Bezig met laden...

RETOURNEREN

Het kan 4-5 werkdagen of maximum 7 werkdagen kunnen duren totdat u uw aankoopbedrag op uw account ontvangt, afhankelijk van uw bank.

We bieden een zeer flexibel Retourbeleid zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het plaatsen van een bestelling en over het product dat tegenvalt. Ons Retourbeleid geeft u de kans om uw product binnen 60 dagen na ontvangst van uw bestelling te retourneren, mits het voldoet aan de retourvoorwaarden. Voor meer informatie kunt u ons Retourbeleid lezen.

Het enige wat u hoeft te doen is ons online retourformulier in te vullen en digitaal in te dienen. Na het indienen van het formulier ontvangt u een kopie van het formulier als PDF document. Dit document zou u af moeten drukken en samen met uw product naar ons op te sturen. U kunt ook een gratis ringmal aanvragen om er zeker van uw ringmaat te zijn zodat uw nieuwe ringmaat correct is. Voor meer informatie kunt u ons Retourbeleid lezen.

Nee, stuur alstublieft geen accessoires of aanvullende items samen met uw ring mee als u het retourneert voor een ringmaat wijziging of reparatie. Wij kunnen geen extra items opslaan die met het product zijn ontvangen. Ze worden daarom niet naar u teruggestuurd na de ringmaat wijziging en reparatieproces.

Nee, doe dat alstublieft niet. Want indien een derde partij de ring behandeld heeft, vervalt de levenslange garantie.

Natuurlijk kunt u dat! U kunt een gravure optie selecteren tijdens het plaatsen van uw bestelling indien dat optie beschikbaar is voor uw item of u kunt ook achteraf laten graveren, nadat u het item ontvangen heeft. U kunt uw item naar ons retourneren voor een ​​gravure. Als u tijdens het bestellen een gravure toevoegt aan uw item, is dit gratis. Maar als u achteraf retourneert voor een gravure verzoek, dan zal er kosten ontstaan.

Nee, we onderhouden geen producten van andere fabrikanten.

Het verwijderen van een gravure is geen standaard service die we aanbieden.

U kunt uw product ruilen zolang het voldoet aan de retourvoorwaarden. Voor meer informatie kunt u ons Retourbeleid lezen. Houd er rekening mee dat aangepaste ontwerpen niet in aanmerking komen voor ruilen of teruggave.

Ja, dat kan. Graveren is geen obstakel voor het aanpassen van de ringmaat.

De kosten voor de procedure voor het wijzigen van de ringmaat hangt af ​​van de productopties, huidige ringmaat en de aantal maten dat gewijzigd moet worden. Het type metaal, het aantal stenen, het ontwerp van het product zijn enkele van de factoren die de prijs beïnvloeden. Zodra u uw ring naar ons heeft verzonden, controleren we deze en bepalen we welke procedure wordt gevolgd. Dan zullen wij u verder informeren over de kosten.