Gratis Verzending

  60 dagen bedenktijd

 
   

Verwen op Moederdag je Mama & Jezelf!

10% Korting voor U

Als uw bestelling meer dan 500€ is, krijgt u 10% korting op het totale bedrag. Uw korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.
ONTVANG 10% KORTING OP ALLE BESTELLINGEN VANAF 500€

Gratis Infinity Hanger voor uw Moeder

925 Zilver & Swarovski Hanger
Uw gratis geschenk hanger wordt automatisch toegevoegd aan uw winkelwagen De totale waarde van uw bestelling moet meer bedragen dan 500€ na alle kortingen, zodat u de gratis hanger kunt ontvangen.
  • Heart Earrings
  • Heart Earrings
  • Heart Earrings
Heart Earrings Heart Earrings Heart Earrings

GRATIS INFINITY HANGER

925 Zilver & Swarovski Hanger

bij elke aankoop vanaf 500€

Ketting is niet inbegrepen

DEZE ACTIE IS GELDIG TUSSEN 4 EN 9 MEI

Deze actie is niet geldig voor eerdere aankopen en kan niet worden gecombineerd met andere promoties.

ALGEMENE VOORWAARDEN 

1.Alleen één hanger wordt verzonden met de in aanmerking komende bestellingen. Bij bestellingen met een hogere waarde wordt het aantal gratis hanger niet gewijzigd.

2.In het geval van een restitutie in de vorm van koopsom of een tegoedbon, moet de gratis hanger samen met het gekochte product worden geretourneerd. Als de gratis hanger niet is meegestuurd met het product(en), dan zal uw koopsom van uw teruggave of de som van uw tegoedbon in vermindering worden gebracht met een bedrag van 110 EUR. Als de bestelling meerdere artikelen bevat en maar één item is geretourneerd, moeten de gratis hanger ook worden geretourneerd, tenzij het resterende saldo na restitutie nog steeds het vereiste bedrag voor deze promotie overschrijdt.

3.De gratis hanger wordt niet met een GLAMIRA-geschenkdoos of juwelencertificaat geleverd.

4.De gratis hanger komt niet in aanmerking voor garantie of kunnen niet worden geruild.

5.Ketting is niet inbegrepen bij de promotionele hanger.

6.In het geval van een restitutie in de vorm van een koopsom of een tegoedbon voor een product dat met korting is aangeschaft, wordt alleen het netto betaalde bedrag aan u terugbetaald. Het kortingsbedrag is niet te restitueren.

7.De 10% korting is alleen geldig tussen de aangekondigde data en is niet overdraagbaar op toekomstige aankopen bij GLAMIRA.

8.De kortingscodes kunnen alleen worden gebruikt tijdens het afrekenen en ze kunnen niet worden toegepast op eerdere bestellingen.

9.In het geval dat de geadverteerde gratis hanger niet beschikbaar is, behoudt GLAMIRA zich het recht voor deze te vervangen door een item van gelijke of hogere waarde.

10.In het geval van typografische fouten of systeemfouten tijdens de toepassing van de korting van 10%, behoudt GLAMIRA zich het recht voor, zelfs na ontvangst van een orderbevestigin of bevestigin van verzending, zonder verdere verplichtingen jegens de klant, het bestelbedrag te actualiseren of om orders met onjuiste prijzen te annuleren.

11. Deze actie is niet van toepassing op speciaal design producten.