x
 
   
Blauwe Topaas Juwelen

Blauwe topaas

Blauwe topaas is een halfedelsteen bekend om zijn transparante blauwe kleur. De blauwheid kan alleen door een speciale behandeling van de witte topaas worden verkregen.

Blauwe Topaas Verlovingsringen

Blauwe Topaas Verlovingsringen

AANBEVOLEN PRODUCTEN VOOR U
boderONDEK MEER

Blauwe topaas

Blauwe topaas is een halfedelsteen bekend om zijn transparante blauwe kleur. De blauwheid kan alleen door een speciale behandeling van de witte topaas worden verkregen. De edelsteen bevat zowel hardheid en gevoeligheid in de structuur. Daarom is het een van de meest uitdagende stenen om mee te werken. Ervaring, professionalisme en deskundige vaardigheden zijn nodig om een rauwe steen om te zetten in unieke blauwe topaas juwelen.

De naam is afgeleid van het Sanskriet woord "tapas" wat "warmte" of "vuur" betekent. Genoemd in vele legendes en sommige delen van de Bijbel, is de Blauwe Topaas tegenwoordig één van de meest trendy stenen gebruikt in de sieraden markt. Het symboliseert de schittering van de jeugd. De mijnen waar de stenen bedolven worden zijn meestal gelegen in Rusland, Afghanistan, Sri Lanka en in de Amerikaanse staat Texas. Het is de steen van de Maagd en de geboortesteen van de maand december.

De vorm die gebruikt wordt in sieraden heeft drie soorten kleuren:hemelsblauw, Londen Blauw en Zwitsers blauw. GLAMIRA gebruikt alleen hand-geselecteerde Zwitsers blauwe topaas met een AAA kwaliteit om een breed scala van oorbellen, ringen, kettingen en hangers, armbanden, verlovingsringen, manchetknopen, enzovoort te produceren. GLAMIRA nodigt u uit om uw blauw bloed te tonen d.m.v. uw gepersonaliseerde sieraden. U kunt een blauwe topaas ketting in de vorm van een solitaire of gecombineerd met andere edelstenen creëren, en/of met goud en zilver, zodat u kunt genieten van de blauwe hemel om uw nek. U kunt uw ring aanpassen en de blauwe lucht opsluiten in uw blauwe topaas ringen. Of u kunt het doek beschilderen met wolken op uw blauwe lucht; en het resultaat van uw verbeelding kunnen een paar blauwe topaas oorbellen zijn. Gebruik de kristalheldere glans van blauwe topaas en breng uw dromen en creativiteit tot leven !