Gratis Verzending

  60 dagen bedenktijd

 
   

Vriendschapsringen

45 producten gevonden dat aangepast kunnen worden. [i]
Snel filter
Selecteer Metaal Metaal
Metaal
kleur
Kleur
  • Meer
    Filter
Foto-tabel 
Van hoog naar laag sorteren
45 product(en)
per pagina
  • Sorteren op
  • Filter
    Geavanceerd
45 producten gevonden dat aangepast kunnen worden. [i]
DE CATEGORIEËN
Steen
Metaal
kleur
Karaat
Filter
Geavanceerd
Bezig met laden... Laat meer resultaten zien...
Foto-tabel 
Van hoog naar laag sorteren
45 product(en)
per pagina

Bekroon uw Liefde met Glamira’s Vriendschaps Ringen - Gekenmerkt door Zilver en Goud staal

Vriendschapsringen zijn het symbool van een band tussen twee mensen. Uiteraard kunnen dit twee geliefden zijn, maar ook twee beste vrienden of hartsvriendinnen. Zo hoe zet u uw eigen stempel op dit symbool en waar kunt u Vriendschaps ringen krijgen zodat u uw belofte op een mooie manier kunt laten zien?
De kwaliteit van het ontwerp en uiteraard nog meer de boodschap waar deze ringen voor staan zorgen ervoor dat u geen moeite zal hebben dit verbond voor altijd aan te gaan. Door de verfijnde ontwerpen en de exclusieve materialen van de belofteringen van Glamira kunt u uw belofte symbool met edelstenen of zelfs een geboortesteen inleggen; gezet in elke legering van zilver tot goud staal. U kunt nog verder gaan en uw belofte graveren met uw woorden binnen in uw ring om het persoonlijker en onsterfelijk te maken!

De omvangrijke collectie van Glamira heeft niet alleen belofte ringen voor haar. Maar ook

belofte ringen voor hem

die zijn liefde, passie en loyaliteit vertegenwoordigen
Het oppervlak van deze ringen is keihard en duurzaam waardoor deze ringen ideaal zijn om dagelijks te dragen. Daarnaast is draagcomfort natuurlijk ook erg belangrijk voor een ring die, als het goed is, nooit meer zal worden afgedaan. Alle ringen zijn zeer mooi gekleurd en makkelijk te dragen. Ze zijn klassiek, elegant en verkrijgbaar in verschillende ontwerpen. Charmeer iedereen met dezelfde belofte ringen! Kies nu tussen Glamira’s zilveren of stalen gouden belofte ringen en draag het symbool van uw liefde en belofte met trots!