x
 
   
Swarovski Kristal Juwelen

Swarovski Kristal

Swarovski is een klein stukje kristal gevormd door samen gesmolten glas en silicium oxide poeders samen, geslepen in gladde en harde hoeken door een technische bewerking.

SWAROVSKI KRISTAL VERLOVINGSRINGEN

SWAROVSKI KRISTAL
VERLOVINGSRINGEN

SWAROVSKI KRISTAL HALSKETTINGEN

SWAROVSKI KRISTAL HALSKETTINGEN

SWAROVSKI KRISTAL OORBELLEN

SWAROVSKI KRISTAL OORBELLEN

AANBEVOLEN PRODUCTEN VOOR U
boderONDEK MEER

Swarovski Kristal

Swarovski is een klein stukje kristal gevormd door samen gesmolten glas en silicium oxide poeders samen, geslepen in gladde en harde hoeken door een technische bewerking. De kristallen zijn meestal verbeterd door een extra laag aan te brengen aan hun oppervlak, waardoor ze een gesimuleerde glans zoals die van een diamant krijgen. Naast de schittering, zuivere consistentie en foutloze kwaliteit, onderscheidt het zich van andere stenen doordat haar slijpvorm door lichtval erg veel op de schittering van een diamant lijkt. Het zijn door de mens gefabriceerde edelstenen, gemaakt door de precieze slijpvorm van een mooie kwaliteit glas kristallen die kwarts, zand, en mineralen bevatten.

Swarovski kristallen zijn de producten van een zeer gespecialiseerd productieproces waardoor ze een spectrale schittering krijgen. Swarovski kristallen zijn perfect in kwaliteit, kleur, grootte en vorm, en door het combineren van materialen wordt er een nieuwe dimensie van schittering toegevoegd. GLAMIRA heeft donker blauwe, groene, rode en doorzichtige vormen in haar swarovski sieraden collectie van oorbellen, kettingen, ringen, armbanden, manchetknopen en alle andere ontwerpen. U kunt elke kleur van Swarovski combineren met andere edelstenen en halfedelstenen, en deze zetten in een goud- of zilverkleurige schacht en een swarovski ring maken. Bovendien kunt u de details van een armband wijzigen als u wilt, en genieten van het unieke resultaat swarovski armband die u voor uzelf of voor een speciaal iemand creëert. U kunt de kostbare kleur en schoonheid van de kristallen openbaren op uw gepersonaliseerde swarovski oorbellen. Met deze optie van personalisatie, zal GLAMIRA uw creativiteit uitdagen!