Bezig met laden...

BETAALMETHODEN

Credit Card

CREDITCARD

U kunt uw betaling met uw creditcard (MasterCard, Visa, American Express, Diners Club International, JCB) uitvoeren om uw bestelling te plaatsen. Wij garanderen dat elke transactie op onze website veilig is en dat uw creditcardgegevens niet worden opgeslagen in ons systeem.

€0.00

PayPal

PAYPAL

Als u wilt betalen met behulp van "PayPal", selecteert u deze als uw betaalmethode en wordt u automatisch naar de PayPal-site geleid. Als u een bestaande PayPal-rekening heeft, kunt u zich aanmelden met uw gebruikersgegevens om de betaling te voltooien. Als u geen PayPal-account heeft, kunt u zich registreren en doorgaan met de betaling.

€0.00

iDEAL

iDEAL

Wanneer u iDEAL kiest als betaalmethode, moet u uw bank achteraf selecteren. Zodra u uw bank heeft geselecteerd, wordt u doorgestuurd naar het online bankieren dat door uw bank wordt aangeboden. U hoeft uw vereiste informatie niet in te vullen. Uw betalingsgegevens worden automatisch ingevuld en het enige wat u hoeft te doen is, is het goedkeuren van uw betaling.

€0.00

Klarna paylater

KLARNA INVOICE - ACHTERAF BETALEN

Klarna biedt u de mogelijkheid eerst uw artikel(en) te ontvangen en later te betalen. Met deze methode hoeft u zich niet te registreren of in te loggen; het enige wat u hoeft te doen is, is uw naam, adres en geboortedatum in te voeren. Daarna wordt een kredietcontrole uitgevoerd en betaalt Klarna het bedrag. U heeft 14 dagen om dit bedrag aan Klarna over te maken.

Sofort Betalen met Klarna

Sofort Betalen met Klarna
Bij het afrekenen wordt u doorgestuurd naar klarna.nl waar u uw online bankgegevens gebruikt voor de overboeking. Daarbij zijn betalingsgegevens en begunstigde vooraf ingevuld. Uw ingevoerde gegevens worden versleuteld en naar uw bank verzonden. Daarna ontvangt u een transactienummer dat u moet invullen ter bevestiging.
Noch KLARNA, noch GLAMIRA heeft toegang tot uw betalingsgegevens.