Geschenk Certificaat

Geschenk
Certificaat

BESTEL NU,
KRIJG HET VOOR DE LEVERING!

Heeft u al besteld en wacht u op uw pakket? Terwijl u wacht, kunt u direct een geschenk certificaat van uw bestelling maken en kunt u het vandaag cadeau geven.

Geschenk Certificaat
Geschenk Certificaat

Wat is een Geschenk Certificaat?

Een Geschenk Certificaat is een indicator van een aankomend geschenk. Door na het plaatsen van uw bestelling een Geschenk certificaat aan te maken, kunt u uw geliefde laten weten dat er voor hen een bepaald sieraad wordt geproduceerd. Het is direct en u kunt het certificaat per e-mail verzenden of downloaden en afdrukken zoals u dat u het wenst.

Hoe maak je een
Geschenk Certificaat aan?

Pas een product aan en plaats uw bestelling

1.

Pas een product aan en plaats uw bestelling:

Begin met het vinden van het perfecte ontwerp voor uw geliefde en pas het naar wens aan. Zodra uw aanpassing is voltooid, voegt u deze toe aan uw winkelmand en gaat u verder met afrekenen.

2.

Controleer uw e-mail voor de link voor een Geschenk Certificaat

Controleer uw e-mail voor de link voor een Geschenk Certificaat:

Zodra u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u een e-mail ter bevestiging van de bestelling met een link om een ​​Gescenk Certificaat voor dat specifieke product te genereren. Klik op de link "Geschenk Certificaat maken".

Maak uw Geschenk Certificaat

3.

Maak uw Geschenk Certificaat:

Selecteer het ontwerp van de Geschenk Certificaat en voeg er een persoonlijke notitie aan toe.

4.

Presenteer uw geschenk

Presenteer uw geschenk:

Nu bent u klaar om uw geschenk te presenteren, zelfs voordat u uw pakket ontvangt. U kunt uw Geschenk Certificaat per e-mail verzenden of in pdf-formaat downloaden en afdrukken.