Gratis Verzending

  60 dagen bedenktijd

 
   

GLAMIRA BEOORDELINGEN

 
GEMIDDELDE BEOORDELING
4.79
AANTAL BEOORDELINGEN
1126
Bekijk alle GLAMIRA Reacties en Beoordelingen om te zien wat andere klanten denken van de GLAMIRA producten en diensten. Ook kunt u uw eigen recensie plaatsen en uw ervaringen delen door het bezoeken van onze productpagina's.
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
4.67
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
4.67
Uitstekende service!

Super vriendelijk geholpen door Kyra van de klanten service, altijd snelle en duidelijke reactie gehad. Armband besteld ter gelegenheid van mijn vriendin's 30ste verjaardag, uitgebreid aanpassingsmogelijkheden besproken en leversnelheid, omdat ik 'm voor aanstaande zondag binnen moest hebben. Netjes vandaag (vrijdag) geleverd. Armband valt alleen kleiner uit dan verwacht, let dus op de afmetingen bij de specificatie!

Review door Ashley | Toegevoegd op: 12.04.2019
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
4.67
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
4.67
I like it

I am just writing this review to see if I can post a picture of the ring, as it helped me before when selecting a product form this website

Review door Dawid | Toegevoegd op: 20.03.2019
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
4.00
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
4.00
Armband

Heel mooi, alleen het valt iets groter. Het was fijn geweest als het een maat kleiner was

Review door Narjes | Toegevoegd op: 14.02.2019
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
4.67
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
4.67
Beetje prijzig maar wel waard!

Prachtig armband ontvangen en zeer tevreden.Hij was een beetje prijzig maar wel waard want hij is beeldmooi! Bedankt GLAMIRA!

Review door Els van Noord | Toegevoegd op: 31.01.2019
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
5.00
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
5.00
Apart design

Zeer tevreden met mijn aankoop en erg enthousiast over het ontwerp!

Review door Yvonne | Toegevoegd op: 31.01.2019
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
4.67
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
4.67
Prachtig Ontwerp

Super mooi ontwerp, ben erg blij met mijn ring en zal u zeker aan mijn omgeving aanraden!

Review door Jolanda | Toegevoegd op: 31.01.2019
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
5.00
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
5.00
Prachtige ring!

Heel tevreden met mijn aankoop! Goede service, aangename site en toffe verpakking! Dank je wel Glamira!

Review door Beatrijs | Toegevoegd op: 07.01.2019
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
5.00
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
5.00
Mevr

Prachtige ring !!

Review door Sandra | Toegevoegd op: 27.12.2018
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
5.00
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
5.00
mooie hanger

heb iemand gelukkig kunnen maken met dit mooi juweel en daar gaat het om,

Review door franky | Toegevoegd op: 14.12.2018
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
5.00
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
5.00
Erg mooie verlovingsring

Een erg mooie verlovingsring. (gekozen voor goud met 0.5 k saffier, hoogste afwerking, als hoofdsteen en kristal als andere). Een niet te brede ring die heel mooi schittert aan de hand. Voor de ring niets dan lof! De levering was wel een weekje vertraagd en ik diende de levering bij DPS snel naar een afhaalpunt te selecteren omdat ze op héél korte termijn aankondigde dat ik thuis diende te zijn bij aflevering (de dag ervoor). Maar de ring komt met een erg mooi verlicht ringdoosje met alles erop en eraan. Nu nog hopen op een volmondig ja-woord maar het zal alvast niet aan de ring liggen :)

Review door Toon VA | Toegevoegd op: 05.12.2018