GLAMIRA BEOORDELINGEN

 
GEMIDDELDE BEOORDELING
4.71
AANTAL BEOORDELINGEN
1154
Bekijk alle GLAMIRA Reacties en Beoordelingen om te zien wat andere klanten denken van de GLAMIRA producten en diensten. Ook kunt u uw eigen recensie plaatsen en uw ervaringen delen door het bezoeken van onze productpagina's.
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
5.00
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
5.00
Ring

Mooie ring voor in verhouding weinig geld.Had iets breder gemogen.

Review door Ring | Toegevoegd op: 06.10.2018
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
4.33
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
4.33
Lange vertraging in levering

Ik heb de bezorging ontvangen 5 dagen na de afgesproken datum. Jaarig was zonder kado.

Review door Bogdan | Toegevoegd op: 04.10.2018
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
4.00
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
4.00
ring

snelle levering, precies wat ik verwachte in een mooi doosje

Review door cees | Toegevoegd op: 28.09.2018
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
5.00
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
5.00
Prachtige ring zelf samengesteld

Het gemak waarmee een ring kan worden samengesteld. Super. Keuze uit ontelbare opties in alle prijsklassen. Uiteindelijk een schitterende verlovingsring ontvangen en aan de vinger ban mijn vwrloofde kunnen schuiven.

Review door Jos | Toegevoegd op: 23.09.2018
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
4.00
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
4.00
Vierkante oorbel review

Echt een mooie oorbel ben er zeer tevreden mee! Had alleen 1 aanmerking, en dat is dat hrt stangetje wat door mijn oor heen gaat krom is, heb geprobeerd recht te buigen maar ben dan bang dat ik hrt kapot maak. Voor de rest is alles perfect en naar wens!

Review door Haroon | Toegevoegd op: 22.09.2018
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
3.33
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
3.33
Beoordeling

Mooie spullen, het enige is dat als je besteld hebt dat je dan moet wachten tot je het artikel ontvangen hebt voor je kunt laten aanpassen. Eenmaal besteld is dus wachten op ontvangst. Ik had een klein foutje gemaakt en moest wachten tot ontvangst, jammer dat er geen mogelijkheid is om tussentijds iets aan te passen.

Review door T | Toegevoegd op: 20.09.2018
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
5.00
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
5.00
Heren Love Ring 4mm 18k

Geweldige ring comfortabel en super mooi contrast.

Review door Kevin | Toegevoegd op: 14.09.2018
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
5.00
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
5.00
uitgestelde levering

Alles was in orde allein ik heb de ring besteld als cadeau en ik kreeg een bezorging van 5 dagen te laat. De leveringstermijn werd significant overschreden.

Review door Bogdan | Toegevoegd op: 13.09.2018
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
5.00
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
5.00
Ringen

Zoals gevraagd , geleverd en verpakt. Keurig netjes !!

Review door G en A | Toegevoegd op: 01.09.2018
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
5.00
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
5.00
Etarnal love

Super mooie ringen voor een mooie prijs. Eerste set te groot binnen gekregen en terug gestuurd. Vandaag de set met de goede maten ontvangen. Hele mooie gravures. Super vriendelijke service die echt werk voor je doet. Dank je wel Glamira! Jullie hebben 2 mensen heel gelukkig gemaakt.

Review door Anka | Toegevoegd op: 22.08.2018