Bezig met laden...

Instructie over Trouwringen

Hoe bepaalt u het metaal?

COLOURED DIAMOND EDUCATION

Verschillende metalen komen in verschillende kleuren, modellen, duurzaamheid, kracht en prijs.

Goud: Goud is altijd een klassieke en tijdloze keuze voor een trouwring geweest. De natuurlijke warme look en mooie glans maakt de gouden trouwringen romantisch en een gewenst metaal. Goud is een meetbaar metaal in karaat en heeft 24 delen. Zuiver goud wordt gemeten als 24 crt goud en het is te zacht om sieraden te maken, daarom moet het met andere metalen gemengd worden om de ring te vormen. 18 karaat goud bevat 75% puur goud, 14 karaat goud bevat 58,5% puur goud en 9 karaat goud bevat 37,5% puur goud. De hardheid en duurzaamheid van goud varieert afhankelijk van karaat. U kunt, volgens uw voorkeur, het aantal karaat selecteren naar uw wens.
Gouden Trouwringen 

Palladium: Als lid van de platina-familie heeft palladium een zeer mooie natuurlijke zilver-witte kleur toon. Het witte en glanzende metaal biedt een rijke uitstraling. De duurzaamheid is hoog en dit maakt de palladium ring een duurzaam stuk. Het grootste voordeel van palladium is het lichte gewicht. Dus voor de grote ontwerpen is palladium een goed alternatief. Daarnaast is palladium een van de zeldzaamste edele metalen ter wereld, waardoor zijn uniekheid en levensduur het heel bijzonder maakt.
Palladium Trouwringen 

Platina: Het meest prestigieuze metaal voor een trouwring is zeker Platina. Platina heeft een zeer hoge duurzaamheid, zodat het zwaarder voelt dan andere metalen. Het is 30 keer zeldzamer dan goud en 40% zwaarder dan 14K goud. De dichtheid, zuiverheid en zeldzaamheid maken de platina ring extreem waardevol en een beschermer, dus een platina ring kan tegen vele jaren aan. Bovendien heeft haar satijn-glans en mooie zachte witte tint een natuurlijke, prachtige uitstraling.
Platina Trouwringen 

Zilver: Het heldere witte, grijze zilver is als een reflectie van de maan op de zee. Het licht van dit prachtige metaal past perfect bij elke edelsteen. Zilver is ook erg zacht om te worden vervaardigd, zodat het met andere metalen wordt gelegeerd om de duurzaamheid te verhogen. 925 zilver bevat 92,5% zuiver zilver en dit geeft een mooie uitstraling en een natuurlijke glans aan de ring. De opvallende glans van zilver is zeer aantrekkelijk met zijn eigentijdse uitstraling.
Zilveren Trouwringen 

Hoe bepaalt u de kleur?

Kleur is een kenmerk dat met stijl verband kan hebben. Belangrijk om te attenderen, dat als de persoon die de sieraad gaat dragen al andere stukken heeft, kunnen kleuren worden aangepast die goed samen kunnen gaan. Aan de andere kant, verschillende kleuren symboliseren verschillende indrukken.
Geel goud

Geel goud: De warme look van geel goud verwelkomt u met een helderheid van de zon. Het is een klassiek maar toch modieus en het lichte effect blijft in de loop der tijden waar. De natuurlijke, prachtig glanzende gele kleur past perfect in elke stijl en is perfect voor klassieke liefhebbers omdat het nooit uit de stijl is gegaan. De constante glanzende uitstraling is voor eeuwig, net als uw huwelijk. De tijdloze kwaliteit staat voor altijd aan uw vinger.
Geel gouden Trouwringen 

Wit goud

Wit goud: Het wit-gehalte van wit goud voegt een eigentijdse en unieke uitstraling toe. De duurzaamheid is sterker en het is een goed alternatief als uw budget beperkt is. Witgoud biedt een koele en verfijnde glans en de populariteit blijft jarenlang. Het reflecterende uiterlijk van het oppervlak zorgt voor een originele en elegante luxe. De futuristische, moderne en prachtige look laat u vertrouwen zien.
Wit gouden Trouwringen 

