x
 
   
Groene Amethist Juwelen

Groene Amethist

Geclassificeerd als een halfedelsteen, is de Groene Amethist een lichtgroene kwartskristal. De groene kleur is te wijten aan de warmtebehandeling veroorzaakt door vulkanische activiteit, natuurlijke opwarming van de kern van de aarde of een door de mens gecreëerde behandeling.

GROENE AMETHIST VERLOVINGSRINGEN

GROENE AMETHIST VERLOVINGSRINGEN

AANBEVOLEN PRODUCTEN VOOR U
boderONDEK MEER

Groene Amethyst

Geclassificeerd als een halfedelsteen, is de Groene Amethyst een lichtgroene kwartskristal. De groene kleur is te wijten aan de warmtebehandeling veroorzaakt door vulkanische activiteit, natuurlijke opwarming van de kern van de aarde of een door de mens gecreëerde behandeling. GLAMIRA raad u daarom aan de steen weg te houden van de directe warmte en zonlicht, omdat de steen gemakkelijk van kleur kan veranderen. In de gemology, staat het bekend als prasiolite of vermarine. De naam is afgeleid van het Griekse práson (πράσον) wat"prei" , en litho's (λίθος) wat "steen" betekent (met andere woorden, groen-gekleurde steen). Momenteel wordt de groene amethist in de mijnen van voornamelijk Brazilië, maar kan ook in die van Polen en Canada gevonden.

De Groene Amethyst is een spirituele en kostbare steen die tijden werd gezien als een beschermende en zuiverende steen en door vele metafysici gebruikt werd als eerste keus. In de oudheid, werd het de steen van soberheid genoemd en gebruikt om verslavingen te genezen, zowel fysiek als emotioneel. Men kan veel verwijzingen van de (groene) amethist zien in de geschiedenis en mythes. Het gerucht gaat dat Sint Valentijn een ring met een groene amethist droeg, gesneden met een afbeelding van Cupido. Bovendien hebben machtige en rijke monarchen in de geschiedenis de steen als een symbool van royalty gebruikt. Al met al, de groene amethist is een steen die een intuïtief vermogen bevordert in combinatie met liefde Het is de geboortesteen voor Vissen en de geboortesteen voor februarie.

Bij GLAMIRA, wordt de groene amethist in hoge kwaliteit en met AAA duidelijkheid geleverd en er worden unieke groene amethist sieraden van gecreëerd. U kunt alle GLAMIRA producten op maat maken met die groene steen; bijvoorbeeld, groene amethist hangers zullen een goede keuze zijn want u houdt ze dicht bij uw hart om zijn magie te voelen. Of u kunt een groene amethist ketting voor uw kind als een beschermende amulet maken. Draag een speciaal ontwerp van groene amethist ringen, die u op maat hebt gemaakt in overeenstemming met uw stijl, dat geeft een goed gevoel ! Het is ook de edelsteen voor de 6e trouwdag geschenken.Met zijn groene amethist sieraden, raakt GLAMIRA uw ziel en verdient u een aantal grote mode-punten!