Bruids Set

0 Producten
[?]
Trouwringen

Trouwringen

Trouwringen
Bruids-sets

Bruids-sets

Bruids-sets

Eternity

Eternity
Eternity
Bezig met laden...
Snel filter
Selecteer steen <span>Selecteer</span> steen
Wissen
Karaat Karaat
Wissen
  • Meer
    Filter
MEER RINGEN CATEGORIE
DE CATEGORIEËN
Steen
Metaal
kleur
Karaat
Filter
Geavanceerd
Toon als Lijst Foto-tabel
Meest verkocht
  • Sorteren op
  • Filter
    Geavanceerd
28 producten gevonden dat aangepast kunnen worden. [i]
  1. lifetime warranty
  2. Verlovings ringen

BRUIDSSET - BRUIDSOORBELLEN, HANGERS EN BANGLES

U bent nu slechts één muisklik verwijderd van een sensationeel decolleté ... Glamira heeft speciale sieraden gecombineerd om schitterende bruiloft

sieraden sets

samen te stellen. U kiest simpelweg een collier, en met edelstenen of zelfs met Swaroski stenen kunt u het aanpassen aan uw eigen smaak zodat u kunt schitteren in de kleur die u wenst.
Als tweede stap, kies u een paar petité diamanten oorbellen, om u nog meer te laten stralen. En aarzel niet in de laatste stap om naar de zon te lopen! De cirkels worden door de schittering van de zon verlicht en omgetoverd in gouden bangles die wachten op uw persoonlijke stijl. Alle sieraden kunnen in een set gecombineerd worden en het resultaat is geweldig! Voilà u bent klaar om de ster van uw bijzondere dag te worden, Juliet van uw eigen liefdesverhaal. Elk gepersonaliseerd item zal niet alleen stralen op de dag van uw huwelijk, maar zal een gloed achterlaten zelfs als een 50 jarig huwelijksgeschenk. Ze zijn gesmeed en vervaardigd bij Glamira en worden een deel van uzelf, zoals uw schoonheid of uw parfum. Bovendien geven de verschillende kleuren een extra dynamiek aan uw selectie. Een paar oorbellen, armbanden of colliers kunnen de kleur van uw huwelijksdag hebben. De bruidsset sieraden kunnen individueel traditionele of moderne ontwerpen zijn; van wit en geel tot gouden en roze legeringen; van hemel blauw tot violet tinten en komen overeen met uw wensen en dromen.