Trouwringen

3326 producten [i]
/
Snel filter
Selecteer Metaal Metaal
Metaal
kleur
Kleur
  • Meer
    Filter
Lijst  Foto-tabel 
Van laag naar hoog sorteren
Artikelen 1 tot 60 van 3326 in totaal
per pagina
  • Sorteren op
  • Filter
    Geavanceerd
3326 producten gevonden dat aangepast kunnen worden. [i]
DE CATEGORIEËN
Steen
Metaal
kleur
Karaat
Filter
Geavanceerd
Bezig met laden... Laat meer resultaten zien...
Lijst  Foto-tabel 
Van laag naar hoog sorteren
Artikelen 1 tot 60 van 3326 in totaal
per pagina

Creëer uw trouwringen Online – met Glamira’s gepersonaliseerde trouwringen

Trouwringen zijn het symbool van het verzegelen van uw eeuwige trouw en liefde; de perfecte cirkel staat voor een onverbrekelijke band van liefde en trouw. Uw trouwring zal, als het goed is tenminste, de rest van uw leven bij u blijven. Een herinnering aan die bijzondere dag en die bijzondere persoon in uw leven. Het uitzoeken van de trouwringen is vaak het spannendste en het leukste van de hele voorbereiding van die ene speciale dag. Het is echter wel iets dat u niet te lichtvaardig moet doen. Het is immers een ring die voor de rest van uw leven aan uw vinger en aan die van uw wederhelft zal blijven. Daarom is het belangrijk om die ene

unieke trouwring

te vinden die precies bij u past en op het 10e, het 20e en het 30e jubileum van uw huwelijk nog even speciaal is. Of beter gezegd, nog specialer!
De stijl en de gebruikte materialen zijn erg belangrijk om te bepalen hoe tijdloos uw trouwring uiteindelijk is; daarom zijn de trouwringen (en alle andere ringen van Glamira trouwens ook) gemaakt van veel verschillende materialen, legering en vormen, allemaal van de hoogste kwaliteit. U vind verschillende soorten trouwringen, roze, geel en wit gouden trouwringen of palladium, platinum en zilveren ringen in onze online catalogus, waar u precies die ring vind die bij u past. Glamira biedt u de ringen die -los van stijl of smaak- altijd zullen blijven schitteren en niet aan een bepaalde tijd of mode zijn gebonden.
Ongewoon, maar toch met een klassieke uitstraling, dat zijn Glamira’s trouwringen met een zirconia of diamant. De perfecte weerspiegeling van uw smaak en persoonlijkheid, maar toch met die tijdloze uitstraling.