x
 
   

Zilveren ringen

Snel filter
Selecteer Metaal Metaal Metaal
Metaal
kleur
Kleur Kleur
  • Filter Filter Meer
    Filter
Foto-tabel 
Van laag naar hoog sorteren
31 product(en)
per pagina
  • Sorteren op
  • Filter
    Geavanceerd
31 producten gevonden dat aangepast kunnen worden. [i]
DE CATEGORIEËN
Steen
Metaal
kleur
Karaat
Filter
Geavanceerd
Bezig met laden... Laat meer resultaten zien...
Foto-tabel 
Van laag naar hoog sorteren
31 product(en)
per pagina

Zilveren ringen van Glamira - Gepersonaliseerde Ontwerpen voor alle gelegenheden

Beloon uzelf of een geliefde met de schoonheid van zilveren ringen bij Glamira. Glamira geeft u de kans om uw eigen compositie samen te stellen met een oneindige variatie aan zilveren sieraden. De zilveren sieraden van Glamira zijn de schakel naar de wereld van uw dromen. Waar u uw eigen weg bepaalt en kunt stralen als nooit tevoren.
Glamira’s zilveren ontwerpen kunnen worden verfraaid met ongebruikelijke patronen en met diamanten, of andere edelstenen of cubic zirconia om uw stijl te complementeren. Deze

zilveren ringen voor vrouwen

hebben een elegante en pure verschijning en kunnen worden vervaardigd met zo veel mogelijk edelstenen! U hoeft niet verder te kijken, het zilveren materiaal dat mooi en tegelijkertijd duurzaam is. Bovendien, kunt u bij uw gepersonaliseerde zilveren ring bijpassende zilveren kettingen, oorbellen of armbanden paren, en dragen bij elke gelegenheid : als u haar ten humelijk vraagt, bij uw verloving en huwelijk. Speciale zilveren bruiloft ringen en zilveren verlovingsringen wachten als ontwerp om te worden verfraaid met de schittering van edelstenen en aangepast te worden aan de speciale momenten die u met uw minnaar deelt.
Stop bij Glamira en ervaar het verschil in betaalbare en aanpasbare sterling zilver ringen!