Bezig met laden...

Instructie over Verlovingsringen

Instructie over Verlovingsringen

Hoeveel moet ik uitgeven?

Een verlovingsring wordt een keer in het leven gekocht, dus het is heel uniek en speciaal voor de koper en voor de ontvanger. Bent u van plan om een deel van uw salaris, of zelfs meer dan een deel van uw salaris te besteden? De waarheid is dat het budget voor een verlovingsring zeer relatief is want het heeft geen regels maar verschillende verwachtingen. Ten eerste kunt u een budget aanmaken en vervolgens haar stijl, smaak en persoonlijkheid overwegen. Na het doorzoeken van de ontwerpen, steen- en metaal opties, controleer de prijzen en zoek de alternatieve stijlen die het dichtst als bedrag worden opgegeven dat u in uw gedachten heeft gepland. Diamanten zijn altijd de beste keuze met hun sterke en krachtige levensduur, maar natuurlijk, aangezien het zeer zeldzaam en uniek is, moet u er rekening mee houden dat diamanten verlovingsringen een stuk boven de standaard zijn met hun prijzen. De financiële situatie, de verwachting van de partner en de betekenis van de ring zijn de belangrijkste factoren waaraan u zich moet concentreren. Na de budgetplanning, bekijk de categorieën en vindt het meest geschikte stuk terwijl u haar individuele stijl overweegt. Ongeacht de prijs, als u al uw mening hebt over de prijsklasse, is het grootste probleem nog steeds om het beste design te selecteren. U moet er zeker van zijn dat u precies weet wat ze wilt en wat u kan veroorloven. Daarom, in plaats van uzelf te omringen met mythen, luister naar uw innerlijke stem en zoek de beste verlovingsring voor uw geliefde uit die het eeuwig aan haar vinger zal dragen.

Welk metaal wil ik liever?

Instructie over Verlovingsringen

Dit is een zeer persoonlijke keuze omdat elke dame een andere stijl heeft. Dus eerst moet u haar smaak en haar outfit kennen voor het juist ontwerp en de kleuren. Als ze een klassieke minnaar is, kan een tijdloos geel goud een goede optie zijn. Aan de andere kant, als zij van hedendaagse ontwerpen houdt, kan witgoud zeer geschikt zijn voor haar. Platina is een goede keuze als ze elke dag de ring draagt en ook een actief leven heeft. Palladium past perfect bij haar gevoelens met zijn lichte gewicht. Als ze een romantische prinses is, zal de warme roze toon van rood goud haar heel blij maken.

Welke categorie wil ik liever?

Welke categorie wil ik liever? (Wij zullen de klassieke solitaire niet aanbevelen. Wij omverwerpen de bijzondere categorieën, zoals Solitaire Pave, Halo..etc.) Het ontwerp van een ring laat uw persoonlijke smaak zien en is een fysiek bewijs van uw unieke stijl en daarom herkent elke sieradenontwerper het. Alle merken weten het belang van brede selectie om te voldoen aan veel verschillende looks.

Solitaire Pave

Solitaire Pave: Als u een klassieke minnaar en een minimalistisch bent, zal een eenvoudige maar fonkelende solitaire pave stijl u passen. De kleine metalen kralen en kegels maken een extra schittering aan de steen en markeren het middensteen perfect. U kunt een moderne of vintage stijl naar uw smaak samenstellen met een solitaire pave.

BEKIJK CATEGORIE SOLITAIRE PAVE RINGEN  
Halo

Halo: Houdt u de mode bij en bent u modieus maar ook delicaat? Een stijl van Halo moet uw keuze zijn. Halo-ontwerp creëert een grotere middensteenuitstraling en versterkt de briljantheid met accent stenen.

BEKIJK CATEGORIE HALO RINGEN 
Flower

Flower: Houdt u van elegante en mooie bloemmodellen, maar bent u ook fan van oogverblindende designs? Flower categorie helpt u naar een unieke look met heel veel details.. Als u kleine en elegante handen of vingers hebt, bieden de zachte modellen een gracieuze look.

BEKIJK CATEGORIE FLOWER RINGEN 
Exclusive

Exclusive: Als u avontuurlijk, creatief en charmant bent, zal de exclusive collectie voldoen aan uw verwachtingen. We weten dat de schoonheid in detail staat, de fijne vormgegeven ontwerpen zullen de middelste steen aantrekkelijk laten zien.

BEKIJK CATEGORIE EXCLUSIVE RINGEN 
Tension

Tension: Als een moderne en eigentijdse look de beschrijving van uw stijl is, zal de unieke uitstraling en betoverende lichtreflectie van Tension ontwerp met een minimale metaal omgeving u heel goed passen.

BEKIJK CATEGORIE TENSION RINGEN 
3 & 5 stenen

3 & 5 stenen: 3 & 5 stenen verlovingsring is een categorie dat het symbool van uw verleden, heden en toekomst, dus het heeft een aanduiding van tijdloos en eeuwig. De zij-stenen kunnen dezelfde steengrootte hebben of kleiner zijn dan de middensteen. Als u van sprankelende modellen houdt, kan 5-stenen ring stijl uw keuze zijn, omdat het ontwerp maximale briljantheid en een opvallende lichtreflectie biedt.

