Mannen ringen

218 producten [i]
Snel filter
Selecteer steen <span>Selecteer</span> steen <span>Selecteer</span> steen
Wissen
Karaat Karaat Karaat
  • Filter Filter Meer
    Filter
Foto-tabel 
Van laag naar hoog sorteren
Artikelen 1 tot 30 van 218 in totaal
per pagina
  • Sorteren op
  • Filter
    Geavanceerd
218 producten gevonden dat aangepast kunnen worden. [i]
DE CATEGORIEËN
Steen
Metaal
kleur
Karaat
Filter
Geavanceerd
Bezig met laden... Laat meer resultaten zien...
Foto-tabel 
Van laag naar hoog sorteren
Artikelen 1 tot 30 van 218 in totaal
per pagina

Mannen ringen bij Glamira.nl - Gouden en zilveren ringen voor mannen

Bij Glamira is het uitgangspunt dat de ring de u draagt zo uniek moet zijn als uzelf. Sieraden moeten een reflectie zijn van uw persoonlijkheid. Daarom heeft Glamira een collectie heren ringen met edelstenen van de hoogste kwaliteit, een geïnspireerd design en een perfect eindresultaat. U schrijft uw eigen verhaal en met de sieraden van Glamira zet u de puntjes op de 'i' en geeft u uiting aan wat woorden niet kunnen omvatten!
U kunt uw ring op maat laten maken, geheel volgens uw eigen wensen en voorkeuren en de edelsteen uitkiezen die het beste uw persoonlijkheid weerspiegeld. U kunt kiezen uit vele kleuren, materialen en edelstenen, zoals robijn, smaragd of diamant. Het resultaat kan een verbazingwekkend voorbeeld zijn van een diamanten mannen ring.
Voor het iets kleinere budget zijn er de Swarovski edelstenen, erg mooi in een zilveren mannen ring. Niet alleen edelstenen, maar u kunt ook voor kiezen welk metaal het beste bij u past. Er zijn vele stijlen, met inbegrip van solide metalen; metaal met een juweel vervaardigd, metaal gecombineerd met een tweede metaal. U kunt kiezen uit krachtige ontworpen gouden mannen ringen die passen bij uw persoonlijkheid omdat goud het enige edel metaal is dat zeldzaamheid en duurzaamheid in de structuur combineert. U kunt ook een naam of geboortedata laten graveren in uw ring. Glamira weet dat een creative stijl een must is voor mannen die cool willen zijn. Vier uw eigen stijl met Glamira’s mannen ringen: een must voor iedere succesvolle man.