Dames sieraden

Dames sieraden

Glamira is de juiste plek voor de modebewuste vrouw die op zoek is naar de laatste dames sieraden.

Dames sieraden
AANBEVOLEN PRODUCTEN VOOR U
boderONDEK MEER
 • Trouwringen

  Trouwringen
  Sieraden voor een leven ...Een verklaring van liefde, huwelijk voorstel of belofte, uw individuele gravuur maakt uw ring heel bijzonder en is een ambassadeur voor uw liefde!

 • Verlovingsringen

  Verlovingsringen
  Zich met iemand verloven wordt getoond aan de linker vinger die wordt verondersteld de ader van de liefde te zijn. Zo wordt het paar verbonden bij het hart. Laat uw toewijding zien met een levenslange verlovingsring!

 • SIERADEN MET GEKLEURDE DIAMANTEN

  SIERADEN MET GEKLEURDE DIAMANTEN
  Prachtig en elegant ... perfect geschikt voor uw unieke passies. Kies voor zeldzaam en bekijk onze collectie sieraden met gekleurde diamanten!

 • INITIAAL & NAAM SIERAAD

  INITIAAL & NAAM SIERAAD
  Een stuk sieraad is buitengewoon wanneer het ingegraveerd is met initialen of woorden die uw emoties spreekt.

 • Enkelbanden

  Enkelbanden
  Een kostbaar sieraad dat engelachtige detail toevoegt aan aan uw stijl. Bekijk onze collectie van enkelbanden en laat u zich verwennen ...

 • Knuckle Ringen

  Knuckle Ringen
  Soms zijn fijne kneepjes net voldoende om uw gedrag en de stijl opnieuw te ontwikkelen. Bekijk onze knockle ringen categorie voor kleine en droomachtige ringen die zijn ontworpen voor uw stijl.

 • collectie

  collectie
  Parel-, Email designs- en Gebruik in tweevoud-ringen - alles wat u nodig heeft om de sieraad van uw dromen tot leven te brengen! Ontdek onze collecties en creëer uw unieke stijl.

 • SIERADEN MET EENVOUDIG DESIGN

  SIERADEN MET EENVOUDIG DESIGN
  Als u in het leven van eenvoud bemind, zal GLAMIRA's Eenvoudig Design Sieraden u helpen om uw stijl te herdefiniëren.

Bezig met laden...

Dames Sieraden van GLAMIRA

Er is een een wereld te ontdekken van Dames Sieraden bij GLAMIRA. Waarom zou u genoegen nemen met wat iedereen draagt als je je eigen stijl met slechts een paar muisklik kunt creëren? U bent speciaal, dat weet u zelf ook. En daarom moet uw sieraden dat ook weerspiegelen. lange tijd was de voorkeur voor de kostuum juwelen en goedkope imitatie sieraden. Nu moet u voor echte sieraden gaan. Echte edelmetalen, echte edelstenen. Uw expressie is echt en zo zou uw sieraden ook van echt moeten zijn. U kunt van allemaal in uw bezit kunnen hebben. Hoe zou het zijn om een geschenk te schenken aan degene waarvan je van houdt, zou dat niet enig zijn? U heeft de volledige controle over de metalen en edelstenen om uw eigen sieraad te kunnen ontwerpen, welk u graag zou willen hebben. Van goud en platina tot diamanten en robijnen. Elke mogelijke kleur van de edelsteen is beschikbaar om uw geliefde te laten glimlachen, wanneer ze de kleuren die ze van houdt ziet opfleuren in sieraden.

GLAMIRA is wereldleider in gepersonaliseerde Dames Sieraden en kunt het merk in landen over de hele wereld aantreffen. Als het om personalisatie gaat, kunt u denken aan een beroep op legeringen, de edelstenen, semi-edelstenen en zelfs graveren van een tekst, wat speciaal maakt voor u en voor uw geliefde. Wanneer u uw bestelling online heeft geplaatst, weet u weliswaar dat u een kunstwerk heeft gecreëerd en niet alleen maar een sieraad.