BEKIJK CATEGORIE 3&5 STENEN RINGEN  
Zij-steen

Zij-steen: Heeft u meer glans en meer sprankel nodig voor uw stijl? Als u houdt van stralen als een ster en aantrekkelijk wilt zijn, is hier de zij-steen selectie voor u. De opvallende verschijning leidt de ogen naar de middensteen en creëert een opvallende sprankel.

BEKIJK Side Stone Style Rings 
Solitaire Design

Solitaire Design: Als niet-traditionele en unieke stijlen aantrekkelijk zijn voor u, dan zou het moderne design van de solitaire collectie uw ideale keuze zijn. Breek de klassieke regels en start een nieuwe beweging door een ultra moderne ontwerp te creëren.

BEKIJK Design Solitaire Style Rings 
Parel

Parel: Als u trendsetter bent en altijd voor iets bijzonders gaat, wachten de ademloze parel ringen op u. De tijdloze en elegante parel kleur zal voor altijd voor u zijn en een verfijnde look geven. U kunt uw parels combineren met gekleurde edelstenen of met een klassieke diamant.

BEKIJK CATEGORIE PAREL RINGEN  

Welke steensoort wil ik liever?

De steenkleur speelt een grote rol in uw persoonlijke voorkeur en het is essentieel om de juiste steen te selecteren. Leer de geheime betekenissen van edelstenen om uw verlovingsring extra speciaal te maken.

Diamant

Diamant: De pure schoonheid en de onschuld van de diamant zullen u ademloos maken. De prachtige, schitterende en tijdloze schoonheid wordt al eeuwen door vrouwen gebruikt met sieraden. De eenvoudige en onschuldige schoonheid van diamanten zorgt ervoor dat uw verlovingsring een zeer bijzondere is.

BEKIJK DIAMANT VERLOVINGSRINGEN 
Zwarte Diamant

Zwarte Diamant: Zelfbewust en buitengewoon ... De solide look en het sterke verlangen van zwarte kleur symboliseert stabiliteit. Als u een budget heeft en een hoogmoedige stijl heeft, zal de zwarte diamant u zeker trots maken met zijn mysterieuze look. Als u een eigentijdse of verfijnde look heeft, zal deze tijdloze modieuze kleur vertrouwen en stijl toevoegen aan uw spiritus.

BEKIJK ZWARTE DIAMANT VERLOVINGSRINGEN 
Smaragd

Smaragd: We roepen alle lente liefhebbers hier! Uniek en diep groen is het symbool van liefde en wedergeboorte. We roepen alle kunstenaars en creatieve mensen hier, omdat de smaragd verlovingsring hun favoriete zal zijn! Smaragd is ook het symbool van een gelukkig en een succesvol huwelijk.

BEKIJK SMARAGD VERLOVINGSRINGEN 
Saffier

Saffier: De sterk verzadigde blauwe toon is de betekenis van loyaliteit en vertrouwen. Het geweldige diepe blauw zorgt voor een ultieme charme en een rustig gevoel met zijn vochtig gevoel en diepe oceaan blauwe kleur. Als u houdt van vertrouwen en kracht, is dit uw steen.

BEKIJK SAFFIER VERLOVINGSRINGEN 
Robijn

Robijn: Sterke gevoelens en de mooiste liefde stromen ... Robijn voegt passie en loyaliteit toe aan uw verlovingsring. De diepe rode trilling creëert rijkdom en een essentiële schoonheid. Als u een ambitieuze en uitgaande persoonlijkheid heeft, is robijn zeker voor u. Het is het symbool van onvoorwaardelijke liefde en ware passie.

BEKIJK ROBIJN VERLOVINGSRINGEN 
Witte Saffier

Witte Saffier: Als de adel, stijlvol en mysterieus uw omschrijft, is deze kleurloze en tijdloze elegantie helemaal voor u. Als u een innerlijke harmonie heeft en deze harmonie meebrengt naar elke plaats waar u heen gaat, is de witte saffier een perfecte keuze.

BEKIJK Witte Saffier Sapphire VERLOVINGSRINGEN 
Amethist

Amethist: De mystieke paars look heeft een zeer hoge energie en zorgt voor een geweldige combinatie met witgoud, palladium of platina. Als u een sterke en eigentijdse look zoekt, kunt u onze Amethist collectie eens bekijken.

BEKIJK AMETHIST VERLOVINGSRINGEN 
Citrien

Citrien: Als u een hoge energie hebt, moet de heldere glans van citrien uw keuze zijn. De schaduw van de kleuren zijn een geschenk van de zon en maakt uw uitspraak krachtig en sterk. Als u een optimistisch en een sociaal karakter heeft, gaat deze gracieuze steen uw persoonlijkheid op.

BEKIJK Citrien VERLOVINGSRINGEN 
Blauwe Topaas

Blauwe Topaas: Als u van lichte en sterke blauwe tinten houdt, zal Blauwe Topaas extra aandacht aan uw verlovingsring toevoegen. De unieke schittering houdt alle ogen op u en de verleidelijke blauwe glans zal het symbool zijn van uw loyaliteit.

