Betaalwijzen

Credit Card

CREDITCARD

U kunt uw betaling met uw creditcard (MasterCard, Visa, American Express, Diners Club International, JCB) uitvoeren om uw bestelling te plaatsen. Wij garanderen dat elke transactie op onze website veilig is en dat uw creditcardgegevens niet worden opgeslagen in ons systeem.

0.00 €

PayPal

PAYPAL

Als u wilt betalen met behulp van "PayPal", selecteert u deze als uw betaalmethode en wordt u automatisch naar de PayPal-site geleid. Als u een bestaande PayPal-rekening heeft, kunt u zich aanmelden met uw gebruikersgegevens om de betaling te voltooien. Als u geen PayPal-account heeft, kunt u zich registreren en doorgaan met de betaling.

0.00 €

BANKOVERSCHRIJVING Adyen

BANKOVERSCHRIJVING Adyen

Tijdens het afrekenen kunt u onze accountgegevens vinden - inclusief IBAN en referentienummer - waar u het te betalen bedrag kan overdragen.
Houd er rekening mee dat het twee tot drie werkdagen kan duren voordat uw betaling op onze rekening verschijnt, afhankelijk van uw bank. Uw bestelling wordt alleen in verwerking genomen nadat de betaling is ontvangen. Zorg ervoor dat u uw referentienummer correct invoert in de betalingsgegevens. In geval van een ontbrekend of onjuist referentienummer, zal Adyen het bedrag terugstorten naar uw rekening en zal uw bestelling niet worden verwerkt.

0.00 €

iDEAL

iDEAL

Wanneer u iDEAL kiest als betaalmethode, moet u uw bank achteraf selecteren. Zodra u uw bank heeft geselecteerd, wordt u doorgestuurd naar het online bankieren dat door uw bank wordt aangeboden. U hoeft uw vereiste informatie niet in te vullen. Uw betalingsgegevens worden automatisch ingevuld en het enige wat u hoeft te doen is, is het goedkeuren van uw betaling.

0.00 €

SOFORT

SOFORT

Bij het afrekenen wordt u omgeleid naar sofort.com, waar u uw gegevens voor internetbankieren gebruikt voor de overboeking. Daarbij zijn betalingsgegevens en begunstigden vooraf ingevuld. Uw ingevoerde gegevens worden versleuteld en verzonden naar uw bank. Daarna krijgt u een transactie nummer, dat zou u moeten invoeren voor om uw betaling te bevestigen. SOFORT en GLAMIRA hebben beide toegang tot uw betalingsgegevens.

0.00 €

Klarna paylater

KLARNA INVOICE - ACHTERAF BETALEN

Klarna biedt u de mogelijkheid eerst uw artikel(en) te ontvangen en later te betalen. Met deze methode hoeft u zich niet te registreren of in te loggen; het enige wat u hoeft te doen is, is uw naam, adres en geboortedatum in te voeren. Daarna wordt een kredietcontrole uitgevoerd en betaalt Klarna het bedrag. U heeft 14 dagen om dit bedrag aan Klarna over te maken.