Rood goud

Rood goud: De lichte en stijlvolle roze toon is zeer populair met zijn zachte en elegante look. De koperlegering geeft het metaal een mooie roze schaduw en de trend stijgt van dag tot dag. Rood goud vertegenwoordigt liefde met zijn romantische aantrekkingskracht, biedt een vrouwelijke uitstraling en het koper voegt de duurzaamheid aan het metaal toe. De vintage stijl trouwringen zien er goed uit want de betoverende schoonheid biedt een geweldig uitstraling voor elke ringstijl.
Rose gouden Trouwringen 

Hoe bepaalt u de afwerking?

Gepolijst

Gepolijst

Verticaal Geborsteld:(mat)

Verticaal Geborsteld:(mat)

Horizontaal Geborsteld (mat)

Horizontaal Geborsteld (mat)

Draad geborsteld (Ijs-mat)

Draad geborsteld (Ijs-mat)

Gezandstraald

Gezandstraald

Gepolijst: Gepolijst afgewerkte ringen zijn de meest bekende klassiekers en zijn zeer gebruikelijk in de sieradenwereld. Het heeft een glanzend en reflecterend effect. Als u een opvallend stuk wilt, is een gepolijste afwerking een uitstekende optie met zijn hoge reflectie en spiegelachtig effect. De lichtreflectie is vrij hoog met de heldere en glanzende buitenkant van het oppervlak.

Verticaal Geborsteld(mat): De tijdloze verticale geborstelde maatstaf werking zorgt voor een gecoate penseel aanraking en de elegante matte uitstraling wordt steeds meer gewild. De herkenbare verschijning en glans diffusie zorgt voor een goede oppervlakkige uitstraling. De uitstraling van de kwast-strook vertoont het oppervlak verticaal langs de band en geeft een iets matte look, maar heeft ook een duidelijke rol in de slag. De verfijnde look biedt een elegante aura aan de trouwring.

Horizontaal Geborsteld (mat): Het subtiele effect biedt een tactiel oppervlak voor horizontale poets matige afwerking. Het wordt populair onder jonge koppels die van een unieke look houden. De zware textuur biedt een volledig aangepast mat effect. Deze afwerking zorgt voor een nieuwe spin en een koele stijl voor trouwringen. De horizontale borstel zorgt voor een mooi contrast met zeer gepolijste binnenzijde.

Draad geborsteld (Ijs-mat): Deze afwerking is een van de nieuwste trends met zijn mooie draadborstel afwerking. Het verschil tussen geborsteld en draad geborsteld is dat draadborstelde afwerking een dieper merkbare borstmerk heeft en de effecten zijn verhoogd zodat het een soepele blik geeft.

Gezandstraald: Gezandstraalde afwerking heeft een vrij opvallende en grove afwerking. Wanneer u aan het oppervlak raakt, kunt u het afwerking van effect gemakkelijk voelen. Gezandstraald ringen hebben een lichte korrelig gevoel en bieden een gestructureerd gevoel.

Hoe bepaalt u de dikte?

De breedte en de dikte zijn met elkaar verbonden, dus als u de ring breedte breder neemt, zou u de dikte ook dikker moeten nemen.

1.2 mm
1.4 mm
1.6 mm
1.8 mm
2.0 mm

1.2 mm

1.4 mm

1.6 mm

1.8 mm

2.0 mm

1.2 mm: it is zeer delicate dikte, het is dun en zeer gevoelig. Als u een bescheiden maar elegante look wilt, is deze dikte ideaal voor u. De fijnste ontwerpen zien er goed uit met deze dunne dikte. Bovendien, als u wel van lichte/smalle ringen en niet van het zware gevoel gevende ringen houdt, is deze dikte geschikt voor u.

