AANBEVOLEN PRODUCTEN VOOR U
boderONDEK MEER
 • Silver ringsNieuw

  VERTROKKINGSRINGEN VOOR HEREN
  Verlovingsringen voor mannen zijn een uniek teken van jullie band. Je liefde is wederzijds - laat het zien door de perfecte gepersonaliseerde ring voor hem te kiezen.

 • Oorbellen voor Mannen

  Oorbellen voor Mannen
  Wie zegt dat mannen niet modieus kunnen zijn? Met bijzondere collectie van GLAMIRA Oorbellen voor Mannen, kunt u nu de aandacht trekken met uw sieraden, net als de dames!

 • Heren armband

  Heren armband
  Moderne mannen zouden hun stijl afmaken met kleine maar effectieve accenten. Leren armbanden voor heren zijn de perfecte aanvulling voor een modern casueel look voor heren.

 • Men's NecklacesNieuw

  Keramische sieraden voor heren
  A little token can tell a thousand words and show how well you know someone. A necklace that suit a man's personality is always a great idea for a special gift.

 • Halskettingen voor heren

  Halskettingen voor heren
  Een kleine symbool kan duizend woorden vertellen en laten zien hoe goed u iemand kent. Een ketting die past bij de persoonlijkheid van een man is altijd een geweldig idee voor een speciaal geschenk.

 • Men's Necklaces

  Zilveren ringen
  A little token can tell a thousand words and show how well you know someone. A necklace that suit a man's personality is always a great idea for a special gift.
Bezig met laden...

Glamira’s Mannen Sieraden - Gepersonaliseerde Mannen Ringen en Manchetknopen

Er wordt vaak gezegd dat een man niet meer versiering nodig heeft dan een trouwring en een horloge. Maar Glamira brengt daar verandering in met hun nieuwe definitie van stijl en klasse die wordt weerspiegeld in de collectie mannen sieraden. Met de herensieraden van Glamira heeft de man nu een waardevolle aanvulling op zijn garderobe. De sieraden van Glamira zijn meer dan mooi alleen. Omdat wij weten dat het voor mannen belangrijk is dat een sieraad meer is dan gewoon een mooi item.
Het moet iets zeggen, het is een statement over het karakter van de drager. De manchetknopen en mannen ringen zijn een krachtig statement en stralen kracht en charisma uit....
Kleren maken wellicht de man, maar onze sieraden zetten de puntjes op de spreekwoordelijke 'i'!
Personaliseer uw

mannen manchetknopen

of ringen met edelstenen sieraden van Glamira en breng een diepere laag aan op wat anders niet meer zou zijn dan een pragmatisch accent. Wanneer u aan edelstenen denkt, denkt u natuurlijk eerst aan diamanten, robijnen en saffieren en smaragden. Echter, op Glamira.nl, zijn er bijna twintig stenen met inbegrip van onyx, en Swarovski naast de grote vier edelstenen hierboven vermeld. En elke gem is beschikbaar in de welbekende kleur, van verblindend wit tot blauw, paars, rood, en geel; met andere woorden, van saffier in een verscheidenheid van kleuren naar Topaas, Amethist, Granaat, Citrien, enzovoort. Het personaliseren van uw geselecteerde sieraden in een legering zullen de laatste stap maar zeker niet de minste stap zijn om een sieraad te creëren wat alleen u toebehoord! U kunt kiezen uit roze, wit, geel goud of zilver in uw ringen en manchetknopen. Glamira biedt u bovendien tweekleurige ontwerpen in rood en wit of geel en wit goud. U kunt ook uw naam of een van uw favoriete uitspraken gegraveerd hebben in de binnenkant van uw ring. Al met al, laat uw hart beslissen bij het peilen van uw wensen en smaak! Dergelijke sieraden voor mannen zien er niet alleen cool uit, maar hebben ook een uniek verhaal te vertellen door hun persoonlijke structuur. Met de collectie van mannen sieraden biedt Glamira een breed scala van opties om uw eigen krachtige accent aan te brengen en een uitspraak te doen over wat u echt wilt!