OORBELLEN VOOR MANNEN

82 producten [i]
Snel filter
Selecteer steen <span>Selecteer</span> steen <span>Selecteer</span> steen
Wissen
Karaat Karaat Karaat
  • Filter Filter Meer
    Filter
Lijst  Foto-tabel 
Van laag naar hoog sorteren
Artikelen 1 tot 60 van 82 in totaal
per pagina
  • Sorteren op
  • Filter
    Geavanceerd
82 producten gevonden dat aangepast kunnen worden. [i]
DE CATEGORIEËN
Steen
Metaal
kleur
Karaat
Filter
Geavanceerd
Bezig met laden... Laat meer resultaten zien...
Lijst  Foto-tabel 
Van laag naar hoog sorteren
Artikelen 1 tot 60 van 82 in totaal
per pagina

Heren Oorbellen bij Glamira

Fashion-conscious men know how to make themselves look elegant and classy, how to adorn their outfits and how to emphasise their charisma... Modebewuste heren weten hoe ze er stijlvol uit moeten zien en hoe ze hun outfits moeten combineren om hun charisma te kunnen benadrukken ... Om aan de verwachtingen van mannen te voldoen, heeft GLAMIRA prachtige sieraden ontworpen van heren- oorbellen en ringen tot manchetknopen. Dus, bent u op zoek naar een enkele heren oorbellen voor uw dagelijkse outfit of voor een speciale gelegenheid? Het vinden van de oorbellen van uw dromen is nu gemakkelijk omdat u op de juiste plek bent beland om uit te zoeken... Dus waarom zou u op zoek gaan om een oorbel op een ouderwetse manier? Het is een grote tijdverlies om door talloze winkels door te lopen en in de wachtrij te staan. Het vinden van de OORBELLEN voor mannen is met een paar simpele klikken zeer eenvoudiger en gemakkelijker.. En stel u voor, u kunt het ontwerp waar u verliefd op bent, volledig aanpassen!

Klein maar aantrekkelijk: Heren Oorbellen zijn Klein, maar ze zijn zeer aantrekkelijk. De combinatie van perfecte ontwerpen van Heren Oorbellen met hoge kwaliteit componenten zoals edelstenen en METALEN zal alle fashionista's naar buiten duiden. Klaar om elke dag bewonderd te worden?

<

Als u op zoek bent naar een eeuwige sprankeling, kiest u dan voor Heren Diamant Oorbellen. Diamant staat bekend als de koning van edelstenen en is het meest waardevolste steen van allemaal. Degenen die sieraden van hoge kwaliteit willen dragen, zullen hun prioriteit de oorbellen met een diamant zijn, de favoriet der aller tijden in de juwelenindustrie met zijn onvergelijkbare sprankel. Diamant Oorbellen voor mannen maken een grote opwinding met hun perfecte blik en nobele uiterlijk. Ze benadrukken de persoonlijkheid en verbeteren de stijlvolle uitstraling van de heren.

Afhankelijk van uw favoriete kleur, kunt u ook oorbellen met Gekleurde Diamanten selecteren. Blauw als de oceaan, groen als de natuur en geel als de stralende zon - vele andere gekleurde diamanten wachten op u ... Met Mannen Oorbellen kunt u de kleur van uw ogen aantrekkelijk maken of uw outfit combineren met de kleur van uw oorbel. Degenen die verliefd zijn op de donkere kleuren, zullen ook niet met lege handen resulteren. Zwarte DiamantOorbellen voor mannen zullen de harten veroveren met hun sierlijke en prachtige uiterlijk, aangezien zwart als mannelijke kleur wordt gezien past het precies met zijn rijke tint bij herenjuwelen. Als u op zoek bent naar oorbellen met dezelfde kleur en elegantie die bij uw budget past, bekijk dan eens de onyx heren oorbellendat staat voor macht en kracht. Bewaar Onyx oorbellen voor mannen als een van uw favoriete juweel in het geschenkdoos.

Verdere adembenemende heren oorbellen ontwerpen worden bereikt met de kleuren van edelstenen zoals smaragd, saffier en robijn. GLAMIRA's unieke ontwerpen laten deze edelstenen er zelfs nog bewonderenswaardig uitzien dan ze in werkelijkheid doen. Dus de kleueren die als voorkeur zijn voor de heren zijn groen, blauw en rood; Smaragd Mannen Oorbellen,, Saffier Mannen Oorbellen en Robijn Mannen Oorbellen zullen de eerste optie zijn om het meest gewenste resultaat te krijgen met een verbluffende uitstraling. Deze edelstenen die al eeuwenlang in trend zijn, maken het niet alleen mogelijk om een goede uitstraling maar worden ook geassocieerd met speciale betekenissen voor het lichaam en de geest van de drager.

Niet alleen edelstenen geven een bepaalde uitdrukking Mannen Oorbellenook hun vormen en ontwerpen, spelen een belangrijke rol in de selectie. U kunt de oorbel kiezen met het ontwerp en de vorm die u het meest aanspreekt en deze naar uw wens aanpassen met de meest geliefde edelstenen. Of het nu gaat om een ovaal-, Prinses-, ronde-, biljoen- of smaragd gesneden herenoorbellen wat uw hart begeert, wordt aangeboden in dit brede assortiment van hoogwaardige sieraden.

Tenslotte, maak de kans om het metaal van uw oorbel aan te passen door vele soorten metalen opties voor een chique uitstraling. Kies een van de verschillende metalen zoals goud (geel, rood, wit), platina, palladium en zilver. Mannen Oorbellen dat symboliseert stabiliteit die uw karakter op beste manier doet beschrijven. Mannen hebben ook de optie om witgoud mannen oorbellen of roodgoud mannen oorbellen te selecteren die ook evenals beschikbaar is in geelgoud mannen oorbellen.

Degenen die zich niet aangetrokken voelen tot goud, kunnen overgaan tot platina of palladium. Platina mannen oorbellen en palladium mannen oorbellen zullen zeker de kenmerken van uw persoonlijkheid uitdrukken.

Er zijn geen grenzen gesteld aan creativiteit. Laat uw creativiteit de vrije loop en zoek de mannen oorbellen van uw dromen door het assortiment en vindt uw favoriete ontwerp om het aan te passen naar uw wens. Kies diamanten of edelstenen met uw favoriete kleur.. Of selecteer een metaal dat een beeld over u geeft. De keuze is aan u!

Krijg uw stijl in de vorm van cool en casual of elegant met GLAMIRA's mannen oorbellen en laat de hele wereld uw grote begrip van herenmode zien!