GLAMIRA BEOORDELINGEN

 
GEMIDDELDE BEOORDELING
4.80
AANTAL BEOORDELINGEN
1122
Bekijk alle GLAMIRA Reacties en Beoordelingen om te zien wat andere klanten denken van de GLAMIRA producten en diensten. Ook kunt u uw eigen recensie plaatsen en uw ervaringen delen door het bezoeken van onze productpagina's.
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
5.00
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
5.00
Adembenemend!

Ik ben heel tevreden met mijn ring! Het is heel mooi afgewerkt en de kwaliteit is schitterend!!! Ik zal zeker in het heden aankopen doen.

Review door Zoe | Toegevoegd op: 19.09.2019
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
5.00
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
5.00
Zeer tevreden!

Het is een heel mooi en opvallend armband. Ben er zeker tevreden mee!

Review door Eva | Toegevoegd op: 19.09.2019
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
4.67
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
4.67
Heel mooi!

Goede kwaliteit de ring is zeer netjes afgewerkt en de communicatie met de klantenservice was zeer vriendelijk! Het is ook op tijd geleverd!

Review door Yolien | Toegevoegd op: 19.09.2019
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
5.00
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
5.00
Gratia ring

Prachtige ring, zeer tevreden. Maat valt wel wat groot uit, maar dat doet absoluut niet af aan de aankoop. Echt een aanrader!

Review door J | Toegevoegd op: 03.08.2019
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
5.00
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
5.00
Zeer mooi! Heel elegant!

Ik ben zo blij met deze prachtige gouden oorbellen met schitterende topaas! Ze passen zeer goed bij mijn andere sierraden in dezelfde stijl. Goede en snelle communicatie met Glamira. Een zeer tevreden klant die schittert met deze oorbellen.

Review door Angelina Pennings | Toegevoegd op: 12.07.2019
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
5.00
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
5.00
Mooie ring Harriet

Goede ervaring met Glamira. 1e andere ring was niet naar de smaak. Ring kunnen ruilen voor ring Harriet, zelfs zonder zegel. Klantenservice erg vriendelijk! De ring is prachtig. Werd snel geleverd. Precies zoals de foto’s. Breder nog dan ik verwachtte. Mooie diamantjes en de gouden staafjes ertussen maken de ring erg apart. Top Glamira, erg blij mee!

Review door Ring Harriet | Toegevoegd op: 09.06.2019
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
5.00
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
5.00
fantastic

good job, fast delivery, transparent communication! well done!

Review door Joanna | Toegevoegd op: 21.05.2019
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
4.67
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
4.67
Uitstekende service!

Super vriendelijk geholpen door Kyra van de klanten service, altijd snelle en duidelijke reactie gehad. Armband besteld ter gelegenheid van mijn vriendin's 30ste verjaardag, uitgebreid aanpassingsmogelijkheden besproken en leversnelheid, omdat ik 'm voor aanstaande zondag binnen moest hebben. Netjes vandaag (vrijdag) geleverd. Armband valt alleen kleiner uit dan verwacht, let dus op de afmetingen bij de specificatie!

Review door Ashley | Toegevoegd op: 12.04.2019
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
4.67
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
4.67
I like it

I am just writing this review to see if I can post a picture of the ring, as it helped me before when selecting a product form this website

Review door Dawid | Toegevoegd op: 20.03.2019
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
4.00
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
4.00
Armband

Heel mooi, alleen het valt iets groter. Het was fijn geweest als het een maat kleiner was

Review door Narjes | Toegevoegd op: 14.02.2019