Gratis Verzending

  60 dagen bedenktijd

 
   

GLAMIRA BEOORDELINGEN

 
GEMIDDELDE BEOORDELING
4.78
AANTAL BEOORDELINGEN
1125
Bekijk alle GLAMIRA Reacties en Beoordelingen om te zien wat andere klanten denken van de GLAMIRA producten en diensten. Ook kunt u uw eigen recensie plaatsen en uw ervaringen delen door het bezoeken van onze productpagina's.
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
4.00
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
4.00
Armband

Heel mooi, alleen het valt iets groter. Het was fijn geweest als het een maat kleiner was

Review door Narjes | Toegevoegd op: 14.02.2019
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
4.67
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
4.67
Beetje prijzig maar wel waard!

Prachtig armband ontvangen en zeer tevreden.Hij was een beetje prijzig maar wel waard want hij is beeldmooi! Bedankt GLAMIRA!

Review door Els van Noord | Toegevoegd op: 31.01.2019
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
5.00
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
5.00
Apart design

Zeer tevreden met mijn aankoop en erg enthousiast over het ontwerp!

Review door Yvonne | Toegevoegd op: 31.01.2019
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
4.67
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
4.67
Prachtig Ontwerp

Super mooi ontwerp, ben erg blij met mijn ring en zal u zeker aan mijn omgeving aanraden!

Review door Jolanda | Toegevoegd op: 31.01.2019
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
5.00
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
5.00
Prachtige ring!

Heel tevreden met mijn aankoop! Goede service, aangename site en toffe verpakking! Dank je wel Glamira!

Review door Beatrijs | Toegevoegd op: 07.01.2019
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
3.33
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
3.33
Verzending

Verzending is niet gegaan met DHL zoals op de site vermeld staat en er zit 8uur tot 2 dagen vertraging op de track & trace waardoor ik ervan ging dat er niet geleverd zou worden en niet thuis was toen de bezorger toch bleek te komen.

Review door arno | Toegevoegd op: 31.12.2018
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
5.00
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
5.00
Mevr

Prachtige ring !!

Review door Sandra | Toegevoegd op: 27.12.2018
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
5.00
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
5.00
mooie hanger

heb iemand gelukkig kunnen maken met dit mooi juweel en daar gaat het om,

Review door franky | Toegevoegd op: 14.12.2018
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
5.00
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
5.00
Erg mooie verlovingsring

Een erg mooie verlovingsring. (gekozen voor goud met 0.5 k saffier, hoogste afwerking, als hoofdsteen en kristal als andere). Een niet te brede ring die heel mooi schittert aan de hand. Voor de ring niets dan lof! De levering was wel een weekje vertraagd en ik diende de levering bij DPS snel naar een afhaalpunt te selecteren omdat ze op héél korte termijn aankondigde dat ik thuis diende te zijn bij aflevering (de dag ervoor). Maar de ring komt met een erg mooi verlicht ringdoosje met alles erop en eraan. Nu nog hopen op een volmondig ja-woord maar het zal alvast niet aan de ring liggen :)

Review door Toon VA | Toegevoegd op: 05.12.2018
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
2.33
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
2.33
Niet zoals op foto

Ik was verkocht op het voorbeeld! De ring is prachtig op de foto, maar.. in het echt lijkt hij er totaal niet op! Geen opgeplakte plaatjes, geen tussenruimte en al helemaal geen verschil tussen glimmend en mat zilver! Ik ben totaal NIET tevreden met deze aankoop. Ik vind het zo ontzettend jammer.. zelfs mijn vriend vind de ring echt niet mooi afgewerkt..

Review door Femke teeuwen | Toegevoegd op: 03.12.2018