Gratis Verzending

  60 dagen bedenktijd

 
   
Trouwringen

Trouwringen

Sieraden voor een leven ...
Een verklaring van liefde, huwelijk voorstel of belofte, uw individuele gravuur maakt uw ring heel bijzonder en is een ambassadeur voor uw liefde!

AANBEVOLEN PRODUCTEN VOOR U
boderONDEK MEER
 • Verlovingsringen

  Verlovingsringen
  Zich met iemand verloven wordt getoond aan de linker vinger die wordt verondersteld de ader van de liefde te zijn. Zo wordt het paar verbonden bij het hart. Laat uw toewijding zien met een levenslange verlovingsring!

 • ETERNITY Ringen

  ETERNITY Ringen
  Eternity ringen symboliseren eeuwige liefde en levenslange herinneringen.

 • Bruidsset

  Bruidsset
  Speciaal voor toekomstige bruiden! De mooiste diamanten ringen vindt u in onze bruids set. Draag de weerspiegeling van uw geluk op uw vingers!

 • VRIENDSCHAPSRINGEN

  VRIENDSCHAPSRINGEN
  Verenigd in liefde, zijn de ringen een symbool van de belofte die u uw geliefde hebt gegeven. Glamira begeleidt u in een nieuwe wereld van geluk!

Trouwjuwelen

Bij een huwelijk komt heel wat kijken. Trouwjuwelen zijn niet onbelangrijk op deze dag. Sterker nog, de trouwringen komen in het middelpunt van de belangstelling te staan. GLAMIRA heeft een uitgebreide collectie huwelijksjuwelen van hoge kwaliteit. Daarnaast heeft GLAMIRA nog een mooie aanbieding: graveren is helemaal gratis! Uw bruidssieraden met de naam van uw geliefde, uw trouwdatum of een mooie spreuk... Dat geeft een persoonlijk tintje aan de ringen. In deze wedding shop kunt u horloges, kettingen en ringen voor de grote dag bestellen. Al onze artikelen zijn van bekende merken en dus van hoogstaande kwaliteit. En speciaal voor stellen hebben wij de free giftbox GLAMIRA for two. Het moment: het uitwisselen van de trouwringen. Trouwringen moeten perfect zijn. Of het nu gaat over trouwringen van roestvrij staal, trouwringen van zilver, trouwringen van keramiek of trouwringen van goud, één ding hebben ze allen gelijk: ze zijn bedoeld voor het hele leven. GLAMIRA heeft ook prachtige ringen met diamanten. Dit zijn de hardste edelstenen die bestaan en ze staan dus garant voor een lange carrière. Dit kunt u uiteraard ook symbolisch zien.

Bij eeuwigheidsringen bijvoorbeeld, zou u ook nog kunnen kiezen voor de zogenaamde 'volledige eeuwigheidsring'. Deze ring is bezet met diamanten. Diamanten ringen zijn sterk en ogen bovendien erg chic. En bent u echt op zoek naar iets heel bijzonders? Kijkt u dan eens bij de trouwringen van titaan. Het is natuurlijk erg belangrijk dat een ring goed past en om daarvan verzekert te zijn, kunt u bij ons een gratis ringmeter bestellen. Verlovingsringen. Ook verlovingsringen zijn er in alle soorten. Net zoals bij de trouwring, worden verlovingsringen van verschillende materialen gemaakt. Denkt u bijvoorbeeld aan ringen van wit goud, ringen van rose goud of ringen van geel goud. Zoals u weet heeft ook iedere kleur zijn symboliek. Aan u de keuze welke kleur in uw relatie zou passen. Al kunt u natuurlijk ook enkel op de schoonheid afgaan. Naast al deze verschillende kleuren ringen, zijn ringen met edelstenen erg populair. Niet alleen diamanten ringen hebben die naam, maar ook ringen met andere soorten edelstenen, zoals smaragden, robijnen, amethisten, Swarovski kristallen, saffieren of briljanten. Naast deze ringen heeft GLAMIRA ook belofteringen.