Bezig met laden...

Waarom GLAMIRA?

Onbeperkt keuzes voor de edelstenen

Bij GLAMIRA kunt u kiezen uit zo'n geweldige overgrote meerderheid van sieraden met verschillende edelstenen en variaties van kleuren. We proberen te voorzien in alle verschillende smaken en stijlen, zodat onze klanten veel mogelijkheden hebben om uit te selecteren. Van de meer traditionele witte diamant naar onze nieuwste categorieën gekleurde diamanten, of zeldzame tinten van edelstenen zoals London Blauwe Topaas - Zoek zelf de weg naar perfecte pasvorm!

Verschillende stijlen

GLAMIRA Designers streven er altijd naar om zoveel soorten mogelijkheden voor onze klanten te bieden. Daarom kunt u op onze website overweldigend veel verschillende stijlen van sieraden vinden, die op elke mogelijke smaak samengesteld kan worden

Jaren ervaring

Door jarenlange professionele houding, streven wij om ons werk voortdurend te verbeteren. GLAMIRA heeft zich verspreid over vele landen en over de hele wereld. Als u een bestelling heeft geplaatst bij ons, heeft u een stuk juweel verzekert dat toewijding geeft aan het vakgebied en de jarenlange ervaring.

Kwaliteitsbeoordeling door de professionals

GLAMIRA zorgt ervoor dat al onze sieraden van de beste kwaliteit zijn. Elk item wordt door een zeer strikte controle ondergaan door ons team van professionals. Elk detail van onze sieraden wordt gecreëerd en geproduceerd met de meest delicate zorg en aandacht, terwijl u gebruik maakt van de jarenlange ervaring en diepgaande kennis op het gebied.

Verschillende betaalmethoden

GLAMIRA probeert het bestelproces zo snel en comfortabel mogelijk te maken. Wij bieden verschillende betaalmethoden, zodat u het meest geschikte voor u kunt kiezen.

Ethische verzekerde plaatsen

GLAMIRA werkt alleen met ethische en gereguleerde edelsteenmijnen. Bij aankoop van een sieraad kunt u er zeker van zijn dat de edelstenen niet afkomstig zijn uit de conflictgebieden en alleen van de meest betrouwbare bronnen.

Gratis bezorging

GLAMIRA levert een verzekerde, snelle en gratis bezorging naar uw adres. Wij werken samen met betrouwbare leveranciers die ervoor zorgen dat uw bestelling veilig en op korte termijn uw adres bereikt.

Certificaat

Onze klanten zijn voorzien van de goedgekeurde GL-certificering, evenals de mogelijkheid om de GIA certificaten voor de diamanten sieraden te bestellen.

Bestellen zonder risico

Terwijl u hier bij GLAMIRA bestelt, kunt u er zeker van zijn dat u geen risico's inneemt. Wij bieden onze klanten retourbeleid met een bedenktijd van 60 dagen, zodat u zonder twijfels zeker bent van uw aankoop. U hoeft zich geen zorgen te maken over een ringmaat, omdat u de mogelijkheid heeft om uw ring één keer, binnen 60 dagen na de ontvangst, gratis kunt laten aanpassen. Daarnaast is de levenslange garantie die wij bieden een solide bewijs van het vertrouwen in onze kwaliteit en service.