Bezig met laden...

Zwarte Diamant

De Zwarte Diamant, lid van de familie van edelstenen, heeft een diepzwarte kleur als gevolg van de combinatie van grafiet, koolstof en verschillende metaalverbindingen die polykristallijne worden genoemd.

 

De Zwarte Diamant, lid van de familie van edelstenen, heeft een diepzwarte kleur als gevolg van de combinatie van grafiet, koolstof en verschillende metaalverbindingen die polykristallijne worden genoemd. Ook wel genoemd de "Carbonado", heeft de zwarte diamant een structuur die moeilijk te malen en polijsten is. Meer aandacht en zorg is nodig om het om te zetten in zwarte diamanten juwelen. Tegenwoordig krijgen bijna alle zwarte diamanten in de sieraden markt hun kleur d.m.v. bestraling of andere behandelingen. Het heeft zijn schoonheid te danken aan zijn diepe en verzadigde zwarte kleur, en is de natuurlijke zwarte diamant zeldzaam en duur.
Als u de geschiedenis van de zwarte diamant bekijkt, is de 67,5 Black Orlov het beroemdste voorbeeld dat u kunt tegenkomen. Deze enorme zwarte diamant staat ook bekend als "Het Oog van Brahma".
Zwarte diamant Verlovingsringen
Niet alleen de omvang maakt het specia