x
 
   
Onyx Juwelen

ONYX

Zwarte Onyx is een halfedelsteen en lid van de kristal familie. Door zijn diepe en donkere zwarte kleur, is het erg populair in sieraden.

AANBEVOLEN PRODUCTEN VOOR U

ONYX

Zwarte Onyx is een halfedelsteen en lid van de kristal familie. Door zijn diepe en donkere zwarte kleur, is het erg populair in sieraden. Een variant van de kristal Chalcedoon, betekent de Zwarte Onyx macht en kracht. Tijdens de oudheid werd het gebruikt als een helende steen door de Grieken en Romeinen, die geloofde dat het beschermde tegen verwondingen, ongeluk en zelfs de woede van de goden. Onyx wordt ook op verschillende momenten in de Bijbel vermeld. Tegenwoordig, wordt het geleverd aan de sieraden markt vanuit Argentinië, Brazilië en India, waar zwarte onyx mijnen hoofdzakelijk gevonden worden. Kostbare en zeldzame zwarte onyx is de geboortesteen van juli, voor het sterrenbeeld Steenbok en de steen van de planeet Saturnus.

GLAMIRA selecteert de zwarte onyx in AAA kwaliteit en combineert dit met speciale ontwerpen voor mannen. GLAMIRAs professionele team weet dat het past goed bij coole metalen zoals goud, platina en zilver. Zo kunt u uw sieraden en juwelen met onyx en elke kleur/legering op maat maken om het een warme gloed te geven. Met andere woorden, u kunt alle geselecteerde stukken als u wilt op maat maken, bijvoorbeeld, een paar onyx manchetknopen. Of u gebruikt de kleur van de nacht op uw zwarte onyx ringen als een uitdrukking van uw sterke, onafhankelijke persoonlijkheid die niets heeft met kort durende trends! Al met al, creëert GLAMIRA een manier om uw persoonlijkheid te tonen in de sieraden van zwarte onyx voor mannen.