x
 
   
Rookkwarts Juwelen

Rookkwarts

Rookkwarts wordt geclassificeerd als halfedelsteen en heeft een kleur variërend van licht geelbruin tot diep grijsachtig zwart.

AANBEVOLEN PRODUCTEN VOOR U

Rookkwarts

Rookkwarts wordt geclassificeerd als halfedelsteen en heeft een kleur variërend van licht geelbruin tot diep grijsachtig zwart. Dankzij haar doorschijnende unieke kleur, kan het worden gecombineerd met elke kleur en legering zonder haar gloed in Rookkwarts Sieraden te verliezen.

Het dankt haar naam ook aan haar kleur; het is afgeleid van het Griekse woord "moroeis" (donker) wat suggereert dat haar kleur varieert van rokerig bruin tot grijs. Het werd reeds gevonden in het oude Rome aangezien het werd verondersteld te beschermen tegen het kwaad en omdat het de wilskracht zou versterken. Het werd ook gebruikt om Egyptische piramiden, standbeelden en monumenten te versieren. In de moderne sieraden markt is het een van de zeldzaamste en meest populaire edelstenen. De rookkwarts mijnen bevinden zich voornamelijk in Rusland, Brazilië, Zimbabwe, Zwitserland en Spanje. Rookkwarts is de nationale edelsteen van Schotland en werd lange tijd als een heilige steen gezien. Het staat ook bekend als de steen van het dierenriemteken weegschaal.

GLAMIRA levert Rookkwarts stenen in AAA kwaliteit uit geselecteerde bronnen en het heeft een plek binnen andere kostbare steen selecties. De zeldzame steen wordt gebruikt in unieke GLAMIRA ontwerpen die wachten om te worden gekoesterd door u! Met een rookkwarts ring, kunt u een stijl creëren die blijvend is. Rookkwarts wordt gekoppeld aan rijkdom, schoonheid en elegantie, en u kunt een Rookkwarts ketting op maat maken en u zult zich realiseren dat het bij uw eigen stijl past. Of u kunt de mistige tonen van Rookkwarts met goud of zilver harmoniseren en een paar Rookkwarts oorbellen onthullen. Wat u ook kiest, Bij GLAMIRA zit u altijd goed!