BEKIJK Blauwe Topaas VERLOVINGSRINGEN 
Granaat

Granaat: De meest elegante rode kleur zorgt voor een zeer intense en sterke verklaring. Het is de kleur van het leven en vitaliteit, dus als u een zeer hoge levensenergie heeft, een grote liefde voor het leven en ondersteunt uw eeuwige liefde, dan is granaat uw steen. Granaat is een levenslange romance voor uw ware liefde.

BEKIJK Granaat VERLOVINGSRINGEN 
Peridoot

Peridoot: Een sprookjesachtige kracht en de lichtreflectie zullen u vastleggen als u groengeel kleuren wenst. De aard toon herinnert u aan de natuur en haar sprakeloze schoonheid. Het heeft ook een geheime boodschap tussen u en uw geliefde, als; 'Ik vertrouw en hou van je'.

BEKIJK Peridoot VERLOVINGSRINGEN 
Aquamarijn

Aquamarijn: De prachtige blauwe kleur en de helderheid van de diepblauwe kleur creëert een perfecte match met elke metalen kleur. De opvallende frisse uitstraling brengt u met een elegante schoonheid op een soepel moment. De tropische oceaan blauw is de uitdrukking van uw liefde.

BEKIJK Aquamarijn VERLOVINGSRINGEN 
Vuuropaal

Vuuropaal: De diepe sinaasappel heeft een sterke trilling van tinten en doet ons denken aan de romantische zonsondergang bij de zee. De hoge energie geeft een positieve sfeer aan onze ziel. Het is ook het symbool van blijvend geluk en past bij creatieve dromers. Als u uw dromen volgt en altijd positief bent, waar u ook bent, zal een vuuropaal verlovingsring uw grootste supporter zijn.

BEKIJK Vuuropaal VERLOVINGSRINGEN 
Groene Amethist

Groene Amethist: De lichtgroene kleur is het symbool van vernieuwing en als u een prachtige, maar toch zeldzame blik ziet, is de groene amethist een zeer goede optie voor u. Het nieuwe hoofdstuk van uw leven en ook een nieuw begin. Als uw persoonlijkheid altijd de nieuwe uitdagingen verwelkomt, past de groene amethist u zeer goed met zijn prachtige zeldzame kleurtoon en de betekenis die het draagt.

BEKIJK Groene Amethist VERLOVINGSRINGEN 
Groene Toermalijn

Groene Toermalijn: Als u een vrolijke sfeer heeft en als uw omgeving evenwicht vormt, zal de groene tint van groene toermalijn uw karakter compleet maken. Vier het grootste moment van uw leven met een groene toermalijn verlovingsring.

BEKIJK Groene Toermalijn VERLOVINGSRINGEN 
Roze Toermalijn

Roze Toermalijn: De romantische maar heldere trillingen van roze zullen u op het eerste gezicht vastleggen. Het is de kleur van pure liefde en de liefste roze toon die u ooit kunt vinden. Als u een mooie en fijne stijl heeft, biedt roze toermalijn verlovingsring veel! Het is ook een constante herinnering aan uw diepe liefde.

BEKIJK Roze Toermalijn VERLOVINGSRINGEN 
Rozenkwarts

Rozenkwarts: De gladde en zachte roze kleur creëert een romantische blik op u. Niet te veel aandacht, maar makkelijk te herkennen! De rustige energie van Rozenkwarts is als een haven waar u altijd in wilt verblijven. Als u een echte romantisch bent, zal dit prachtige moment met uw verlovingsring voor altijd blijven bestaan met een rozenkwarts.

BEKIJK Rozenkwarts VERLOVINGSRINGEN 
Gele Saffier

Gele Saffier: Het vuur van heldergeel zal uw zintuigen met zijn briljant wakker maken. Het is tijd om uw creatieve en intellectuele energie te laten zien. Als u een sterke en dappere persoonlijkheid heeft, gaat de rijke gele kleur al uw emoties memoreren.

BEKIJK Gele Saffier VERLOVINGSRINGEN 
Rookkwarts

Rookkwarts: Het mysterie van steenkleur geeft een unieke blik op uw verlovingsring. Het geeft de eigenaar een natuurlijk gevoel met zijn warme koffie toon. Het heeft een aardige blik zodat alle natuurliefhebbers deze steen kunnen dragen en de Natuur kunnen eerbiedigen. Niet te opvallend omdat het tijd is om gewoon alledaags te zijn!

BEKIJK Rookkwarts VERLOVINGSRINGEN 
Tanzaniet

Tanzaniet: Deze soort edelsteen is heel uniek en als u van zeldzame, mooie en opvallende stukken houdt, moet tanzaniet uw keuze zijn. De diepere en rijkere kleuren zorgen voor een groot verschil op uw verlovingsring. De diepere en rijkere kleur zorgt voor een groot verschil op uw verlovingsring. Als u van buitengewoon houdt, zal tanzaniet u en uw geliefde verbazen.

BEKIJK Tanzaniet VERLOVINGSRINGEN