x
 
   

Zwarte Diamant

De Zwarte Diamant, lid van de familie van edelstenen, heeft een diepzwarte kleur als gevolg van de combinatie van grafiet, koolstof en verschillende metaalverbindingen die polykristallijne worden genoemd.

 

De Zwarte Diamant, lid van de familie van edelstenen, heeft een diepzwarte kleur als gevolg van de combinatie van grafiet, koolstof en verschillende metaalverbindingen die polykristallijne worden genoemd. Ook wel genoemd de "Carbonado", heeft de zwarte diamant een structuur die moeilijk te malen en polijsten is. Meer aandacht en zorg is nodig om het om te zetten in zwarte diamanten juwelen. Tegenwoordig krijgen bijna alle zwarte diamanten in de sieraden markt hun kleur d.m.v. bestraling of andere behandelingen. Het heeft zijn schoonheid te danken aan zijn diepe en verzadigde zwarte kleur, en is de natuurlijke zwarte diamant zeldzaam en duur.
Als u de geschiedenis van de zwarte diamant bekijkt, is de 67,5 Black Orlov het beroemdste voorbeeld dat u kunt tegenkomen. Deze enorme zwarte diamant staat ook bekend als "Het Oog van Brahma".
Zwarte diamant Verlovingsringen
Niet alleen de omvang maakt het speciaal, maar ook het wordt ook verondersteld te zijn vervloekt omdat het is verwijderd uit een hindoe heiligdom in India. Echter, nadat het in bezit was van een Russische prinses en opnieuw geslepen, geloofde men dat de vloek was opgeheven.
Terwijl de zwarte diamanten die zijn blootgesteld aan bestraling en andere behandelingen afkomstig zijn uit India, gebruikt GLAMIRA een zeer hoge kwaliteit diamanten die afkomstig zijn van een paar mijnen waar natuurlijke zwarte diamanten worden gevonden. GLAMIRA zorgt ook dat men alleen conflictvrije diamanten gebruikt en dat ze voldoen aan de kwaliteitsnormen van GLAMIRA.
Bij GLAMIRA, profiteert men bij het maken van de sieraden van het drama van zwart en krijgt u de gelegenheid om uw geselecteerde kunstwerk te combineren met de vonk van zwarte diamant, bijvoorbeeld in een zwarte diamanten ring.
Zwarte diamant Halskettingen
Vaak gebruikt men ze samen met witte diamanten om de helderheid van de witte en de rijkdom van het donkere te benadrukken. Dit betekent dat u ringen kunt personaliseren door ze te veranderen in perfecte zwarte en witte diamanten ringen. Of u kunt een paar zwarte diamanten oorbellen dragen die uw waardigheid en beminnelijkheid benadrukken. Aan de andere kant, wordt zwarte diamant ook gebruikt voor sieraden voor mannen aangezien zwart wordt beschouwd als een mannelijke kleur. GLAMIRA ontwerpt zwarte diamanten ringen voor mannen en manchetknopen die ook worden gecombineerd met andere stenen zoals onyx om het mannelijke charisma en koele stijl te onderstrepen!
Black Diamond Earrings
AANBEVOLEN PRODUCTEN VOOR U
boderONDEK MEER