af van de gouden karaat die je selecteert.

925 zilver en goud

925 zilver, ook wel "Sterling Silver" genoemd, bestaat 92,5% uit zilver. Gouden sieraden zijn gemaakt van goud en een legering van verschillende metalen die vereist zijn om het te verwerken. 925 Silver & Gold maakt het gebruik van beide metalen samen op hetzelfde sieraad mogelijk. De hoeveelheid goud hangt af van de gouden karaat die je selecteert.

950 platina en goud

950 Platina-sieraden bestaan 95% uit platina. Platinum is een hypoallergeen metaal en met zijn duurzame en roestvrije structuur, maakt het een langdurig gebruik mogelijk.Gouden sieraden zijn gemaakt van goud en een legering van verschillende metalen die vereist zijn om het te verwerken. Met 950 Platinum & Gold kunnen beide metalen samen op hetzelfde sieraad worden gebruikt. De hoeveelheid goud hangt af van de gouden karaat die je selecteert.

950 platina en goud

950 Platina-sieraden bestaan 95% uit platina. Platinum is een hypoallergeen metaal en met zijn duurzame en roestvrije structuur, maakt het een langdurig gebruik mogelijk.Gouden sieraden zijn gemaakt van goud en een legering van verschillende metalen die vereist zijn om het te verwerken. Met 950 Platinum & Gold kunnen beide metalen samen op hetzelfde sieraad worden gebruikt. De hoeveelheid goud hangt af van de gouden karaat die je selecteert.

950 platina en goud

950 Platina-sieraden bestaan 95% uit platina. Platinum is een hypoallergeen metaal en met zijn duurzame en roestvrije structuur, maakt het een langdurig gebruik mogelijk.Gouden sieraden zijn gemaakt van goud en een legering van verschillende metalen die vereist zijn om het te verwerken. Met 950 Platinum & Gold kunnen beide metalen samen op hetzelfde sieraad worden gebruikt. De hoeveelheid goud hangt af van de gouden karaat die je selecteert.

925 zilver en goud

925 zilver, ook wel "Sterling Silver" genoemd, bestaat 92,5% uit zilver. Gouden sieraden zijn gemaakt van goud en een legering van verschillende metalen die vereist zijn om het te verwerken. 925 Silver & Gold maakt het gebruik van beide metalen samen op hetzelfde sieraad mogelijk. De hoeveelheid goud hangt af van de gouden karaat die je selecteert.

925 zilver en goud

925 zilver, ook wel "Sterling Silver" genoemd, bestaat 92,5% uit zilver. Gouden sieraden zijn gemaakt van goud en een legering van verschillende metalen die vereist zijn om het te verwerken. 925 Silver & Gold maakt het gebruik van beide metalen samen op hetzelfde sieraad mogelijk. De hoeveelheid goud hangt af van de gouden karaat die je selecteert.

925 zilver en goud

925 zilver, ook wel "Sterling Silver" genoemd, bestaat 92,5% uit zilver. Gouden sieraden zijn gemaakt van goud en een legering van verschillende metalen die vereist zijn om het te verwerken. 925 Silver & Gold maakt het gebruik van beide metalen samen op hetzelfde sieraad mogelijk. De hoeveelheid goud hangt af van de gouden karaat die je selecteert.
Dit product is niet gecoat met rhodiium en is niet behandeld. Het natuurlijke aspect is behouden.