Bezig met laden...

MAATGIDS VOOR ARMBANDEN

Een armband is een accessoire voor zowel dagelijks gebruik als voor een luxe uitstraling en weerspiegelt de stijl van zowel dames als heren. Om geen problemen te hebben bij het kiezen van de beste armband die bij uw smaak past, is het noodzakelijk om de juiste maat voor u te vinden. Afhankelijk van het gewicht van een persoon kan de polsmaat veranderen. Er zijn andere dingen die de maat beïnvloeden, zoals de structuur van de pols of het geslacht. Mannen hebben meestal een bredere pols dan vrouwen. Voor bangle modellen en tennisarmbanden moet u letten op de vorm die uw hand aanneemt tijdens het aantrekken.

Gemiddelde armbandmaat

We waarderen het feit dat u de pols van iemand anders niet wilt meten om niet betrapt te worden met uw verrassing.

Gelukkig kunt u dankzij onze 60 dagen retourbeleid de armband die u heeft gekocht vervangen als er een probleem is met de maat.

De gemiddelde armbandmaat voor vrouwen is ongeveer 18 cm en voor mannen ongeveer 20 cm. Dit is gelijk aan de medium grote maat van GLAMIRA's armbandopties.

Gratis Armband maatmeter van GLAMIRA

Common Ring Sizes

Voor degenen die moeite hebben met het bepalen van de maat voor de armband, kunnen gerust gebruik maken van de kosteloze armband maatmeter om de correcte maat te bepalen. Met gratis verzendmogelijkheden bieden we onze klanten de beste resultaten bij het meten van een armband. Vergeet niet dat er verschillende maten mogelijk zijn, afhankelijk van het merk van uw voorkeur. Mis deze kans daarom niet om uw gratis armbandmeter te krijgen met een gratis verzendoptie.

Stuur ons een e-mail op service@glamira.nl met uw naam en adres om uw gratis armbandmeter te krijgen met de titel "bestel een armbandmeter". Of u kunt dit formulier eenvoudig invullen om een ​​gratis armbandmeter aan te vragen. Zodra u klaar bent met de aanvraag, kan het tot zeven werkdagen duren voordat uw gratis armbandmeter op uw adres wordt afgeleverd.

Printable Bracelet Sizer

Afdrukbare armbandmeter

Als u toevallig een printer bij u heeft, kunt u deze afdrukbare armbandmeter in PDF-formaat downloaden. Zorg ervoor dat u het formaat tijdens het downloaden niet wijzigt, zodat het oorspronkelijke formaat niet wordt beïnvloed.

Als u nog steeds niet zeker weet welke maat het beste voor u is, kunt u contact opnemen met onze experts om de kwestie verder te bespreken. Neem contact met ons op 

Tips voor het meten van de armbandmaat

  • Meet de tennisarmbanden en leren armbanden net boven uw pols en tel daar ongeveer 1,27 cm bij op. Zo zal uw armband niet te los of te strak zitten.
  • Als u een armband wilt kopen, meet dan uw maat door uw vingers tegen elkaar te houden en de plaats te meten waar uw hand het breedst is. Bepaal vervolgens uw maat met behulp van de door GLAMIRA verstrekte tabel.
  • Voor mannen zijn er verschillende opties leren armbanden. Hoewel medium de gemiddelde armbandmaat is, kunt u uw exacte maat meten met behulp van de maattabel.

Armband matentabel

Hieronder kunt u de standaard armband maten voor armbanden / bangles vinden.

Uk Chart