COLLECTIES

Wij streven naar uitmuntendheid en proberen unieke collecties te creëren die overeenkomen met uw buitengewone passies. Streef ook naar de uiterste waarde en laat het niet bij het gemiddelde. Laat GLAMIRA daarom u geleiden door de wereld van uiterste modieuze en fijne juwelen.

GEBRUIK IN TWEEVOUD

U kunt meer genoegen krijgen van de uitstraling van uw enkele ring! GLAMIRA biedt u de mogelijkheid om uw ring in twee verschillende stijlen te kunnen gebruiken. Het enige wat u hoeft te doen is toelichten hoe u uw ring wenst. Zoek verder dan de buitengewone en bekijk onze collectie van fijn ontworpen tweevoud-gebruikelijke ringen.

PAREL

Een van de grootste en oudste wonderen van de natuur zijn de parels. Parels zijn eeuwenlang betoverende items voor vrouwen. Gelijk verzameld uit gekwalificeerde bronnen, brengt GLAMIRA u het beste wat u kunt krijgen. Bekijk onze Parel collectie en verwen uzelf met een prachtig stukje.

EMAIL

Email is een oppervlakte dat een duurzame afwerking bevat, die wasbaar en glanzend is. Email is zeker een van de laatste trends in sieraden decoratie.Een perfecte combinatie van moderne en traditionele versiering is een onmisbaarlijke eigenschap. GLAMIRA biedt u een prachtige collectie om op uw gemak door te kunnen bekijken.

Dromerige tinten

Alle dromen die u voor altijd wilt houden, zijn vastgelegd in de prachtige tinten van saffier. U zult de zoete droom zijn die iedereen zich zal herinneren. Dreamy Hues Collection heeft alles in huis om uniek en memorabel te zijn.

Fusie

Een nieuwe adem in de wereld van sieraden door de samensmelting van traditionele ontwerpen met moderne esthetiek. Gemaakt van gaas door openingen tussen de draden achter te laten, zijn fusionjuwelen een vak van fijn vakmanschap.
boderONDEK MEER
 • Trouwringen

  Trouwringen
  Sieraden voor een leven ...Een verklaring van liefde, huwelijk voorstel of belofte, uw individuele gravuur maakt uw ring heel bijzonder en is een ambassadeur voor uw liefde!

 • Verlovingsringen

  Verlovingsringen
  Zich met iemand verloven wordt getoond aan de linker vinger die wordt verondersteld de ader van de liefde te zijn. Zo wordt het paar verbonden bij het hart. Laat uw toewijding zien met een levenslange verlovingsring!

 • Dames sieraden

  Dames sieraden
  Glamira is de juiste plek voor de modebewuste vrouw die op zoek is naar de laatste dames sieraden.

 • Herensieraden

  Herensieraden
  Glamira zet de trend met de nieuwe collectie herensieraden. In onze uitgebreide collectie vindt u alles wat de hedendaagse, zelfbewuste man zich maar kan wensen om goed voor de dag te komen.