Bezig met laden...

Steen Vergelijking

Op het eerste gezicht zullen diamanten, witte saffieren en swarovski kristallen niet kunnen worden onderscheiden. Alle drie de stenen hebben verschillende unieke kwaliteiten, voordelen en bepaalde voorwaarden die u wellicht voor verschillende gelegenheden naar behoren vindt. Kleurwijze, wit blijft de kleur van elegantie voor sieraden - de plaats van de kleur staat op de toplijst van de populairste sieraden. Het belangrijkste verschil dat kan helpen bij het onderscheiden van witte saffier van een diamant is de lichtbreking - het proces van het licht dat de steen binnentreedt en terugkaatst, waardoor er een sierlijke glans ontstaat. Het belangrijkste verschil tussen een diamant en een swarovski kristal is dat diamanten natuurlijke stenen zijn, terwijl Swarovski Kristal van glas is gemaakt.

Zowel witte saffier als diamant ziet er goed uit op een stuk sieraad, zoals op een halsketting, een ring of oorbellen. Omdat de hardheid van de diamant en de witte saffier goed met elke stijl en model in combinatie kan gaan. Ondanks dat diamanten en witte saffieren beide gelijksoortige glans hebben, komen ze uit verschillende geologische bronnen en hun minerale kwalificaties zijn anders. Witte Saffieren komen uit de corundum familie en deze stamboom omvat ook gekleurde saffieren en robijnen. Aan de andere kant bevat een diamant pure koolstof en het heeft dezelfde component als grafiet en houtskool. Als uw budget het toelaat, raden wij u aan om met een diamant voor een levenslange ervaring te gaan. Als u op zoek bent naar een voordelige portemonnee, zou witte saffier uw keuze kunnen zijn met een vergelijkbare kwaliteit.

Diamantvorming vindt plaats onder de hoge hitte en druk in diepte van de aarde en deze hoge druk maakt de diamant de hardste en de meest geleidende stof. Een vulkanische uitbarsting draagt de diamanten op het oppervlak, terwijl saffieren voorkomen en staat op het oppervlak als een sedimentaire steen depositie. U moet uw diamantjuwelen zorgvuldig verzorgen om haar hoge glans en contrast te behouden. U kunt een zachte tandenborstel en een speciale pasta gebruiken om de diamant te verschonen, maar als u een witte saffier hebt, moet u dit reinigingsproces niet te vaak uitvoeren. De opvallende vonk van diamanten is tijdloos en altijd populair voor een trendy verlovingsring of trouwring.

We hebben een diepere blik op het verschil tussen witte saffier en diamant in relatie tot kleur, lichtbreking en duurzaamheidscriteria.

Kleur

Om het verschil tussen witte saffier en diamant te zien, kunt u de tint van het licht controleren. Over het algemeen weerspiegelt een diamant het licht zeer sterk en dit zorgt voor een adembenemende vonk en witte saffier heeft nog steeds schijn, maar niet zo sterk.

Licht Breking

Als het licht in de hoeken van de edelsteen wordt geabsorbeerd, begint het licht te vallen op de hoeken en de lichtbreking gebeurt van de ene kant naar de andere kant als een eindeloze verlichting van de zon. Diamant heeft een grote hoeveelheid lichtbreking door zijn constructie en schijnt dus helderder. Deze mooie natuurlijke lichtbreking heeft ook invloed op de waarde van een diamant. Wanneer u witte saffieren en diamanten vergelijkt, ziet u dat diamanten alle kleuren van de regenboog tonen. De geweldige kleuren worden zichtbaar met licht en dit is de kracht van zeldzaamheid. Zeldzame edelstenen zijn altijd zeer waardevol en voor altijd zullen ze het licht vaststellen en reflecteren ze een mooie glans.

Duurzaamheid

Duurzaamheid van een diamant is vier keer harder dan van de witte saffier en dit maakt de edelsteen zeer sterk. Witte saffier wordt niet gemakkelijk bekrast en maakt niet uit welke u ervoor kiest, met een geweldig ambachtelijk ontwerp, kunt u een levend juwelen stuk krijgen.

Meer

Als u diamant en Swarovski vergelijkt, kunt u misschien niet een groot verschil zien, maar in werkelijkheid is er een belangrijk verschil wanneer u het vanuit een ander perspectief, met kennis, bekijkt.

Swarovski is een kristal dat in Oostenrijk is gemaakt van glas. Het is niet natuurlijk en kan ook niet natuurlijk voorkomen, daarom is het geen natuurlijke edelsteen. Het mooie voordeel van Swarovski is, dat deze een hoge vonk heeft en is prachtig kristalhelder. Bovendien kunt u verschillende vormen geven en een breed scala aan kleuropties krijgen.

Diamanten hebben verschillende criteria en deze criteria worden gekenmerkt door de 4C's : kleur, slijpwijze, zuiverheid en karaat. Deze criteria bepalen de kwaliteit van de diamant en volgens variabele waarden kunt u ook een diamant krijgen met certificering zoals GIA of HRD. Door deze certificatie vindt u alle belangrijke eigenschappen over de steen die u aanschaft. Als u geen beslissing kunt nemen tussen een diamant, een Swarovski en witte saffier, maak dan een tabel, zodat u de verschillen kunt vastleggen. Diamant heeft een duur van eeuwigheid en het is natuurlijk, zeldzaam, sprankelend en heeft de hoogste kwaliteit. Swarovski is een lab gemaakt, schitterend, voordelig en heeft een soortgelijke look als diamanten. Witte saffier is natuurlijk, betaalbaar en duurzaam.

Uw keuze kan een ring, een oorbel of een ketting zijn. Het belangrijkste is om de juiste steen volgens uw smaak te selecteren, wees er zeker van dat het vakmanschap van hoge kwaliteit is en uw budget kunt overwegen. Houd er altijd rekening mee dat, welke steen u ook selecteert, juwelen een delicaat zijn en een zacht stuk, dus u zou heel voorzichtig moeten zijn tijdens het gebruik en dragen van een ring, een ketting of een oorbel. Het gebruik heeft veel invloed op de steen en u moet vriendelijk en aardig zijn tegen de steen om krassen, kleurvervaging of dofheid te vermijden.