Broche

68 producten [i]
Snel filter
Selecteer steen <span>Selecteer</span> steen
Wissen
Karaat Karaat
  • Meer
    Filter
Lijst  Foto-tabel 
Van laag naar hoog sorteren
Artikelen 1 tot 60 van 68 in totaal
per pagina
  • Sorteren op
  • Filter
    Geavanceerd
68 producten gevonden dat aangepast kunnen worden. [i]
DE CATEGORIEËN
Steen
Metaal
kleur
Karaat
Filter
Geavanceerd
Bezig met laden... Laat meer resultaten zien...
Lijst  Foto-tabel 
Van laag naar hoog sorteren
Artikelen 1 tot 60 van 68 in totaal
per pagina

Brooches - Kleding sieraden bij Glamira.nl

Laat Uw verbeelding spreken en merk hoe U wordt bekeken! Bij Glamira, wordt een

broche

een glamoureus en veelzijdig sieraad.Glamira transformeert broches tot accessoires waar oma al van hield om kleding op te sieren met dieren, bloemen, symbolen, en nog veel meer.
De delicate ontwerpen van broches worden een weerspiegeling van Uzelf. Het assortiment bestaat uit diamanten broches tot aan broches met edelstenen die het moment vangen wanneer U de poort naar de schittering opent en voel de vreugde over het selecteren van de edelstenen en andere details.
Ze zijn te krijgen in een verscheidenheid van metalen zoals zilver en goud; variërt van kleine tot grote details waar u zelf over kunt beslissen. U kunt een contrast aanbrengen op uw kleding en uw broches zullen de aandacht trekken met hun levendige vleugje van Glamira’s kleding sieraden. Bijvoorbeeld, kunt u een gouden broche combineren met diamant en dit dragen op zwarte of donkere outfits om te profiteren van de schittering van diamant! Nu , begin met het creëren van uw broche, en u zult al snel merken dat het een onmisbaar stuk wordt in uw garderobe.