Als het gaat om gepersonaliseerde Dames Sieraden van GLAMIRA is er geen ander optioneel dan GLAMIRA die de norm van perfectie vast stelt. Wanneer u een sieraad personaliseerd uit een breed scala van collecties en design, dan kunt u een basismodel nemen als voor ontwerp en kunt u dit naar uw eigen voorkeur ontwerpen, en zo heeft u uw eigen merk van mode, succes, respect en liefde gecreëerd. Er zijn zoveel mogelijkheden om een item voor zich zo persoonlijk te maken, en u heeft de volledige controle erover om één stuk sieraad zo belangrijk te maken zoals, een familie-erfgoed/erfstuk. Het is allemaal aan u om te creëren. Vertrouw niemand en laat uw eigen stijl spreken en begin daarom nu met uw eigen sieraad te creëren. U kunt het beste over alles beschikken als metalen tot kostbare edelstenen. Het is reeds uw wensen en stijl om uw eigen sieraad tot leven te brengen. Wat beter gevoel om te weten is dat uw sieraad als de enige soort zich presenteert, net als u zelf! Of het nu een geschenk is, stel zich voor hoe kostbaar uw aangepaste geschenk zal zijn voor die ene speciale persoon in uw leven.

High-end dames sieraden heeft in het verleden zich alleen in grote modesteden van de wereld bekend mode huizen bevonden. Die steden zijn meestal in verre, verre landen. Die dagen zijn nu voorbij en vanaf nu kan shoppen niet zo gemakkelijk en praktisch kunnen zijn. Nu, kunt u 's werelds meest luxueuze sieraden verkrijgen vanaf uw computer, tablet of telefoon. Waar dan ook overal in de wereld! U verdient het helderste diamanten en edelstenen en het formaat is geen probleem want GLAMIRA beschikt vrijwel van elke mogelijke steen die voorradig afkomt vanuit de betrouwbare edelsteen handelaars over de hele wereld. Van de handelaars die niet conflict edelstenen verkopen. Uitdrukken van liefde of fashion kan geheel zonder zorgen gemaakt worden.

Bent u op zoek naar damesringen die een verklaring af moet leggen? Of bent u op zoek naar een ring die van zelf al dit fluisterd : 'Ik houd van jou'? Of één die zegt, 'Ik wil je voor altijd bij me hebben'? Wat dacht je aan een speciaal iemand voor wie je gevoelens hebt, met een bijzonder ontworpen ring dit ongeschonden te maken voor haar? Waarvoor ook de verklaring bedoeld is, GLAMIRA heeft voor elke gelegenheid voor de dames sieraden al de benodigdheden als diamanten en edelstenen.

Een van de meest favoriete geschenk voor een dame is, krijgen van een halsketting met een prachtige hanger. Bij GLAMIRA zijn de dames halskettingen zeker populaire en een favoriet. Bekijk vanuit het comfort van waar u ook bent om het perfecte geschenk te vinden voor die ene speciale persoon, speciale familielid, speciale vriend... Of voor uzelf! Natuurlijk, u kunt kiezen uit een breed scala van modellen en uiteraard kunnen deze worden aangepast op één of andere manier naar u wens! Selecteer goud of zelfs platina als metaal! Dan diamanten, robijnen, smaragden, saffieren of een andere edelsteen van welk u wilt beschikken. Kies een paar edelstenen die elke waardevolle bijzondere dagen opfleuren. U kunt de ketting zo fantasierijk creëren en kunt hem daarna nog verder aanpassingen toevoegen als graveren van een favoriet citaat, namen, belangrijke data of het toevoegen van een extra juweeltjes als accent! Diamanten worden beschouwd als de beste vriend van de dames. Maar de beste plek om te laten paraderen is van een mooie set van oorbellen. Oorbellen voor dames zijn één van de beste manier om te laten demonstreren van wat je hebt en wat er nodig is als het om mode gaat. Waarom zou u dan genot nemen met nauwelijks oorbellen die uw gelegenheid opvallend en indrukwekkend zou maken! Organiseer een gelegenheid die u laat vrolijken en stralen. Als een geschenk of een aankoop voor uzelf, oorbellen zijn altijd een sublieme sieraden die u bekoorlijk zal uitstralen. Waarom zou u niet een of andere edelstenen toevoegen, die uw geneigdheid of een gebeurtenis zal uitdrukken? Van vurige robijnen of elegante diepe blauwe saffieren. You can even custom design even a few Meer pairs to be ready for any occasion.

