GLAMIRA BEOORDELINGEN

 
GEMIDDELDE BEOORDELING
4.80
AANTAL BEOORDELINGEN
1116
Bekijk alle GLAMIRA Reacties en Beoordelingen om te zien wat andere klanten denken van de GLAMIRA producten en diensten. Ook kunt u uw eigen recensie plaatsen en uw ervaringen delen door het bezoeken van onze productpagina's.
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
5.00
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
5.00
Mooie ring Harriet

Goede ervaring met Glamira. 1e andere ring was niet naar de smaak. Ring kunnen ruilen voor ring Harriet, zelfs zonder zegel. Klantenservice erg vriendelijk! De ring is prachtig. Werd snel geleverd. Precies zoals de foto’s. Breder nog dan ik verwachtte. Mooie diamantjes en de gouden staafjes ertussen maken de ring erg apart. Top Glamira, erg blij mee!

Review door Ring Harriet | Toegevoegd op: 09.06.2019
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
5.00
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
5.00
fantastic

good job, fast delivery, transparent communication! well done!

Review door Joanna | Toegevoegd op: 21.05.2019
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
4.67
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
4.67
Uitstekende service!

Super vriendelijk geholpen door Kyra van de klanten service, altijd snelle en duidelijke reactie gehad. Armband besteld ter gelegenheid van mijn vriendin's 30ste verjaardag, uitgebreid aanpassingsmogelijkheden besproken en leversnelheid, omdat ik 'm voor aanstaande zondag binnen moest hebben. Netjes vandaag (vrijdag) geleverd. Armband valt alleen kleiner uit dan verwacht, let dus op de afmetingen bij de specificatie!

Review door Ashley | Toegevoegd op: 12.04.2019
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
4.67
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
4.67
I like it

I am just writing this review to see if I can post a picture of the ring, as it helped me before when selecting a product form this website

Review door Dawid | Toegevoegd op: 20.03.2019
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
4.00
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
4.00
Armband

Heel mooi, alleen het valt iets groter. Het was fijn geweest als het een maat kleiner was

Review door Narjes | Toegevoegd op: 14.02.2019
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
4.67
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
4.67
Beetje prijzig maar wel waard!

Prachtig armband ontvangen en zeer tevreden.Hij was een beetje prijzig maar wel waard want hij is beeldmooi! Bedankt GLAMIRA!

Review door Els van Noord | Toegevoegd op: 31.01.2019
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
5.00
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
5.00
Apart design

Zeer tevreden met mijn aankoop en erg enthousiast over het ontwerp!

Review door Yvonne | Toegevoegd op: 31.01.2019
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
4.67
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
4.67
Prachtig Ontwerp

Super mooi ontwerp, ben erg blij met mijn ring en zal u zeker aan mijn omgeving aanraden!

Review door Jolanda | Toegevoegd op: 31.01.2019
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
5.00
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
5.00
Prachtige ring!

Heel tevreden met mijn aankoop! Goede service, aangename site en toffe verpakking! Dank je wel Glamira!

Review door Beatrijs | Toegevoegd op: 07.01.2019
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
5.00
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
5.00
Mevr

Prachtige ring !!

Review door Sandra | Toegevoegd op: 27.12.2018