x
 
   
ORANJE-SAFFIER

ORANJE-SAFFIER

Een speciale kleur om speciale kenmerken te verbeteren ... Laat deze steen van wijsheid, creativiteit en sensualiteit een belangrijke rol spelen in uw leven.

Oranje Saffier Verlovingsringen

Oranje Saffier
Verlovingsringen

AANBEVOLEN PRODUCTEN VOOR U

ORANJE-SAFFIER

Oranje Saffier is een zeer krachtig kristal voor schrijvers, zangers en artiesten, of voor iedereen die op de meest creatieve manier zijn diepste emoties, gedachten en waarheden wil uiten. Het zal een goddelijke inspiratie vergemakkelijken en u leiden in het naar manifestatie brengen van uw spirituele visie. Oranje Saffier zal een levenskracht uitstralen die ook uw seksuele energie en verlangen zal verbeteren, wat uw vruchtbaarheid enorm zal verhogen. Dit kristal kalmeert hart en geest. Het zal uw ongewenste gedachten en elke vorm van mentale spanning loslaten. Het zal uw geest ook aanmoedigen om open te staan voor de schoonheid en het wonder van het leven, lichtheid en geluk te brengen en het evenwicht in uw lichaam te herstellen.
Oranje Saffier zal uw tweede chakra activeren en zuiveren. Het beheert de energiestroom en de informatiestroom van uw lichaam naar uw geest en van uw geest naar uw lichaam. Het is een kristal van vervoering, gelukzaligheid en overgave. Het zal uw hogere visie verbeteren en uw geest openen voor inspiratie, wat uw ervaringen en communicatie zal verbeteren. Het zal ervoor zorgen dat uw creatieve expressie op één lijn wordt gebracht met uw hart en dat uw manifestaties met uiterste best worden begeleid.
Oranje Saffier zal de energie van vreugde, geluk en vriendschap brengen. Het zal meer plezier brengen in liefde en romantiek, maar ook in het samenzijn van het gezin.