Als u heel graag goud wilt aanschaffen, dan zal u voor goud moeten gaan. Er is geen alternatief. Maar wat voor soort goud wenst u? U heeft veel keuze mogelijkheden om er een nu te maken. Hoe zit het met witte goud dames sieraden? Witte goud is een prachtige alternatief voor geel goud. Beide legeringen geven hetzelfde gevoel, uitstraling en een unieke kleur die zintuigen zal verrukken! Een echte zachte kleur in vergelijking met geel goud, uw vrienden zullen een hoop vragen hierover stellen. Verordineer standaard voor mode trends. Natuurlijk, kunt u een ontwerp of een item kiezen en dit personaliseren vervolgens kunt u naar uw keuze het metaal en/of legering selecteren. Witte goud is een favoriet voor velen.

Bent u iemand die meer dan één stijl heeft? Heeft u een keer moderne stijl en een andere moment een retro stijl? Hoe zou het zijn als u een aantal rosé goud dames sieraden zou toevoegen aan uw collectie? Rosé goud is een prachtige metaallegering die uw stijl vertoont met een geheel nieuwe manier van zich presenteren. Modern ontwerpen, keltisch design, antieke ontwerpen. Alle artikelen zijn bestemd voor u bij GLAMIRA.

Na testing en toetsing, geel goud dames sieraden is de meest herkenbare metalen waar dan ook overal in de wereld! Niets zegt meer in sieraden dan geel goud. U kunt uit verschillende soorten karaats geel goud kiezen. Natuurlijk, u kunt uw droom sieraad ontwerpen door het te personaliseren met uw geboorte-steen en als laatste toevoeging van bijbehorende edelsteen om het een bijzonder item van te maken. Bij GLAMIRA, wordt elke item op maat en bestelling gemaakt. Je zal nooit de twee soortgelijke producten zien te krijgen, omdat alles op maat wordt gemaakt op bestelling. Al onze artikelen worden door ervaren goudsmeden en ontwerpers gecreëerd. Het beste in de wereld in feite! GLAMIRA betekent niet alleen goud. Elke metaal heeft unieke eigenschappen en de ambachtslieden van GLAMIRA ken ze allemaal.

Klopt, een diamant is slechts een diamant. Maar wanneer u een item laat aanpassen en personaliseerd, een diamant zal meer dan woorden betekenen. Dit is de tijd om naar diamanten dames sieraden te bekijken op een nieuwe manier. U kunt bij een diamanten ring, de diamant in het centraal houden of u kunt met de kostbare edelstenen de diamant omstrengelen! De keuze is aan u. GLAMIRA weet dat diamanten zo bijzonder en individueel zijn als u. Daarom wordt er over de hele wereld gereisd voor om de belofte van het vinden van de beste kwaliteit diamanten in de karaat en snijvorm en dit aan u te kunnen bieden. Elke diamant wordt geïnspecteerd door experts van GLAMIRA voor helderheid, kleur en snij-vormen.

Hey, het is geweldig om terug in zwart te zijn, bijzonder opvallend en uniek als zwarte diamant sieraden bij GLAMIRA. De zwarte diamant is echt een prachtige aanvulling op de sieraden. Natuurlijk zijn er niet zoveel van de van deze soort en daardoor kunt u zichzelf in de spotlight zien te komen samen met uw vrienden en familie. Zwarte diamant is bijzonder prachtig op zichzelf of juist met andere edelstenen.

Er is iets over een edelsteen voor de dames van de sieraden. Alleen al de gedachte van robijnen en opalen, en smaragden en zelfs saffieren. Alle gedachten denken aan prinsen en prinsessen, koningen en koninginnen evenals schatten en kastelen. Waarom zal uw volgende sieraad niet een deel van uw eigen sprookje kunnen zijn? U kunt kiezen uit eventueel een edelsteen die op uw gepersonaliseerde item zoals een ring, halsketting hanger, broche of op een armband geplaatst zal worden. De keuze is altijd aan u. Als regenboog uw lieveling is, is bijna alle kleuren van de regenboog beschikbaar in kostbare edelstenen! Toon uw significantie aan de personen die belangrijk zijn voor u. U wilt dat ze voor eeuwig en altijd bij u blijven!

