Manchetknopen

212 producten [i]
Snel filter
Selecteer steen <span>Selecteer</span> steen <span>Selecteer</span> steen
Wissen
Karaat Karaat Karaat
  • Filter Filter Meer
    Filter
Lijst  Foto-tabel 
Van laag naar hoog sorteren
Artikelen 1 tot 60 van 212 in totaal
per pagina
  • Sorteren op
  • Filter
    Geavanceerd
212 producten gevonden dat aangepast kunnen worden. [i]
DE CATEGORIEËN
Steen
Metaal
kleur
Karaat
Filter
Geavanceerd
Bezig met laden... Laat meer resultaten zien...
Lijst  Foto-tabel 
Van laag naar hoog sorteren
Artikelen 1 tot 60 van 212 in totaal
per pagina

Gepersonaliseerde Manchetknopen voor mannen. - Gouden en zilveren Manchetknopen

Het zijn juist de kleinste details in de outfit van de man die het meest zeggen over de drager ervan. De stijl van de man zit hem in de subtiele details en het dragen van

manchetknopen

is een eenvoudige en subtiele manier om expressie te geven aan uw persoonlijkheid.
U bent de schrijver van uw eigen verhaal. Met onze diamanten manchetknopen brengt u de accenten aan in dit verhaal..... De tijdloze manchetknopen van Glamira geven u net dat beetje extra. Een niet te missen statement van kracht, persoonlijkheid, klasse en lef.
De gepersonaliseerde manchetknopen van Glamira zijn vol van betekenis en worden voor jaren gekoesterd. Als woorden niet uw ding zijn, kunt u de gouden manchetknopen op een intieme manier aanpassen aan uw persoonlijkheid. Of u kunt Glamira’s zilveren manchetknopen namens u inlaten pakken en naar uw adres laten sturen. Glamira helpt ook de toekomstige bruidegom de juiste items als aanvulling op de bruiloft outfit te kiezen. Op uw trouwdag zijn Glamira’s manchetknopen de perfecte en enige finishing touch. Bovendien, kunt u deze manchetknopen helemaal naar uw eigen smaak aanpassen. Glamira’s configuratiesysteem laat u succesvol kiezen uit edelstenen, metalen en kleur. Met succes kiest u een paar manchetknopen die uw levenslange verbintenis zullen vieren. De trouw manchetknopen van Glamira zijn de juiste keuze voor uw bruiloft. U kunt dus uw manchetknopen zelf ontwerpen door zelf te beslissen welke kleur en vorm van edelstenen (diamanten of u wilt iets eenvoudigers), en het type metaal. Glamira’s manchetknopen collectie is een eindeloze en spannende lijst waar u vast iets naar wens kunt vinden!