1.4 mm: Deze dikte ziet er goed uit voor klassieke ontwerpen. Als u een brede en lichte verlovingsring heeft, is deze dikte ideaal om een goede combinatie te verkrijgen omdat het de glinsterende look van uw verlovingsring niet beïnvloedt. Bovendien ondersteunt het ,het glinsterende effect en voegt extra glans toe.

1.6 mm: Deze dikte is zeer gebruikelijk en wordt meestal door paren gekozen omdat het ideaal is voor elke trouwring en er ziet er goed op de vinger. Het toont het ontwerp zeer goed en weerspiegelt ook perfect de verschillende afwerkingen effecten.

1.8 mm: Een beetje dikker wanneer u met de andere diktes vergelijkt en geeft een elegante uitstraling aan de steen voor de trouwring van de damesring, terwijl u een sprankel veroorzaakt heeft door de verhoogde dikte. Als u de ring wilt voelen, met een schone blik, is deze dikte ideaal voor u. Een dikte van 1.8mm biedt een goede ondersteuning en ook de veiligheid en duurzaamheid met een sterke omgeving.

2.0 mm: Als u lange vingers heeft, zorgt deze dikte voor een mooie look om de schoonheid van alle stijlen te laten zien. De gewaagde band biedt een sterke ondersteuning. Als u wilt pronken en graag een delicate maar met meer substantiële gevoel, dan is deze dikte zeer geschikt voor u. 2.0mm dikte is een uitstekende keuze voor een optimale ondersteuning en duurzaamheid.

Hoe bepaalt u de breedte?

Als u kleine en delicate handen heeft met een kleine ringgrootte, zou uw voorkeur naar een smalle ring model uit kunnen gaan, dit zal goed aan uw vinger staan. De eenvoudige en klassieke stijl trouwring ziet er ook goed uit met een smalle breedte. Als u de decoratie van uw trouwring wilt laten zien met name de kleine details, dan zijn de dikke trouwringen een geweldige optie. Als u lange vingers met grote ringgrootte hebt, zijn de dikke brede ringen de beste opties voor u. Dikke trouwringen tonen eenvoudige of gedetailleerde stijlen nogal mooi omdat ze een groter en bredere oppervlak hebben voor kleine decoraties en ook een fijn oppervlak voor eenvoudige en gewone stijlen. U kunt dezelfde breedtes kiezen met uw verlovingsring of u kunt een contrast maken en twee verschillende breedtes combineren. De smalle of een brede? De keuze is aan u, naar uw smaak!

2.0 mm
3.0 mm
4.0 mm
5.0 mm
6.0 mm
7.0 mm
8.0 mm
9.0 mm

2.0 mm

3.0 mm

4.0 mm

5.0 mm

6.0 mm

7.0 mm

8.0 mm

9.0 mm

Hoe bepaalt u het profiel?

Comfort fit

Comfort fit

Plat Band Comfort Fit

Plat Band Comfort Fit

Comfort fit: Met dit profiel wordt de binnenrand van de ring licht gekneusd met extra metaal. Het zorgt voor een druk over de grote knokkel wanneer u het aan uw vinger draagt of uitzet. Het ronde interieur (waar de ring aan de vinger raakt) helpt de ring-glijbaan. Als u een actief leven heeft en vaak uw trouwring afneemt, zou uw ideale keuze een comfort brede trouwring moeten zijn. Comfort trouwringen worden dikker van het midden en smaller naar de buitenste randen en bedekken minder huidoppervlak.

Flat Band Comfort Fit: Het binnenoppervlak van dit profiel heeft een gebogen en een koepelvorm, maar het buitenoppervlak heeft een platte vorm. De convexe curve helpt de ring gemakkelijk te dragen, zodat de ring perfect glijdt wanneer u het draagt of uitzet. Het zorgt voor een makkelijke verwijdering, maar tegelijkertijd heeft het een plat oppervlak zodat deze twee vormen in één ontwerp verzamelen en een unieke en andere uitstraling creëren.