x
 
   

 

Gekleurde Diamanten

Gekleurde Diamanten

Ontdek de juiste manier van het intieme moment waarop u eeuwig heeft gedroomd. Druk uw emoties uit met de gekleurde diamanten en laat elke kleur u een verhaal vertellen. Houdt uw herinneringen levend met onze fancy diamanten.

ZOEK op STEEN
 • GELE DIAMANT

  GELE DIAMANT

  SIERADEN

  U heeft veelal andere stijlen om te selecteren wanneer u de zeldzame diamanten wenst te versieren die net zo helder zijn als de zon!

  GELE DIAMANT
 • BLAUWE DIAMANT

  BLAUWE DIAMANT

  SIERADEN

  Een diamant is meer aantrekkelijker met een tintje van een oceaan of met met de kleur van de lucht. Onze sieraden met blauwe diamanten zullen je hart stelen ...

  KOOP NU
 • ROZE DIAMANT

  ROZE DIAMANT

  SIERADEN

  Roze diamanten zijn spectaculaire toevoeging aan de sieraden collectie van een dame.

  KOOP NU
 • GROENE DIAMANT

  GROENE DIAMANT

  SIERADEN

  Het symbool van de natuur, de ontwikkeling en de harmonie, een groene diamant bevat al deze eigenschappen.

  KOOP NU
 • BRUINE DIAMANT

  BRUINE DIAMANT

  SIERADEN

  Deze diamanten zijn zeker de diamanten dat naar uw smaak zijn als u houdt van de bruine kleur en zeker als u een unieke weg wilt nemen op naar luxe sieraden!

  KOOP NU
Gekleurde Diamanten

Gekleurde Diamanten

Ringen

Beperk de manier niet om uw liefde uit te drukken. Elk speciaal moment begint met een speciale gekleurde diamantring. Als u denkt dat het tijd is om uw gevoelens uit te drukken, zullen de gekleurde diamanten de juiste keuze zijn. Ga uit van de menigte met een felgekleurde diamantring en beleef het speciaal ...

Gekleurde Diamant Oorbellen
Gekleurde Diamanten

Gekleurde Diamanten

Halskettingen

Wees de meester van onze gekleurde diamanten halskettingen die vakkundig voor u gemaakt zijn. Kies de stijl van een intense tint en voel het moment van het dragen van de eeuwige schoonheid van een gekleurde diamanten halsketting aan uw hals, terwijl uw herinneringen levend blijven.

Gekleurde Diamant Halskettingen
Gekleurde Diamanten

Gekleurde Diamanten

Oorbellen

Het is verrassend hoe fameus een gekleurde diamanten oorbel aan uw oren zal stralen! Bekijk de collectie die een schittering toevoegt aan uw uiterlijk. Deze oorbellen zijn bestemd voor degenen die eerlijkheid willen horen ... omdat een gekleurde diamanten oorbel luider dan woorden spreekt en de waarheid fluistert.

Gekleurde Diamant Oorbellen