KETTINGEN

”Glamira”
Bezig met laden...
Filter
Sorteer op: Nieuw
Stenen
Karaat

Productweergave

Foto-tabel
Sorteer op: Nieuw
Pagina
543 producten gevonden die aangepast kunnen worden. [i]
  1. Diamant Halskettingen
  2. Halskettingen met eenvoudige designs
  3. Initiaal & Naam Halskettingen
Pagina

Ketting Stijl Kettingen

Kettingen in ketting stijl zijn nog steeds in de mode en trekken alle aandacht. Er zijn veel soorten kettingen en we kunnen ze vinden in een verscheidenheid aan mooie metalen zoals: goud, zilver en ze zijn een prachtig stuk, ook een van degenen die het meest helpen om onze outfits te voltooien, daarom Aarzel niet om een ​​stuk hiervan in uw juwelendoos te hebben, dit zal u helpen om uw uiterlijk een persoonlijk tintje te geven.
Er is een grote verscheidenheid aan kettingen en het gebruik ervan zal afhangen van de gelegenheid, aangezien sommige dagelijks kunnen worden gebruikt, terwijl andere voor verschillende gelegenheden, speciale gelegenheden zijn.

Kent U Glamıra Schakel Ketting İn?

We houden ervan om te creëren, we houden ervan om stukken te ontwerpen waarbij elke persoon een juweel kan vinden dat hem identificeren. Hier bij Glamira hebben we ons toegewijd aan het creëren van variatie in sieraden, maar vooral de kettingen van deze stijl zullen je betoveren, we zijn er zeker van dat onze gouden kettingen, zilveren kettingen een verschil zullen maken bij het aankleden.
Kent u de verschillende soorten kettingen die we bij Glamira hebben gemaakt? Er zijn verschillende ontwerpen, maar hier laten we u de meest gebruikte modellen zien. Als je onze pagina nog niet hebt bezocht, nodigen we je uit om een ​​kijkje te nemen en nog veel meer schoonheden van kettingen te zien die zijn gemaakt in onze online sieraden.

Hier zijn enkele van de stijlen, zodat u degene kunt kiezen die het beste bij uw smaak past:
Ankermodel Ketting: Het is ontworpen in de vorm van verbonden schakels die erg lijken op die welke door havens worden gebruikt om schepen aan het dok te verankeren, vandaar de naam van dit stuk ''ANCLA''. Afhankelijk van de smaak van de persoon die ze gebruikt, hangt de dikte van de schakels af, je kunt zowel voor dames als voor heren fijne en/of dikke zilveren kettingen vinden, zoals hierboven vermeld, alles zal afhangen van de smaak van elke persoon. Beperk jezelf niet, je kunt deze stukken gebruiken samen met anderen van verschillende lengtes en diktes, maar wat je ook kiest, je zult er geweldig uitzien!
Belcher-model ketting: het lijkt erg op de Anchor-model ketting, het is op dezelfde manier gevormd met gekoppelde schakels, maar in tegenstelling tot de vorige worden deze schakels eerst afzonderlijk gemaakt en vervolgens samengevoegd, het ontwerp van de schakels is breder en dikker.
Slangenketting: ook bekend als muizenstaart ketting, dit type ketting is flexibeler, zoals een slang, vandaar de naam. Ook gevormd door aaneengesloten verbindingen. Ze passen bij elke stijl.
Ketting in Figaro-stijl: deze ketting is verbonden door schakels van verschillende grootte, waardoor hij anders is dan de andere en deze schakels variëren in grootte tussen klein en lang, je kunt ook een hanger toevoegen. Dit type ketting in figaro-stijl is een van de favoriete juwelen voor mannen.

Dit wetende, is het tijd om de pagina's van onze online sieraden door te nemen, zodat u kunt genieten van de verscheidenheid aan producten die we voor u hebben. Met Glamira kunt u elk van uw stukken personaliseren, u kunt een gouden ketting voor vrouwen kiezen of gewoon een fijne zilveren ketting kiezen voor een geschenk dat bij alles past en door zowel vrouwen als mannen kan worden gebruikt, u kunt kiezen uit de selectie standaard van onze modellen of begin gewoon met het toevoegen van edelstenen of verander het metaal in een ketting in rosé gouden kleur. Heb je ze liever dik of minimalistisch? Beide zijn mooi, dus het wordt moeilijk kiezen. Als u een hanger aan uw ketting wilt toevoegen, kunt u deze kopen, dit geeft meer persoonlijkheid. Je kiest gewoon je favoriete metaal. Als je eenmaal het metaal hebt gekozen, hangt de maat van de ketting die je wilt dragen ook af van je smaak, als je de details hebt bepaald, is het tijd om te bestellen. Als je nog steeds vragen hebt, zijn we slechts een telefoontje verwijderd, ons team van experts is hier om je te helpen en te begeleiden tijdens het hele proces om je de beste ervaring te geven. Bij Glamira leggen we de nadruk op het personaliseren van sieraden, omdat we weten dat iedereen bij ons een kledingstuk kan vinden om te dragen. Verspil dus geen tijd meer en bezoek ons!

Gouden Kettingen Voor Dames

Bent u op zoek naar gouden kettingen voor dames voor een betaalbare prijs? U kunt kiezen tussen de verschillende karaats van het metaal van uw keuze, geel of wit goud, evenals de dikte van de kettingen.
Denk niet twee keer na en geniet van de rondleiding door onze sieraden, die niet alleen kettingen hebben, maar een verscheidenheid aan items die zijn ontworpen voor alle smaken.

Speel met de dikte en lengte van deze kettingen en ze zullen je look benadrukken

Wanneer je het juiste model kiest dat bij je past, wordt het dragen ervan een plezier. Aarzel dus niet om onze pagina te bezoeken en de ketting van uw keuze te kiezen of te ontwerpen. Vind je zilveren en gouden ketting voor dames bij Glamira.