Bezig met laden...

Retour formulier

 • Vul het onderstaande formulier in en stuur het om uw product te retourneren. Als u meer wilt weten over ons retourbeleid, kunt u deze link bezoeken: https://www.glamira.nl/return-policy/

  1. Andere maat
  2. Graveren
  3. Reparatie aanvraag
  4. Restitutie aankoopbedrag
  Reden:
  Product is beschadigd
  Product is niet compleet/niet alle onderdelen aanwezig
  Dit is niet wat ik besteld heb
  Andere (max. 1000 leestekens)
  Betaalmethode *
  1. Creditkaart
  2. Bankoverschrijving
  3. Paypal
  Selecteer uw retourneerde item. :

  Uw e-mailadres en bestellingsnummer moeten overeenkomen met onze gegevens om door te gaan met uw retour-proces. Zorg ervoor dat uw ordernummer correct is en uw e-mailadres is degene die u oorspronkelijk eerder ook gebruikt heeft om uw bestelling te plaatsen.

 • BELANGRIJKE OPMERKING:
  • Houd er rekening mee dat uw retouraanvraag wordt verwerkt op basis van de informatie die u online indient. Eventuele handgeschreven notities op het afgedrukte exemplaar op het retourformulier worden niet in aanmerking genomen.
  • Om snelle en efficiënte retourservice te garanderen, kunnen wij helaas geen nieuwe verzoeken in behandeling nemen nadat u het retourformulier heeft verzonden. Voordat u doorgaat met het versturen van het formulier, raden wij u aan om correct uw verzoek(en) te controleren.
  • Het formaat wijzigen duurt ongeveer 25 werkdagen. In het geval dat u een naderende gelegenheid hebt, zoals een bruiloft, raden wij u aan om uw product na de gelegenheid te verzenden. U kunt onze klantenservice raadplegen als uw 60-daagse periode verloopt vóór de datum van uw gelegenheid.
* Verplichte Velden