x
 
   
Witte Saffier Juwelen

witte saffier

De witte saffier is een kostbare steen en de kleurloze vorm van de saffier familie. Een saffier neemt de kleur aan van de spoorelementen zoals ijzer en chroom, koper, titaan, en magnesium wanneer het zich vormt.

WITTE SAFFIER VERLOVINGSRINGEN

WITTE SAFFIER VERLOVINGSRINGEN

AANBEVOLEN PRODUCTEN VOOR U
boderONDEK MEER

witte saffier

De witte saffier is een kostbare steen en de kleurloze vorm van de saffier familie. Een saffier neemt de kleur aan van de spoorelementen zoals ijzer en chroom, koper, titaan, en magnesium wanneer het zich vormt. Witte saffier heeft geen spoorelementen waardoor het een zeldzame en unieke steen is. Saffier is de hardste edelsteen na de diamant, en het is ook een van de duurste edelstenen die wordt gedolven in Sri Lanka, Madagaskar, Cambodja, Myanmar en Thailand. In de oude tijden was het een traditie voor krijgers hun echtgenotes als geschenk een ketting gemaakt van saffieren te geven om zo hun trouw te verzekeren. En in Griekenland, werd de Saffier geassocieerd met Apollo, de God van het licht en de zon. Men geloofde dat deze geboortesteen van september de drager beschermt tegen kwaad en zegeningen aantrekt vanuit de hemel. Aangezien het bestand is tegen krassen en slijtage en het een transparante kleurtoon en hardheid heeft, is het een ideale keuze voor witte saffieren juwelen.

Bij GLAMIRA, worden witte saffieren in AAA helderheid en in verschillend karaat met hoge kwaliteit gebruikt voor sieraden zoals oorbellen, ringen, kettingen, armbanden voor vrouwen, ringen, en manchetknopen voor mannen. Haar ongeëvenaarde schoonheid maakt de steen zeer geschikt voor alle soorten ontwerpen van GLAMIRA sieraden. Haar schoonheid valt op ongeacht of de steen alleen wordt ingelegd of met andere stenen gecombineerd op een manier die uw stijl onderstreept. Gecombineerd met Koninklijke ornamenten, heeft de witte saffier bij GLAMIRA, een moderne uitstraling. U kunt een smaragd geslepen witte saffier gebruiken op een gouden band en zo een Koninklijke en moderne witte saffieren ring maken. Een inleg gemaakt van koele tonen metalen zoals zilver en wit goud passen meestal het beste bij witte saffier. U kunt het met wit goud personaliseren als een paar witte saffieren oorbellen. Of u kunt uw liefde de hemel en uw gevoelens tonen door een speciale GLAMIRA witte saffieren verlovingsring te kiezen. En u kunt ook het licht van Apollo rond uw nek dragen door het creëren van een witte saffieren ketting. Laat GLAMIRA u omringen met het hemelse zonlicht, zodat u alle aandacht kunt trekken!