x
 
   

WIE ZIJN WIJ?

De eerste winkel werd opgericht in 1999 in Heilbronn, Duitsland, wat nog steeds een hoofdkantoor is voor zijn filialen. Gedurende 8 succesvolle ervaren jaren in hoog ontwikkelde sieradenhandel, heeft het bedrijf grote veranderingen doorgemaakt om zijn aanbod voor zijn klantenbestand te ontwikkelen en te vergroten. Na de ontwikkeling van een kleine juwelier tot een van de belangrijkste spelers in de Europese juwelensector, werd de handelsnaam GLAMIRA opgericht in 2011. Tegen het einde van 2011 boekte GLAMIRA uitstekende vooruitgang op de Britse en Spaanse markten naast Duitsland.

In 2012 begon Glamira met het ontwerpen van zijn eigen sieraden. Deze strategiewijziging bood de mogelijkheid om actief de internationale arena te betreden. In hetzelfde jaar begon GLAMIRA actie te handelen in Oostenrijk en Zwitserland. In 2013 ging het bedrijf met succes verder op internationale markten door Finland, Italië, Denemarken, Zweden en Frankrijk toevoegend aan zijn groeiende portfolio.

Gedurende 2014 versterkte GLAMIRA zijn bedrijfsstructuur waardoor het bedrijf de West-Europese markten kon betreden en zich snel ontwikkelde op de belangrijkste Europese markten. In 2016 bleef GLAMIRA zijn activiteiten uitbreiden op de markten van Oost-Europa en het Verre Oosten, naast de VS, de Stille Oceaan en Zuid-Amerika.

GLAMIRA is in 2020 een pionier op het gebied van sieraden met leveringen in meer dan 65 landen en kantoren in 8 landen - Duitsland, Zwitserland, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Noorwegen, Australië, Bulgarije en Turkije.

Wij als Glamira werken onvermoeibaar om zowel professioneel als effectief aan de behoeften van de klant te voldoen, in overeenstemming met de bedrijfswaarden van integriteit en vertrouwen. GLAMIRA heeft een e-commerce-infrastructuur van wereldklasse ontwikkeld om de behoeften van de hedendaagse internationale consumenten te vergemakkelijken door gebruikers snelle en hoogwaardige service te bieden met behulp van de nieuwste technologie.

https://www.glamira.nl/glamira-wereldwijd/