Er is geen andere manier om een groene tint anders te beschrijven dan met een smaragd. Smaragd dames sieraden is het beste manier om de officiële kleur van de natuur uit te drukken! Van ogen tot bomen, we zien overal de groene kleur voorkomen, het is als waarschijnlijk een van de belangrijkste kleuren. Maak smaragd jouw groene kleur! U kunt smaragd als centraal steen gebruiken bij uw persoonlijke cratie of als aanvullende edelsteen als om de centraal steen heen. Smaragden zijn ook een van de beste cadeautips want de kleur zal nooit van de trend en stijl afdalen.

Als blauwe kleur uw kleur is, dan heeft u geluk als het gaat om de blauwe saffier edelsteen bij dames sieraden, want dit is een van de mooiste complimenten om aan uw sieraden collectie toe te voegen. Verbeeld de blauwe kleuren van de hemen en de oceaan. Saffieren edelstenen zijn waarschijnlijk de meest waardevolle edelstenen voor de meeste mensen! De edelsteen past op de beide plekken als centraal steen of rondom de centrale steen perfect op een item welk u heeft geselecteerd. Geselecteerd the size and cut of your sapphires to suite your Stijl and statement. Groot en opvallend of klein maar prachtig. Saffieren edelstenen zijn echt een lust voor het oog. Combineer ze met smaragden, robijnen, of andere kostbare edelstenen en uw gecreeërde trend accessoire zal een bijzonder uniek resulteren.

Als u aan de rode kleur denkt, is er geen andere mogelijkheid te bedenken dan de robijnen edelstenen. Robijn edelsteen dames sieraden bij GLAMIRA verbeelden zich als een vuur in een steen. Het is de passie en de kracht die u aan de hele wereld kunt aantonen van fijne sieraden van GLAMIRA. ontwerp en personaliseer uw creatie op de website. Grote robijnen edelstenen, kleine robijnen edelstenen of robijnen edelstenen van vrijwel diverse grootte kan op uw ontwerp worden gemonteerd. Bij robijnen edelstenen, kunt u kiezen uit rood of bijna roze tinten te accentueren of kies het voor de centrale steen van uw creatie. Robijnen edelstenen zijn rood en gelijken als rozen en wordt onmiddellijk aangeduid als 'liefde”. Dus, als u van plan bent om de perfecte geschenk aan degene wilt geven op wie u verliefd bent, dan zal robijnen edelstenen het beste keuze zijn. Een roos die voor altijd zal blijven bloeien, is de perfecte manier om uit te drukken als : “ik zal altijd van je houden”. Hoe zou het zijn als u robijnen edelsteen te selecteren bij een roos patroon maar dan met een diamanten centrale steen? Het is allemaal aan u en uw creativiteit!

Er is geen betere manier om het belang van een geliefde of familieleden met de geboorte-steen als sieraden te delen. Geboortesteen op een sieraad heeft een bijzonder verbinding met elkaar. Als een geschenk met een bijzondere persoonlijke geboortesteen zal degene verklaren wie hij/zij is. Hoe mooi idee zou het niet zijn om een geschenk voor een moeder met al de geboorte-stenen van haar kinderen te geven dat aan zou duiden als “wij houden van je moeder''. Start nu en maak een prachtige geschenk. Het is altijd een geweldig idee om de geboorte van de vrienden ook af te zonderen. Het is altijd belangrijk om ervoor te zorgen dat u de juiste steen te kunnen verkrijgen. Weet u van deze edelstenen af die gebruikt worden rondom de wereld als geboortestenen? Saffier, robijn, smaragd, amethist, aquamarijn, citrien, diamant, granaat, onyx, opaal, parel, peridoot, tanzaniet, topaas, toermalijn, turkoois, en zirkoon.

GLAMIRA kan iedereen waar dan ook overal in de wereld helpen met het maken van de juiste keuze van geboortesteen. Vergeet niet, GLAMIRA zal uw bestelling leveren aan waar u het wilt hebben!