10% KORTING!ONTVANG 10% KORTING OP UW BESTELLING! Gebruik Kortingscode: OCTOBER10

  Gratis Verzending

  60 dagen bedenktijd

 
   

Kindersieraden

Speels en vol fantasie, dat zijn de woorden waaraan we denken als we het leven van een kind voorstellen. Dezelfde speelsheid vindt u terug in de fantastische en fantasierijke collectie kindersieraden van Glamira.

Kindersieraden
AANBEVOLEN PRODUCTEN VOOR U

Baby en Kinder juwelen - oorbellen, ringen, armbanden en kettingen

Ook kinderen zijn gek op sieraden! Wij van Glamira weten met onze collectie kinder sieraden bestaande uit ringen, oorbellen, halskettingen en armbanden precies dat evenwicht te vinden tussen wat uw kinderen willen dragen en wat u wil dat uw kinderen dragen.
Plaats de ladder naar de wolken en laat ze zelf klimmen. Ze hebben ons volwassenen echt niet nodig om hun eigen sprookjes vorm te geven. Wat wel helpt is om sieraden te maken die naadloos aansluiten bij hun belevingswereld! Bijvoorbeeld lieveheersbeestje van diamant die iets betoverends in die kleine oortjes fluistert. Of vlinders van roze toermalijn die fladderen van bloem tot bloem of andere dieren, regelrecht uit hun fantasiewereld. Met deze kleurrijke edelstenen en metalen, kunt u kinders geboortesteen sieraden creëren, zodat ze hun geluk en verbeelding rond hun nek, vingers of polsen kunnen dragen.
Glamira maakt kindersieraden die op een elegante en verfijnde manier aansluiten op de belevingswereld van uw kind en het ontluikende zelfbesef en ego ondersteunen. Allemaal binnen de grenzen van de verbeelding en de inspiratie.

Samengevat, winkel voor speciale stukken en laat ze beginnen met het dragen van juwelen ontworpen door Glamira door creatieve en professionele ontwerpers. Wat maakt gepersonaliseerde

kinder sieraden

verschillend van massa geproduceerde sieraden, is dat ze zijn gemaakt blijvend bijzonder en geliefd zijn voor de komende jaren. Ze spreken tot de verbeelding van kinderen met de kleuren van edelstenen, zelfs tot aan hun tiener-leeftijd!
4.8
Klantenreviews
Klantenreviews
Klantenreviews
Klantenreviews